Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz çok kaliteli değil ama artes servis bu açığı kapatıyor şimdiye kadar gördüğüm en iyi servis hizmetini artes veriyor diyebilirim 2 kere servise gönderdim ikisinde de 2 günde sorun giderilmiş olarak geri geldi
  • Merhaba arkadaşlar d9702 de söyle bir sorun buldum tablet adhoc yada baska bi deyimle hotspot baglantıları gormuyor. Bun ağları gormesi içinde wpa_supplicant dosyasının güncellenmesi gerekli. İnternette yerli yabancı kaynakları altüst ettim fakat hic biri Artes d9702 ile uyum değil. Siz bulabildiyseniz paylaşırmısınız lütfen veya mevcut değilse rica etsem artesteknik arkadas ilgilenip yeni wpa_supplicant derleyebilir mi?
  • Artes teknik,
    İkinci defa sarj problemi nedeniyle gonderdigim urun yapilip gelmis... Kullanmaya baslamamla bu seferde yeni bir hata ortaya cikmis... Soldaki manuel ses ve menu tuslari kesinlikle islemiyor. Bu urunleri kontrol etmedenmi yolluyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok memmundum ama dün sitedeki güncellemeyi yaptıktan sonra ekran kilidini "şekil" olarak ayarlamaya çalıştığımda ayarlar durduruldu hatasını alıyorum.
  • Merhaba, arkadaşlar benim tabletimin şarı yere düştü şarj edemiyorum nereden ve ne kadara temin edebilirim?
  • hizli aldan bizimkilere bende aldim insallah uzmez bizi

ayrica bu surumler siteden indirilen galiba aletin dengesini kaciriyor yapmalimiyim geldiginde
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintopayli

Merhaba, arkadaşlar benim tabletimin şarı yere düştü şarj edemiyorum nereden ve ne kadara temin edebilirim?

ben cihazı ilk alanlardanım halen kullanıyorum hiç sorun yok tüm ihtiyaçları karşılıyor
    ayrıca 2 ay önce benim cihazda şarj olmamaya başladı servise mail attım ve aradım garanti yada faturasının fotokopisini ve cihazın arkasındaki seri nosunu istediler
    resim çekip attım ve bana yeni şarj cihazı yolladılar üstelik bedava ve kargo parası bile yoktu.

süper bi teknik servis süper hizmet
  • mrb artesteknik tabletimi açtığımda normal açılıyor gibi gözükürken sürekli kendini resetliyor bana yardımcı olabilirmisiniz...?
  • kardiyalog kullanıcısına yanıt
    Artes firmasının Teknik servisi gerçekten ülkemizdeki sayılı tablet firmalarının teknik servislerindendir. Sorununuzu kısa sürede çözmeleri çok güzel bir olay
  • arass27 A kullanıcısına yanıt
    Tabletinizdeki önemli verileri yedekleyin ve fabrika ayarlarına döndürün probleminiz çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 25 Kasım 2013; 23:15:35 >
  • Bİr arkadşaın kızına alacaktım bu tableti, Hızlıal'da geçen hafta 308 TL görünüyordu şimdi 349 TL olmuş.
    1. sınıf çocuğu için önemli bir farkı olur mu diğer tabletlerden?
    Mesela bundan.

Bİr de bu aralar uygun tablet alınabilecek site hızlıal görünüyor, yanılıyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bİr arkadşaın kızına alacaktım bu tableti, Hızlıal'da geçen hafta 308 TL görünüyordu şimdi 349 TL olmuş.
    Mesela bundan.

Bİr de bu aralar uygun tablet alınabilecek site hızlıal görünüyor, yanılıyor muyum?

Linkteki ürün bugün 299 TL, alınabilir ama 50 TL daha verip aşağıdaki 9702 yi almak daha mantıklı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 26 Kasım 2013; 15:29:26 >

• Ege.. kullanıcısına yanıt
    Artes 9702 fiyat olarak şuan çok iyi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bİr arkadşaın kızına alacaktım bu tableti, Hızlıal'da geçen hafta 308 TL görünüyordu şimdi 349 TL olmuş.
    Mesela bundan.
    http://www.hizlial.com/artes-d9705-97-16gb-android-41-jellybean-wi-fi-siyah-tablet/02.049.4561.0034

Linkteki ürün bugün 299 TL, alınabilir ama 50 TL daha verip aşağıdaki 9702 yi almak daha mantıklı..

http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-blue-android-41-jellybean-wi-fi-tablet-siyah/02.049.4561.0038

Hocam onun fiyatın zaten aynıydı da 9702'ninki düşüktü.
    Ona yanıyom zaten.
    Gerçi piyasaya bakınca her halükarda Hızlıal sıcak duruyor.

• albati kullanıcısına yanıt
    aynen...
    Bir haftadır alsammı almasam mı diye düşünüyorken, almaya karar verdiğim günün sabahı ekranda fiyatının 42 TL daha arttığını görmek!!!
  • Geçen hafta hızlıaldan bkm yle 285 e aldım şu andaki fiyata göre kardayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 9702 modeli 299 düşmüş ama blu android bu diğer 9702 lerle aynı mı çünki blue yazmayanla 50 tl fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogruinsangezgin

Arkadaşlar 9702 modeli 299 düşmüş ama blu android bu diğer 9702 lerle aynı mı çünki blue yazmayanla 50 tl fark var
    http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-blue-android-41-jellybean-wi-fi-tablet-siyah/02.049.4561.0010

Fiyat tekrar düşmüş. Blue derken neden bahsediyorlar acaba. Hatalı yazdılar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: dogruinsangezgin

Arkadaşlar 9702 modeli 299 düşmüş ama blu android bu diğer 9702 lerle aynı mı çünki blue yazmayanla 50 tl fark var
    http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-blue-android-41-jellybean-wi-fi-tablet-siyah/02.049.4561.0010

Fiyat tekrar düşmüş. Blue derken neden bahsediyorlar acaba. Hatalı yazdılar sanırım.

Şu anda 9702 nin 3 ilanı var ikis 349 tl siyah ve beyaz birde linkini paylaştığım siyah 299 tl olan aradaki farkı anlayamadım

• Anlayan bilen yok mu? Nedir bu blue dedikleri, 50 tl fark vermeye değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.