Kesinlikle katılıyorum.. Şöyle bir şey var.. DEdiğiniz gibi artık oyunların diyalogları çok uzun.. Eskiden günde 1-2 saat çalışma ile bir kac haftada yada günde çıkan yamalar artık ayları alıyor.. Günde tam zamanlı iş gibi çalışıldığında ancak bir kac haftada yada ayda yamalar çıkabiliyor.. Buradan yamalar ücretsiz olmalı diyen arkadaşlar yamayı ücretli satıyor gözüyle bakmasınlar... İnsanlar para kazanma sürelerini yani para kazanmak için çalışacağı vakti bu yamaya harcadığı için verildiğini düşünsünler.. Çünkü, ben yama hazırlıyor olsam ve günde tam zamanlı iş gibi vaktimi alıcaksa bu iş, ben bu yamayı yapmayı tercih etmem.. Giderim çalışırım para kazanırım.. Ben işi tercih edersem yama çıkmamış olur ve herkes yamasız kalır.. Bu arada vergi verilmiyor diye ağlayan insanlar biraz akıllarını çalıştırsınlar.. Diyelim Rdr2 Türkiye'de 100bin satıyorsa, Türkce yama cıktığında bu sayı 2-3 katına çıkar ve buda ülkenin daha fazla kazanmasına neden olur.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
elinize sağlık..elimde oyun yok.. ama bundan binlerce arkadaş istifade edecektir.. inşallah sizin çalışmanız bir çok kişi için esin kaynağı olur.. |
Yapay zeka çeviri şeytan işi. Başımıza daş yağacak daş. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Mafia DE ı GPT-3 yaması ile oynadım gayet yeterli ve anlaşılır bir seviyedeydi. Hatalar yok mu? var ama %95 oranda oyun anlaşılır seviyede ve bitirdikten sonra ya şurasını anlamadım, burası neydi, şu görevde ne yaptık acaba diye kafanda soru işaretleri kalmıyor. Ayrıca Türkçemizi bitirecek, ülkece bozuk olan Türkçemiz iyice bozulacak diye duyar kasmanıza da gerek yok çünkü zerre kadar samimi olmadığınızı okuyan herkes rahatlıkla anlayabilir, bence bu tarz komik ötesi yaklaşımlardan daha iyisini üretebilirsiniz. Ayrıca koskoca ülkenin Türkçesi iki tane yamaya mı kaldı? senin ülkenin bakanları, bürokratları bile doğru düzgün Türkçe bilmiyorken, okullarda ki Türkçe öğretmenleri dil bilgisi kurallarına tam olarak hakim değil iken kalkıp burada yama üzerinden Türkçemiz bitecek diye rezalet ötesi duyarlara girmeyin lütfen. Senin, paralı grupların yada bu işi ekmek kapısı haline getirenlerin ne Türkçemiz, ne yama sektörü ne de insanlar hiç biri umurunuzda değil, insanları salak yerine koymayı bırakın artık. Seni tanımıyorum, kimsin bilmiyorum ama şuna eminim biraz araştırsak ya çevirmen çıkarsın yada bu gruplara çok yakın biri. Acilen insanları rahat bırakmanız gerekiyor. Sabahtan akşama kadar forumda yırtınsanız da bu makine çeviriler bitmeyecek o yüzden ufaktan ufaktan alışmaya, bu sektörde makine çevirileri kabullenmeye başlamalısınız. Kabullenmiyorsanız da makine çeviri isteyen binlerce insana saygılı olmalısınız. Ekstra olarak şunu da belirteyim; Türkçe yama sektörü ve bu sektör içinde bulunan insanlar hiç bir grubun/kişinin aç karnını doyurmak, onlara gelir kapısı yaratmak zorunda değil. Son zamanlarda makine çevirilere bu kadar saldırının temeli de potansiyel müşterilerin makine çevirilere yöneliyor olması ve buna bağlı adet bazlı satılacak yamanın düşmesi özetle DERT PARA. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 18 Kasım 2020; 20:5:24 > |
alt yazı dosyasını çözmeye çalışıyorum oyun kafasına göre çalışıyor _plus dan filan açılıyor bazen açılmıyor yani belli bir açma yolu yok şimdi bu şekilde yayınlasam deneyim 3-4 defada girer desem herkez çalışmıyor olmuyor diye yazacak paso o yüzden düzelitilince koyarım olmadı bu gün sadece menü dosyasını koyarım sonra alt yazı dosyasını koyarım garip bir sorun oyuna 1.03 güncellemeside gelmedi . yeni güncelleme gelse ona göre bakacağımda gelmedi gitti :D |
Elinize sağlık,kesinlikle 3-5 tane dalkavuk laf söyledi diye vazgeçmeyin. Herkes yama seçmekte özgür isteyen translate kullanır isteyen normal çeviri. Kimsenin bunu eleştirmeye hakkı yok eğer beğenmeyen olursa kullanmaz geçer. |
kanka aynı anda koy hafta sonuna yetişsen yeter cumartesi de doğum günüm hediye gibi gelir :D hiç olmadı öyle koy biz girene kadar deneriz bu zamana kadar ne hatalar ile oyunlar oynadık acılmaması ne ki oyundayken atmasın yeter :) |
Anlayıp anlamamaları gram umurumda değil ama tek dertleri para olduğu halde bunu Türkçemiz elden gidiyor, oyun sektörü bitiyor gibi kılıflarla sunmaya çalışınca 2-3 kelam etmeden geçemiyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 18 Kasım 2020; 17:31:9 > |