< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
onların konusunu takip etmiyorsun galiba ? ücretsiz dediler başta şimdi ücretliye çevirdiler yamayı talep çok olunca ilk önce konuları takip et sonra yorum yaparsan sevinirim . ücretsiz yapsalardı makine çeviri çıkarmazdım. ama ücretli yaptıkları için çıkarıyorum. bu arkadaşın bir dediği diğerini tutmuyor pek güvenilir biri değil anlaşılan. baştan açtığı konuda makine çeviri yapanlara kulananlara hakaretler etti şahsıma demediği lafı prakmadı milleti tehdit etti sonra yazdıklarını sildi. mafia konusunda apex çeviri o kadar hakaret yaptı o kadar laf söyledi kendim çevireceğim oyunu dedi %60 da bıraktı. buna güvenerek beklemeyin yamayı fazla animus çeviri bekleyin normal çeviri istiyorsanız onun haricinde . konuda zorla girmene yada kulanmada neden yok mesaj yazdıgın yerin başlıgına bakarsan sevinirim zati burası mekine çeviri konusu senin yaptıgın müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi bişey. ![]() |
Assasins 2 den Odyssey kadar hepsi ücretsiz yamaları mevcut biraz destekli atsaydınız hocam :) ![]() |
Adamsınız oyunu ilk gün aldım ve hiç bir şey anlamadan 5-10 saat oynadım devam etmek için sizi bekliyorum |
Yalan attığımı nerden çıkardınız anlamadım? Ben konsol oyuncusuyum, PC'mi bu sene aldım. Diğer oyunları oynamak fırsat olmadı. İskandinav mitolojisi ilgimi çekiyor, Türkçe olduğu için en sonunda oynayabileceğimi belirttim. |
İlk yorumunuz böyle olmalıydı o zaman : " Ben konsol oyuncusuyum, PC'mi bu sene aldım. Diğer oyunları oynamak fırsat olmadı. İskandinav mitolojisi ilgimi çekiyor, Türkçe olduğu için en sonunda oynayabileceğim" "Asassin's Creed serisini hep merak eder ancak Türkçe olmadığı için hiç oynayamazdım. Sayenizde artık oynayabileceğim" inandırıcı olmuyor maalesef :) |
Yanlış kişiye ya da kişilere kızmışsın. Kızman gerekenler pcde bedava olan yamaları konsolda oyun karşılığı veya başka yöntemlerle ücretli satanlar olmalı. Siz konsolcuların en büyük handikaplarından biri de bu: PCdeki bedava yamayı konsol için parayla almak durumunda kalmanız. Bence ücretsiz bir yamadan sırf başka platforma port edildi diye ücret istenmesi ahlaksızlıktan başka bir şey değil. Unutmadan yanlış kişiyi övmüşsün bir de. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 16 Kasım 2020; 17:50:36 > |
beton harç kamyonu getirsek yine yetmez eline yüreğine sağlık kardeşim :) |
Arkadaşlar bir şey sorucam türkçe ve ingilizce alt yazıyı beraber kullanmanın yolu var mı ? |
Mümkün değil ama amaç ne burda hocam? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 16 Kasım 2020; 21:25:58 > |
Harikasınız oyunu yaklaşık 10 saatir oynuyorum fakat hiçbir anlmadan oradan oraya koşuyoruz Eivor ile. gpt-3 yada başka bir şekilde çeviri hiç fark etmez isteyen Yapay zekasız çeviri oynar ve uzun bir süre bekler isteyen yapay zekalı çeviri oynar bu kimseyi alakadar etmez burada insanlara laf edeceğinize gidin 1 haftada adam akıllı çevirin de oynayalım bizde. |
Hocam o mümkün değil oyunda. Gerçi bazı yamalar var oyundan bağımsız çalışıyor mesela forumda RDR2'nin yamasını bir arkadaş öyle yapmıştı. Orda oyun içi İngilizce altyazı açıp, arkadaki programdan Türkçe altyazıyı ekleyebiliyordun ama Assassin's Creed oyunlarında bu yöntemle bir yama yapılmadı diye biliyorum. |
rdr2 yaması öyle üstte Türkçe altta İngilizce ama stabil değil 3rd programla yapıldığı için herkes de düzgün çalışmıyor |
Çok güzel oynuyorsun tribünlere, tebrik ederim. Ücretli yaptığımız için çıkarmışmış :DDDD Konuda hâlâ ücretsiz olacağı yazıyor. Hiçbir şeyi değiştirmedik. Sadece bir karar verme sürecindeyiz, o kadar. Daha ücretli olacak diye net bir şey bile yazmamışken gelip burada ücretli yaptıkları için çıkarıyorum yazmış :D Üslubundan, tribünlere oynamandan bile belli oluyor nasıl biri olduğun. İstediğin kadar translate yama çıkar, umurumda değil. Ama herkes şunu bilmeli ki sen sadece ücretli yamalara karşı değilsin. Aşağıda yazdıklarından nasıl biri olduğun açıkça anlaşılıyor zaten. ![]() ![]() |
konuşmanın devamınıda yayınla nasıl yalvardığınıda yaz :D nolur çıkarma abi dediklerinide yaz istiyorsan :D ne kadar yalvarırsan yalvar çıkacak yama babanın malı değil oyun. ben sana karışmıyorsam seninde bana karışma hakaret etme hakın yok. sen ilk baştan konu açtın ve bana direk saldırdın orda sonra dc geldin yalvarmaya başladın ağla dicek bişey yok seninle aynı seviyeye inme derdinde değilim ve senin başka konuda atıpın resimi aynı sana atıyorum :D ![]() |
"her boka laiktir". Adam Türkçe konuşamıyor çeviri yapıyor |