Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.787
Cevap
35
Favori
359.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fabregas: "San Siro'ya hayranım"
    Dört senedir kupaya hasret olduklarını belirten İspanyol, Premier Lig şampiyonluğunu her şeyden daha çok istediğini ifade etti.

    Goal.com

    Arsenal'in orta sahadaki yıldız oyuncusu Cesc Fabregas, Premier Lig'de şampiyon olmayı, Şampiyonlar Ligi'ne tercih edeceğini belirtti.

    La Gazzetta dello Sport'a konuşan İspanyol yıldız, "Premier Lig'i kazanmayı, Şampiyonlar Ligi'nden daha çok istiyorum. Dört senedir kupa kazanmıyoruz ve bu çok uzun bir zaman. Genç oyuncular olabiliriz ama çabuk büyüyoruz. Bu sene Emirates'de işler daha yolunda gidecek" dedi.

    Konuyu İtalyan futboluna getiren Fabregas, İtalyan futboluna belirtirken, "Serie A'yı çok beğeniyorum. İtalyan takımlara karşı oynamak hoşuma gidiyor. Oynadıkları futbolu, İspanyol futboluna benzetiyorum. Özellikle San Siro stadı beni çok cezbediyor. Bence çok etkileyici ve sıradışı" diye konuştu.




  • san siro güzel stad ama emirates stadium'unda ayrı bir güzelliği var

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta


    "Arsenal'e sucu olarak dönerim"

    Barcelona'nın Fransız yıldızı Thierry Henry, bir gün yeniden eski takımı Arsenal'e dönmeyi ve Arsene Wenger ile birlikte yeniden çalışmayı hayal ettiğini belirtti.

    Tecrübeli Fransız, kalbinin her zaman Arsenal için attığını ve eski takımına karşı büyük bir sempati duyduğunu ifade etti.

    Telegraph'ta yer alan haberde Thierry Henry, "15 yıllık kariyerimin yavaş yavaş sonuna doğru geliyorum. Ben her zaman kendime 'Ait olduğun yere git' derim. Duracağımı hiçbir zaman söylemedim. Arsenal'i seviyorum ve bir gün oraya geri döneceğim. Nasıl dönerim henüz bilmiyorum. Belki sucu olarak... Sadece eski kulübüme olan bağlılığım devam ediyor" dedi.

    Arsene Wenger ile oynamanın her zaman keyif verdiğini dile getiren Henry, Wenger'den öncesi ve sonrası arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledi.

    Futbolcularına çok fazla yatırım yaptığını söyleyen tecrübeli futbolcu, Arsene Wenger'in konuşmalarını hala takip ettiğini sözlerine ekledi.

    1999'da Juventus'tan transfer edilen 32 yaşındaki oyuncu, 364 maçta 226 gole imzasını atmıştı.

    Kaynak


    heralde barça'da havası azalınca kendine yeni gidecek yer aramaya başladı




  • Şimdiki Fabregas'ın önünde , Arshavin'in yanında oynasaydın ne olurdu Henry.
  • Wenger: "Walcott milli formayı kapar"
    Arsenal'de menajer Arsene Wenger, yıldız oyuncusu Theo Walcott'un önünde çok önemli bir sezon olduğunu vurguladı.

    Goal.com

    Arsenal Menajeri Arsene Wenger, sakatlıktan dönen genç oyuncu Theo Walcott'un çok önemli bir sezon geçireceğini söyledi.

    Blackburn Rovers maçı kadrosuna dahil edilen 20 yaşındaki oyuncunun, Fabio Capello tarafından İngiltere Milli Takımı kadrosuna çağırılacağı tahmin ediliyor.

    Skysports.com'a konuşan Fransız teknik adam, "Artık ona genç diyemeyeceğiz. O artık olgun bir oyuncu, bu sezon onun için çok önemli. Onunla ilgili beklentilerimiz çok yüksek" dedi.

    Kulüp takımlarındaki performansın çok önemli olduğunu vurgulayan Wenger, "Büyük oyuncular, takımlarının kazanmasını sağlayabilir. Bu çok önemli" diye konuştu.

    Walcott'un milli takımda Aaron Lennon, David Beckham ve Shaun Wright-Phillips ile yarıştığını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "İşi zor gibi görünüyor, ama Theo'nun formayı kapacak potansiyeli var" ifadelerini kullandı.




  • Ade'ye af çıktı!

    Manchester City'nin Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor'a af çıktı. Dev santraforun Arsenal maçında eski takım arkadaşı Robin van Persie'ye yaptığı hareketin ardından aldığı 3 maçlık ceza 2 maça indirildi. Dev golcü ayrıca 25.000 pound ekstra cezaya çarptırıldı.

    Adebayor'a verilen eski takım arkadaşı Robin van Persie'nin yüzüne vurduğu gerekçesiyle verilen 3 maçlık cezanın ardından konuşan Manchester City patronu Mark Hughes gol sevincinin daha fazla yaptırımı hakettiğini düşünmediğini söylemişti.

