Şimdi Ara

Arteon vs. A5 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 250bin gibi ortalama bütçe ile ikinci el Audi a5 mi, Vw Arteon mu tercih edersiniz ?

Bütçe de + - %5 olabilir. Araçlar benzinli düşünülüyor, dizel kesinlikle olmayacak.

Sen de sil ben de sileyim mesajlar konuda kirlilik yapıyor.

O paraya ikisi arasında marka algısı olarak Audi öne çıkar.
    Daha farklı olarak Bmw Premium konforlu spor görünümlü bir marka ve Mercedes Premium Konforlu Sağlam bir marka, bunların modellerine bakardım ben
    kerotobil k kullanıcısına yanıt
    K kerotobil demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

A5 alınır seve seve. Motorun 1,4-1,5 olması önemli değil. 150 beygirle gayet şahane yürüyor o arabalar.
    He işin farklı yanı şu ki aynı motora sahip golf leon Ateca gibi modeller de 150-170bin civarına satılıyor. Yani siz 300bin küsür paralara bu araçlarla aynı motora sahip araba alıyor oluyorsunuz. Bu insana koyabilir ama sonuçta konfor-kalite alıyorsunuz. Ya da A4 ile aynı motor donanım arasında 50bin fark var. A5 in tek üstünlüğü ve fiyat farkına değer üstünlüğü AERODİNAMİ. Bu da uzun yol yapıp yüksek hız için verilmeye değer.
    benim aracım 150 hp golf, şahane değil normal yürüyor.

a5'i alırsın 180lik honda civik seni selektör manyağı yapar, tabi 250 binde para bayıldık kenara çekilmekte olmaz. sonra sağından geçip hüzünlü şekilde uzamasını izlersin.
    quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

hocam rica ediyorum "ergen" bir dille "civik civik" cevap yazma. Yok selektör manyağı yapar, yok uzamasını izlersin. A5'e binen adam apaçi değil klas adamdır, yani en azından öyle olması beklenir. A5'im olsa da beni diğer tüm araçlar geçse keşke.
    olacak olanı yazıyorum, gerisi kişisel tercihtir. ben 250 lira verip gitmeyen arabaya binmek istemem. belki konu sahibi sağ şeritten aheste aheste gitmeyi sevebilir.
    Sol şeritte gitmeyi "Pedalı paspasa yasla araba ne giderse" olarak düşünmemek lazım. 150 ise 150 180 ise 180 sabitlersiniz, sizden daha hızlı gelen varsa yol verirsiniz hepsi bu. Derdiniz kapışmak değil belli bir hızla seyretmek değil mi?
    Symbol'e hatta Tofaş'a yol vermişliğim var. Niye? Adamın arabası daha mı güçlü? Daha mı iyi yürüyor? Hayır, adamın seyir hızı benden yüksek hepsi bu.
    Eğer o mantıkla bakıyorsanız arkadan 40 bin liralık eski bir Volvo gelir 2.8 litre 6 silindir çift turbo motorla hem A5' i hem Civic'i üzer. Ama mantık bu değil işte. Arabayı üretenler de bu mantıkla üretmiyor. 150 beygir o kasaya gayet yeter, 170 ile mesela seyrine de olanak verir. Araç daha üst motor seçenekleri olduğundan yürüyen aksamı da o hızlarda güven verir, konfor da bozulmaz. Ee daha ne?
  • A5 tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen de sil ben de sileyim mesajlar konuda kirlilik yapıyor.

O paraya ikisi arasında marka algısı olarak Audi öne çıkar.
    Daha farklı olarak Bmw Premium konforlu spor görünümlü bir marka ve Mercedes Premium Konforlu Sağlam bir marka, bunların modellerine bakardım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 22 Nisan 2019; 19:3:6 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• ben olsam bu arabaları 1.4, 1.5 motorlarla almazdım. yerine 428i bakılabilir yada daha düşük model olur diyorsanız a7 3.0 tfsi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben alacak olsam arteonu alırdım. (Yorumum sadece dış görünüş için 2 aracında içini bilmiyorum açıkcası)
    2020 1.5 Audi A3 Sport
  • A5 alınır seve seve. Motorun 1,4-1,5 olması önemli değil. 150 beygirle gayet şahane yürüyor o arabalar.
    He işin farklı yanı şu ki aynı motora sahip golf leon Ateca gibi modeller de 150-170bin civarına satılıyor. Yani siz 300bin küsür paralara bu araçlarla aynı motora sahip araba alıyor oluyorsunuz. Bu insana koyabilir ama sonuçta konfor-kalite alıyorsunuz. Ya da A4 ile aynı motor donanım arasında 50bin fark var. A5 in tek üstünlüğü ve fiyat farkına değer üstünlüğü AERODİNAMİ. Bu da uzun yol yapıp yüksek hız için verilmeye değer.

