muhteşem! çok teşekkürler |
birilerinin ubisoft a arapça konuşmadığımızı söylemesi gerek. yama için teşekkürler. |
SteelSeries Rival 310 | Cooler Master CK550 Gaming Keyboard | SENNHEISER GAME ZERO
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i |
Evet sıraya girdim. Çeviri için ihtiyacım yok, yüksek lisans doktora tezim için düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 7 3800X || WraithPrism Rgb Ryzen || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7
|
Bu Asassin's Creed serisini hep merak eder ancak Türkçe olmadığı için hiç oynayamazdım. Sayenizde artık oynayabileceğim, Viking tarihine ekstra ilgi duyuyorum. Çok güzel gelişmeler, emeği geçen herkesin eline sağlık. |
|
efsane yorum yürekten tebrik ediyorum |
hocam did varsa dahi yine "kralımızı gördün mü?" oluyor. çünkü çocuk daha önce o ortama girmemiş, yeni giriyor. hem context hem de normal çeviri açısından tam oturaklı olmamış. acaba oluşturulan db ile mi alakalı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 16 Kasım 2020; 13:25:17 > |
Belki yamayı hiç kullanmayacağım, oyunu hiç oynayamayacağım ama yaptığınız iş için size tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Her yapılana çamur atmak çok kolay. Ne olursa olsun beklenti olmadan yapılan bir işi kötülemek çok çirkin. Herhangi bir etiket yapıştırmadan söyleyeyim, bu tür insanları diyelim ciddiye almamanızı rica ediyorum. Emeğinize sağlık. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoloji bilgini 68 -- 16 Kasım 2020; 10:49:3 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
![]() A1 Türkçe ile makine çevirilerin dilimize verdiği zarardan bahsetmen de ironik olmuş |
❖ Ryzen 5 3600 @4.2ghz ❖ XFX RX5600 XT Thicc II Pro ❖ ASUS B350 Prime Plus ❖ Gskill Ripjaws V 16GB 3200mhz ❖ ACER XF272UP 1440p 144Hz Freesync HDR400 ❖ XPG XS8200 Pro 512GB ❖ Crucial BX100 240GB ❖ WD 2TB Blue ❖ Corsair 300R ❖ High Power Element-DD 750W 80+ Bronze ❖ Asus TUF M3 7000DPI ❖ Hyper X Cloud II ❖ Razer Goliathus XXL ❖
|
konu sahibi arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum umarım en kısa zamanda biter her konuda olduğu gibi burada da gereksiz eleştiri yapanları da kınıyorum konu içinde bazı arkadaşların da yazdığı gibi herkes istediği ile yoluna devam eder kimi makine çevirisi kimi insan çevirisi neden bu birilerini bu kadar rahatsız ediyor ? bu gpt denen olayı ilk dinlediğimde çok beğenmiştim umarım hepimizin yakın zamanda kullanabileceği bir şey olur heyecanla takipteyim |