Şimdi Ara

Arsenal forumundan yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Could have been a bit closer to home but nevermind
    Eve daha yakin olabilirdi

Demba Ba is the worry, ugh.
    Demba ba endiselendiriyor

Besiktas v Arsenal. Good it's away first.
    Ilk mac disarda bu iyi bise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arsenal bizden korksun
    (beliki bizimi forumuk okyorlardir)

• Sitenin linkini alabilir miyim
  • http://arsenal-mania.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=324401

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende girdim gooners.... diye birşeye adamlarin tek derdi Türkiye'ye uçmak. Kimi ben kebap seviyorum falan yazıyor. Ülkeye saydiriyorlar. Kura için ise sadece basit deyip ülkemizle ilgili konuşuyorlar daha çok.

Vermaaleni Barça almış bu arada

• bilbao'dan çeniyorlarmış biraz o gelmeyince sevinmişler hemen hemen hepsi çok iyi kura diyor.
  • Bilbao çıkacak diye korkuyorlarmış. Beşiktaş iyidir turlarız demişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıntı bir takım ama içerde 1-0 ingilterede 1-1 Arsenalin fişinude çekeriz evelAllah

• quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Bende girdim gooners.... diye birşeye adamlarin tek derdi Türkiye'ye uçmak. Kimi ben kebap seviyorum falan yazıyor. Ülkeye saydiriyorlar. Kura için ise sadece basit deyip ülkemizle ilgili konuşuyorlar daha çok.

Vermaaleni Barça almış bu arada

Hocam aynen öyle maçlardan çok ülke ile ilgili konuşuyorlar.
    Bu arada Vermaelen geçen sene neredeyse hiç oynayamadı ve yaşı da geçtiği için 15M sterlin karşılığında Barcelonaya gitti. Çok fena kazıklandı Barca Arsenal aynı paraya Debuch+Ospina'yı aldı.
    Arsenal'in en büyük eksiği defansif ortasaha bölgesinde muhtemelen BJK o bölgeden saldıracak. Ay sonuna kadar Wenger o bölgeye transfer yapacağız dedi ama BJK maçlarına kadar bu transferler yetişemez. İlk maçta BJK gol atamaz ancak 2. maçta şeref golünü atabilir. Sonuçta ortada realite var ve BJK'nin Avrupa Ligi'ne uygun bir kadro oluşturması şart.

• Bu gibi takımların taraftarlarının genelde tek derdi deplasman için yol süresinin uzunluğu oluyor, keşke birgün bizim kulüplerimiz de bu seviyeye çıkabilseler, hepimizin tek sorunu bu olsa...
  • güldürdü
  • Eve daha yakın olabilirdi
  • Bizim taraftardan baya bir korkuyolar istanbula gelmenin tehlikeli olucağını söylemişler geçen seneki fener maçından bahsetmişler filan bide araya oğuzhanla ilgili mesajlar sıkıştırmışlar özetle inşallah geçeriz turu bidahaki seferede hem taraftar hemde takımdan korkarlar inşallah
  • genelde avrupa takımları Türkiye'de kolay kolay maç kazanamaz özellikle İngiliz takımları sadece Arsenal 2 kere Fener'i yenmişti hiç hatırlamıyorum bir takımın Türkiye'de rahat rahat maç kazandığını.

burda 1 0 2-1 falan yenip orda en az 1 gol atarsak turu geçeriz.

Ama kanatlarda Alexis Texas'ı kim tutacak lan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

genelde avrupa takımları Türkiye'de kolay kolay maç kazanamaz özellikle İngiliz takımları sadece Arsenal 2 kere Fener'i yenmişti hiç hatırlamıyorum bir takımın Türkiye'de rahat rahat maç kazandığını.

alexis texası tutacak çok kişi var da, önemli olan alexis sanchezi tutmak
  • quote:

genelde avrupa takımları Türkiye'de kolay kolay maç kazanamaz özellikle İngiliz takımları sadece Arsenal 2 kere Fener'i yenmişti hiç hatırlamıyorum bir takımın Türkiye'de rahat rahat maç kazandığını.

Alexis Texas?
  • gooners world forumunda bize bi adam barbar demiş. onu yolda görsem barbar olurum da hep konuşmada kalıyor ingilizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olasılıksız...

quote:

Ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Olasılıksız...

quote:

• quote:

vaay isim repertuarı geniş erşan kuneri senii
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.