Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
44
Favori
130.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ellerin dert görmesin vallahi siz de olmasaniz turkce oyun zor goruyoruz. Oyun su an indirimde de cok beklermiyiz yama icin ona gore alacağımda?
  • Mr.Zangetsu kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir aksilik olmaması durumunda yılbaşında çıkartmayı planladık. Keşke konu içeriğini okumaya da gayret gösterseniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun.
  • istemsizturuncgil kullanıcısına yanıt
    Keşke daha erken elime geçse ama şanş yok ,yurt dışı İçin uçakta olucam bakalım iş gezisi sonrası yeniden new game 3 save ile denerim,bu arada elinize sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istemsizturuncgil kullanıcısına yanıt
    Telefondan girdiğim için pek bakamamistim ama simdi oyunu aldim beklemedeyim

• Çıkış videosunu yayınladık. Diğer tüm oynanış videolarını güncelledik. Türkçe Yama yeni yılın ilk saniyeleriyle birlikte sizlerle. Beklemede kalın...
  • Verin şu yamayı artık :((((( son gün çekilmez olduuuu
  • hamzahacisalihoglu kullanıcısına yanıt
    bir aydır biniyorum sırtına vuruyorum kırbacı. Benim fıstığım o
  • Hocam biraz erken ver bari be hazır pazar girelim yarın iş var gene
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    Yılsonu demedik yılbaşı dedik, hem bize de yılbaşı var değil mi, biz de eğlenelim sonra gerekeni yaparız. Çıktıktan sonra bıkana kadar oynarsınız, iş bahane...
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    elleriniz dert görmesin emeğinize sağlık. Usta bir sorum olacak. Ben şuanki steam indiriminde normal sürümü satın alabildim ancak. Normal sürümle de uyumlu olacak değil mi bu yama? Merakla bekliyorum tekrar teşekkürler
  • Megathrone26 kullanıcısına yanıt
    Bu soru önceki sayfalarda o kadar çok soruldu ve o kadar çok cevaplandı ki @KarapthiaN hocamız yerine ben cevap vereyim.

Türkçe yama normal sürüm ile de uyumlu çalışıyor.

• So Good. kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim usta. Konuyu sürekli takip edemediğim için daha önce sorulup sorulmadığı ile ilgili bir bilgim yoktu
  • Megathrone26 kullanıcısına yanıt
    Sadece ilk mesajı okumanız yeterli, orada yama hakkında detaylı bilgi var.
  • Yamayı heyecanla bekliyorum. FırtınaDh yama hakkında çalıştı mı ya da fikir aldınız mı?
    Ayrıca oyunu gamepadle nasıl oynayabilirim ? bir türlü tanıtamadım (Logitech RumblePad2)
  • rogue_ass kullanıcısına yanıt
    Ne fırtına bilirim ne de rüzgar, souls fanları sınıfta kaldı. Emeği geçen kişiler ilk mesajda yazılı, gerisi kavaranın dumanı...
    O değil adam gibi test edip geri bildirim yapan da olmadı. Yani kimse hayal kurmasın, souls 2 bekleyenler alır havayı...

Rumblepad2 için arkasında x - d switch var, onu x konumuna getirirsen otomatik olarak tanıması lazım oyunun. olmazsa sisteme logitech sürücüsünü kur tekrar dene.
  • Elinize, emeğinize sağlık arkadaşlar. çok güzel ve büyük bir işe imza atmışsınız umuyorum ki yamasız souls oyunu kalmaz sayenizde. geceyi beklemeden yamayı paylaşsanız çok güzel olur.
  • Çeviride emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Özellikle KarapathiaN birçok oyun çeviri işinde yardımın olsun, çevirdiğin oyunlar olsun hakkın ödenmez.

• Elinize emeğinize sağlık bugün "arkadaşlar oyunu alalım mı?" derken "bi türkçe yama çalışması vardı bakayım" dedim ve bu akşam geleceğini gördüm,oyunu hemen alıyorum.Fakat notlarda ban riskinden bahsetmişsiniz steam'dan arkadaşlarla türkçe iken co-op senaryo modu oynamak sizce gerçekten ban riski doğurur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 31 Aralık 2017; 23:10:59 >
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında bildiklerimizi söyledik, 2 aydır oynuyoruz biz banlanmadık ama banlanmayız diye de bir garanti yok. Fakat yine söylediğimiz gibi hemen banlanmazsınız önce uyarı gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.