Şimdi Ara

Arteon vs. A5 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teknik verilere bakınca 0-100 de civic 0.6 saniye daha iyi, ayrıca 100kg hafif ve beygir gücü yüksek, yani evet sellektör yapıp yol ister. Ben 250bin tl verdiğim araçla madara olmak istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MKVll

benim aracım 150 hp golf, şahane değil normal yürüyor.

a5'i alırsın 180lik honda civik seni selektör manyağı yapar, tabi 250 binde para bayıldık kenara çekilmekte olmaz. sonra sağından geçip hüzünlü şekilde uzamasını izlersin.

Alıntıları Göster
    Evet kağıt üzerinde 180 hp CVT çöp şanzımanı sayesinde yola aktarılan 120 hp 150 HP DSG ile içinden geçerim hocam rüzgarda yamulan civic'in

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Evet kağıt üzerinde 180 hp CVT çöp şanzımanı sayesinde yola aktarılan 120 hp 150 HP DSG ile içinden geçerim hocam rüzgarda yamulan civic'in

Alıntıları Göster
    araban 1100 kiloluk leon veya polo ise belki tutunursun, onun dışındaki 1.4 150 vag araçlarla geçmen imkansız o kadar söyleyeyim. eşte dostta varsa denemesi bedava.

• quote:

benim aracım 150 hp golf, şahane değil normal yürüyor.

a5'i alırsın 180lik honda civik seni selektör manyağı yapar, tabi 250 binde para bayıldık kenara çekilmekte olmaz. sonra sağından geçip hüzünlü şekilde uzamasını izlersin.

Alıntıları Göster
    Şu kafalara bakar mısınız?

Ülkeden şu ve şu zihniyetli herkesi ihraç etsek her şey çok güzel olacak ama işte...

• O paraya alacağın arabanın içi Poloyla, Caddyle aynı olacak. Halk otomobiline o kadar para vermem, Audi al geç hocam. Masaya VW anahtarı koymak var, Audi anahtarı koymak var

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • macropolo kullanıcısına yanıt
    Pistte arkadaşlarınla yarışmak istiyorsan git civic al. Ülkede kaç tane 180lik civic var da sen otobanda gazlarken seninle aynı vakitte arkandan gelecek.

araban 1100 kiloluk leon veya polo ise belki tutunursun, onun dışındaki 1.4 150 vag araçlarla geçmen imkansız o kadar söyleyeyim. eşte dostta varsa denemesi bedava.

Alıntıları Göster
    Araç 1329 Kilo scirocco :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Ben teknik verileri karşılaştırıp civic in daha hızlı oşması mümkün dedim. Pistte gazlamak için bunların yarı fiyatına alabileceğim çok daha iyi araçlar var...

• forumdaki cevaplardan anlayacağın üzere herkes uç noktalarda ama ortak bir görüş var reklam.Aldığınız A5i beğenmezseniz kolay satar arteon alırsınız ama arteon alırsanız a5 kadar kolay satamazsınız.Benim nacizane şahsi kendime özel münhasır kimseye birşey demeyen yorumum budur.

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Bu forumda tesla parlatılıyor yazdığınızda açıklama yapılmadan mesajlarınız silinir ama a5 arayan adama talisman öneren trollere hiç ses çıkmaz.
    Hocam bahsettiğiniz bölümde benim yetkim yok, mesajınızı kim sildi bilmiyorum. Lütfen şikayetinizi doğru adrese bildiriniz .
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Hocam bahsettiğiniz bölümde benim yetkim yok, mesajınızı kim sildi bilmiyorum. Lütfen şikayetinizi doğru adrese bildiriniz .

Alıntıları Göster
    Şu konudan bahsediyorum, o zaman kim sorumlu söyleyin, ona yapalım şikayetimizi.
    https://forum.donanimhaber.com/tesla-nin-yeni-rakibi-rivian-2025-yilina-kadar-alti-elektrikli-arac-cikaracak--137992743#137993525

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Şu konudan bahsediyorum, o zaman kim sorumlu söyleyin, ona yapalım şikayetimizi.
    https://forum.donanimhaber.com/tesla-nin-yeni-rakibi-rivian-2025-yilina-kadar-alti-elektrikli-arac-cikaracak--137992743#137993525

Alıntıları Göster
    Haber bölümünde genel adminler yetkili. Kocaballi, wisdom gibi.

Ayrıca forum destekten yazarsanız mesajınıza kimin işlem yaptığı ve nedenlerine ulaşabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...

• Konu ana olaydan kopmuş maşallah

Karar verdik gibi, satmak gibi bir düşüncemiz yok uzun süre, o nedenle sıfıra yakın araçlara bakıyorduk, a5 ten vazgeçtik sonunda, iç tasarım diğer modelleriyle aynı gibi görünse de arteonun iç mekanı çok kaliteli geldi, 245 e linkteki araba olacak gibi, herkese yorumlardan ötürü teşekkür ediyorum.

• a5 alın hocam ne arteonu fakat şahsi fikrim benim o kadar param olsa (asla olmayacak) bmw 4 serisi alırdım. adamın biri talisman demiş profil resmi reno logosu ne garip adamlar var.

• Zevk meselesi ama arteon bence baya cirkin. Gecen gun su golfte de olan sarı rengini gordum acayip kisiliksiz nargileci tayfa arabası gibi gorundu gozume. İc mekan olarak da Passat'tan bir farklılık ihtiva etmiyor. Arttırıyorum, Arteon yerine Insignia grandsport tercih ederim muhtemelen bi 30bin de cebimde kalır.
    A5 için ise söylenecek söz yok iç mekanın kalitesi birleşimi olsun tasarımı olsun on numara araba. Elektrik süpürgesi sesli tfsi motor çok keyifli değil ama vergiler sağolsun bu motorlar cazip kalıyor tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arteon'un 2. eli kötü malesef. a5'in de kötü ama en azından premium araç. ben a5 alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.