Şimdi Ara

Artes Q812 + Kılıf + Ekran Koruyucu + HDMI Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #16 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [ASKIYA ALINDI]Ürünü alalı 2 ay oldu tertemizdir sadece arka tarafının sol alt tarafında iki tane ufak çizik var yanında kılıf ve ekran koruyucusu hediye edilecektir ayrıca tv ye bağlamanız için hdmi kablosu vereceğim. faturası kutusu bulunmaktadır.Takas kesinlikle yoktur.Resimler için sahibinden.com ilan linkine bakabilirsiniz.Fiyat:200tl
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=149455112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaomss -- 22 Ocak 2014; 22:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam çizigin fotosunu atabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1944

hocam çizigin fotosunu atabilirmisin

Deneyeceğim hocam yarın.

• pm atmıştım :)
  • 12nomurat 1 kullanıcısına yanıt
    Gelmedi hocam?

• pm :)))) genelden de yazabiliriz aslında.Cihaz sizi memnun ettimi , nereden almıştınız gibi sorularım var pm de.Bugün fellik fellik teknomarket dolaştım.Vatan da q972 yi inceledim biraz ekranı pek tatmin etmedi beni.Q812 nin farklımıdır acaba.O kadar kurcaladı kurcaladım Samsung T310 ile Asus padfone 8 hoşuma gitti tabi fiyatları 650 - 550 TL .
  • 12nomurat 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam,cihaz aslen arkadaşımın,beylikdüzünde oturuyor kendisi çok samimi dostumdur.Ben ona kefil olduğumdan dolayı buraya ilan koydum.Cihaz gerek genel kullanımı gerekse özellikleri olsun fiyatına göre çok tatmin edici,ozelliklerinden de anlaşılacağı üzre 8" lik bir panele sığdırılmış hd ekran ve ıps teklonojisi kullanılmakta,ekran olarak tatmin edici diyebilirim fakat retina düzeyinde birşey beklemeyin :) şuanlık satım askıya alınmıştır,tablet şarj olmuyor ve servise gönderilecek.Sanıyorum ki ücretsiz tamir olacak,garati hala devam ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok. en kısa sürede yapılır ve satılır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

ok. en kısa sürede yapılır ve satılır umarım.

Saolun

• pm atıldı.
  • Hocam durum nedir satışta mı tablet?
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Şuan garantide hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.