Şimdi Ara

ARTES D9702 PAYPAL+AVANTAJİX 279 TL. MÜTHİŞ FİYAT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
3.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ses tuşunun kendi kendine ekrana gelmesi ve o şekilde kalması ve ışık sorunu vardı bende... ışık sorunu şimdi yok.. Ancak ses ile ilgili devam ediyor.
    Fakat çocukların elinde defalarca düşmesine rağmen halen düzgün çalışıyor. Servisten ise gerçekten memnun kaldım. Bir çok ürün rootlu diye servis görmezken;
    Artes bu konuda güvence veriyor.
    ayrıca; Elektronik şans işi bunu unutmayınız...
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Artes Q1003 kullanıcısıyım. Ve bir blog sayfam var Android tablet incelemesi yaptığım. Android tablet bölümünden epeyce soru alıyorum. Çok basit konularda bilgim kadarıyla cevaplamaya çalışıyorum. Artes firması keşke benim olsa
  • Artes Q812 ile kıyasladığımda 2 gb ram, Quard core işlemci ve ekran boyutu farkı var. Büyük ekran olsun istiyorum. Bilemedim Artes Q812 mi Artes D9702 mi ?

http://www.hizlial.com/artes-q812-16gb-8-wi-fi-blue-android-41-jellybean-siyah-tablet/02.049.4561.0026 Artes Q812

http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-android-41-jellybean-wi-fi-tablet-siyah/02.049.4561.0038 Artes D9702

• q812 inin ram farkı çok kritik. Bence tabletlerde 1 GB az kalıyor. Ancak 8" hele de 4:3 boyutta olunca göze çok ufak geliyor bilginize
  • teşekkürler. büyük ekran tercihim olacak.
  • Konu corba, cunku konu firsat konusu degil,gizli pazarlama konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus memopad hd7 ile bunun araında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Konu corba, cunku konu firsat konusu degil,gizli pazarlama konusu.

Böyle düşünmenize neden olan şey nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Konu corba, cunku konu firsat konusu degil,gizli pazarlama konusu.

Böyle düşünmenize neden olan şey nedir ?

O sizin hüsnü kuruntunuz.Konuyu açan benim ve tek amacım gaaayet uygun fiyata aldığım bir üründen başkalarının da istifade etmesidir.Bu ürünün daha uygun fiyatlısını gösteremiyorsanız boş lakırdı yapmayacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.