Şimdi Ara

ARTES D9702 PAYPAL+AVANTAJİX 279 TL. MÜTHİŞ FİYAT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
3.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hızlıal linkindeki tablet Gold edition sanırım
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    nasıl pekı anlamadım gold derken fark nedır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

nasıl pekı anlamadım gold derken fark nedır acaba

adam espri yapmış anlayamadın mı hocam
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    zaten link vermişsin birde 10 tane foto acemisin desem değilsin
  • 10 inç seviyesinde artık 500 gramın üstü mantıklı değil. Zira çıta 500'ün altına ineli epeyce oldu.
  • Sonuç almayalımmı yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahili 3g yok yazamamış harici 3g var yazmış aferin ekran kalitesi nasıl acaba piksel yoğunluğunu bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

ben anlamıyorum ki bilgisayardan :)
    ne güzel tam aklıma yatmıştı herkes iyi demiş artesi alacaktım, geldin 2. seçenek bulup güzel bi kafamı karıştırdın, hangisini alıyım şimdi ben, hangisi daha iyi

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-quattro-tab-8gb-97-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600262&categoryId=3008012&navq=categoryid%3d3008012%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd600262%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_3008012%257d%26fh_refview%3dlister

al 3 cü seçenek

aldım sorun çıktı iade ettim
    gene arıyorum ama özellikleri iyi bir şey bulamadım

aaaa! bu dört çekirdekli ve hızı da 1.8 Ghz... bu daha mı iyi ?

• piranha businessin donanımı yetersiz ,a10 islemcisi vasat bir islemci ama piranha quatronun donanımı baya iyi , daha pahali bile olsa aradaki farka deger. a31(quatronun islemcisi ve sgx544mp2 grafik birimi) rk3066(artesin islemcisi ve grafik birimi mali400mp4) dan daha iyi,, ayrica 2 gb ram var piranhada.ben olsam piranha quatroyu alirdim.
  • Şu teknoloji işi resmen kazı kazan gibi, biraz şans işi. Günlerdir forumda tablet araştırması yapıyorum Artes'in sürekli teknik servisinin iyi olduğu söyleniyor. Haliyle insanın aklına şu soru geliyor. Teknik servisinden bu kadar memnun olunan cihazı demek ki her alan bir kere teknik servise göndermek zorunda kalmış. O zaman demek ki Artes hep teknik servislik sorun çıkarıyor! Acaba? Yani lafın kısası herkes bütçesine uygun olan tableti -ben de dahil- biraz da şansa bırakıp alacak. Not. Biraz diyorum tamamen şansa bırakmayın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onemillion

Şu teknoloji işi resmen kazı kazan gibi, biraz şans işi. Günlerdir forumda tablet araştırması yapıyorum Artes'in sürekli teknik servisinin iyi olduğu söyleniyor. Haliyle insanın aklına şu soru geliyor. Teknik servisinden bu kadar memnun olunan cihazı demek ki her alan bir kere teknik servise göndermek zorunda kalmış. O zaman demek ki Artes hep teknik servislik sorun çıkarıyor! Acaba? Yani lafın kısası herkes bütçesine uygun olan tableti -ben de dahil- biraz da şansa bırakıp alacak. Not. Biraz diyorum tamamen şansa bırakmayın ;)

güzel noktaya değinmişsiniz,
    hiç bu açıdan düşünmemiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

ben anlamıyorum ki bilgisayardan :)
    ne güzel tam aklıma yatmıştı herkes iyi demiş artesi alacaktım, geldin 2. seçenek bulup güzel bi kafamı karıştırdın, hangisini alıyım şimdi ben, hangisi daha iyi

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-quattro-tab-8gb-97-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600262&categoryId=3008012&navq=categoryid%3d3008012%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dbd600262%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_3008012%257d%26fh_refview%3dlister

al 3 cü seçenek

aldım sorun çıktı iade ettim
    gene arıyorum ama özellikleri iyi bir şey bulamadım

aaaa! bu dört çekirdekli ve hızı da 1.8 Ghz... bu daha mı iyi ?

kağıt üstünde evet
    ama gerçekten bunlar hepsi çin işi sorun çıkıp çıkmaması şansa bakar.
    o yüzden ucuza satıyorlar yada arızda birebir değişiyorlar.

• http://forum.donanimhaber.com/m_68611837/tm.htm

İlk sayfalarda çok övülmüş sonraki sayfalarda bolca şikayet var, teknik servis de üşenmeden hepsine cevap vermiş... halinden memnun kullananlar foruma girmemiş, şikayeti olanlar klavyeye abanmış olabilir tabi..

ama aklımda kalan d9702 kullanıcıları diyo ki bu tablette ekran ışığının titremesi sorunu var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: mtok

AVANTAJİX+ENPARA ile 167 liraya geliyor alsam mı acaba kardeşime

Edit: Arkadaşlar ne yapayım sizce ?

167 liraya bedava. Hatta 2 tane al biri bozulursa onu kullanırsın

hocam bişey sorucam

http://forum.donanimhaber.com/m_68611837/mpage_25/tm.htm

tabletle ilgili bi sorununuz yok, hatta artes d9702 tabletiniz de yok ama sürekli konudasınız neden ?

not:işte böyle yakalanırsın artes şirketinin sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 17 Aralık 2013; 11:05:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: mtok

AVANTAJİX+ENPARA ile 167 liraya geliyor alsam mı acaba kardeşime

Edit: Arkadaşlar ne yapayım sizce ?

167 liraya bedava. Hatta 2 tane al biri bozulursa onu kullanırsın

hocam bişey sorucam

http://forum.donanimhaber.com/m_68611837/mpage_25/tm.htm

tabletle ilgili bi sorununuz yok, hatta artes d9702 tabletiniz de yok ama sürekli konudasınız neden ?

not:işte böyle yakalanırsın artes şirketinin sahibi

• he_man kullanıcısına yanıt
    ekran ışığı otomatik ayarda mı ne oluyordu? İlk başlarda... sonra iki defa farklı sebeplerle servise gitti... birinci senesi ve iki oğlumun (3-9 yaş) ellerinde; düşmesinden tutun da çizilmesinde hala banamısın demiyor))))
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    evet konuda sizin mesajlarınızı da gördüm, hocam yani siz ekran ışığında bi titreme yaşamıyo musunuz ? bide herkes memnun ve herkesin servisle bi deneyimi olmuş ama servisten memnun kalmış... bu iyi mi kötü mü bilemedim
  • he_man kullanıcısına yanıt
    adam scherlock beyler bu arada tableti alıp iade etmiş biri olarak artes firması on nmara ama discoveryinin ekranından sonra bana ekranı çok kötü geldi sağolsun hızlı al a geri yolladım ekranını beğenmedim dedim iade aldılar.hoparlöründe bi sıkıntı yok hatta baya iyi hoparlörleri. ekran çözünürlüğüne çok öenm vermiyosanız şuan alınabilecek en iyi tablet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamz

adam scherlock beyler

en büyük hatası benle karşılaşması oldu, kıskıvrak yakaladım
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Mail atıp (artesin sayfasında destek- activasyon baslıgı altındaki adrese) seri no alıyorsun. onu giriyorsun seri no olarak. Baya bi masal var indiriilecek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.