Arteon çok yeni bir araç ve pek tutulmadı. Geleceği olup olmayacağı belli bile değil. A5'ten şaşmayın!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    520i vs. C180 vs. a4
    11 yıl önce açıldı
    İnsignia VS A4
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

A5 alınır seve seve. Motorun 1,4-1,5 olması önemli değil. 150 beygirle gayet şahane yürüyor o arabalar.
    benim aracım 150 hp golf, şahane değil normal yürüyor.

a5'i alırsın 180lik honda civik seni selektör manyağı yapar, tabi 250 binde para bayıldık kenara çekilmekte olmaz. sonra sağından geçip hüzünlü şekilde uzamasını izlersin.

• MKVll kullanıcısına yanıt
    hocam rica ediyorum "ergen" bir dille "civik civik" cevap yazma. Yok selektör manyağı yapar, yok uzamasını izlersin. A5'e binen adam apaçi değil klas adamdır, yani en azından öyle olması beklenir. A5'im olsa da beni diğer tüm araçlar geçse keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

olacak olanı yazıyorum, gerisi kişisel tercihtir. ben 250 lira verip gitmeyen arabaya binmek istemem. belki konu sahibi sağ şeritten aheste aheste gitmeyi sevebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Cvt ile biraz zor selektör manyağı yapar. Manueli de bizim ülkede yok olsa dediğiniz doğru.

250 lirayı zaten adam konfor için veriyor, sol şerit fatihi olmak istese 200 beygir üstü bir sürü araç var o fiyata.

Cvt ile biraz zor selektör manyağı yapar. Manueli de bizim ülkede yok olsa dediğiniz doğru.

250 lirayı zaten adam konfor için veriyor, sol şerit fatihi olmak istese 200 beygir üstü bir sürü araç var o fiyata.
    hayır bahsettiğim araç gerçekten iyi gidiyor cvt si gayet hızlı.

konfor için alınıyorsa yine ysnlış tercih çünkü o paraya a6 2.0tdi, 520d 525xd, e250 cdi cgi alınabiliyor.

şekilleri hoşuma gidiyor, perf. bekletimde yok deniyorsa a5 alınır.

• Konu yine her zamanki gibi VAG vs. JAPON konusuna dönmüş. Ne bu fanatiklik arkadaş ya.

Konumuza dönersek, bence tutup tutmayacağı belli olmayan Arteon alacağıma A5 alır keyfime bakarım.

• Herkese yorumları için teşekkür ediyorum, motor konusunda çekmeme gibi bir durum iki araçta da yok, kendi kullandığım araçta tsi ve arteonuda test ettim, ondan yana sıkıntımız yok, iki aracında konforu eşit geldi bize ama kararsız kaldığımız nokta dizayn. Ben arteonu istiyorum evdekiler a5'i beğendi

Kararsız kaldığımız nokta bu, bmw 5 veya e seriside alınabiliyor ama tasarım olarak hoşumuza gitmiyor, bu iki aracı düşünmemizin en büyük sebebi tasarımları.
  • Sol şeritte gitmeyi "Pedalı paspasa yasla araba ne giderse" olarak düşünmemek lazım. 150 ise 150 180 ise 180 sabitlersiniz, sizden daha hızlı gelen varsa yol verirsiniz hepsi bu. Derdiniz kapışmak değil belli bir hızla seyretmek değil mi?
    Symbol'e hatta Tofaş'a yol vermişliğim var. Niye? Adamın arabası daha mı güçlü? Daha mı iyi yürüyor? Hayır, adamın seyir hızı benden yüksek hepsi bu.
    Eğer o mantıkla bakıyorsanız arkadan 40 bin liralık eski bir Volvo gelir 2.8 litre 6 silindir çift turbo motorla hem A5' i hem Civic'i üzer. Ama mantık bu değil işte. Arabayı üretenler de bu mantıkla üretmiyor. 150 beygir o kasaya gayet yeter, 170 ile mesela seyrine de olanak verir. Araç daha üst motor seçenekleri olduğundan yürüyen aksamı da o hızlarda güven verir, konfor da bozulmaz. Ee daha ne?

2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
    Cvt ve manuel kıyaslamaları var. Açık ara o motor cvt ile törpüleniyor.
    Arkadaş belli ki sıfıra yakın bir şeyler istiyor. Yoksa dediğiniz modellere bakardı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.