    Togolu golcünün attığı golün ardından rakip takım taraftarlarının önüne kadar gidip sergilediği gol sevinci Londra ekibinin taraftarlarından tepki almış ve gerginlik Manchester Polisi'nin ilgi alanına girecek kadar artmıştı.

    3.5 saatlik toplantının ardından federasyondan yapılan açıklamada Adebayor'un Arsenal maçında eski takım arkadaşı Robin van Persie'ye yaptığı hareketin ardından aldığı 3 maçlık ceza 2 maça indirilirken dev golcüye 25.000 pound da para cezası kesildi.

    Bu kararın ardından Mark Hughes pazartesi akşamı Villa Park'ta oynanacak olan ve sonucu merakla beklenen Aston Villa karşılaşmasında dev golcüsünü sahaya sürebilecek.

    Ayrıca Togolu oyuncunun attığı golün ardından rakip tribün önündeki abartılı gol sevinci yüzünden de Aralık 2010'a kadar iki maç ceza aldı ancak bu ceza Ade'nin aynı olayı tekrarlarsa işleme konulacağı belirtildi.



    İngiltere federasyonuda bunu yaparsa...




  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta


    Wenger'den Vela'ya övgü

    Arsenal Menajeri, Meksikalı oyuncunun çok yönlü bir oyuncu olduğunu söyledi.


    Arsenal menajeri Arsene Wenger, dün akşam Lig Kupası'nda West Bromwich karşısında iyi bir performans sergileyen Meksikalı golcü Carlos Vela'ya övgüler yağdırdı.

    2-0 galip geldikleri maçta takımının bir golüne de imzasını atan 20 yaşındaki futbolcu, bu sezon ilk kez Arsenal formasıyla görev yaptı.

    Dünkü maça yaş ortalaması 20 olan bir kadroyla çıkan Wenger, Vela ile ilgili olarak, "Topu ayağına aldığı anda farkını hemen ortaya koyuyor. Çünkü çok hızlı ve tehlikeli bir oyuncu. Maç boyunca da oldukça iyi bir performans sergiledi. Ama tam olarak hazır olduğunu düşünmüyorum. Robin van Persie, Nicklas Bendtner, Eduardo gibi oyuncuların yanında görev yapabilmesi için biraz daha çalışması gerekiyor" diye konuştu.

    Wenger, "Takım olarak da iyi bir 90 dakika çıkarttık. Sabırlı ve akıllı bir futbol ortaya koyduk. Hatasız bir maç çıkarttık ve bunun da meyvesini aldık" dedi.

    Gelecek planlarında Meksikalı oyuncuya şans vermeyi düşündüğünü de ifade eden Fransız teknik adam, "Vela çok yönlü bir futbolcu. Ona kanatlarda da görev verebilirim çünkü Sol açıkta, sağ açıkta ya da ortada görev yapabilen bir oyuncu" ifadelerini kullandı.




  • Cidden takım çok genç ya.
  • Arsenal 6 - Blackburn 2

    İngiltere Premier League'de 8. hafta karşılaşmasında Arsenal Emirates Stadyumu'nda Blackburn Rovers ile karşı karşıya geldi. Arsene Wenger'in öğrencileri, genç Arsenal 6-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

    Arsenal'in bu maçta gollerini 17'de Vermaelen, 33'de van Persie, 37'de Arshavin, 57'de Fabregas, 75'de Wallcott ve 89'da Bendtner kaydetti. Rovers'da 4. dakikada Zonzi ve 30'da Dunn'ın golleri ise yenilgiyi önleyemedi. Arsenal kadrosunda gollerin tamamı farklı isimlerden geldi.

    Arsenal bu skorla ligde puanını 15'e yükseltirken, attığı gol sayısını da 18'e çıkardı. Blackburn Rovers ise 7 puanda kaldı.
  • takımın gol sayısı 24
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    nasıl gençler




  • İMZA 1

    Görünüş 1:

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    • Arsenal FC •
    Fan CluB


    Code 1:

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_30893305/mpage_1/key_/tm.htm][image]http://img41.imageshack.us/img41/1120/arsenalfc.png[/image][/link][/center][center][b]• Arsenal FC •[/b][/center][center][b]Fan CluB[/b][/center]







    İMZA 2

    Görünüş 2:

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    • Arsenal FC •
    Fan CluB


    Code 2:

    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_30893305/mpage_1/key_/tm.htm][image]http://img59.imageshack.us/img59/7421/arsenalhome.png[/image][/link][/center][center][b]• Arsenal FC •[/b][/center][center][b]Fan CluB[/b][/center]





    Kendi yaptığım imzalardır. Tamamıyla forum kurallarına uygundur. Diğer takımların fan clublarına yapmıştım sizede yaptım... İsteyen,beğenen herkes kullanabilir.... Beğenilirse ilk sayfaya eklenmesi iyi olur sayfalar arasında kaybolmasın.... Teşekkürler....




  • @aböRjin

    keşke bende de olsa neden ne kadara aldınız?

    @Nike

    teşekkürler çok güzel olmuş




    Londra'da Arsenal'in sürpriz konuğu

    İngiltere Premier League'de hafta sonu oynanan Arsenal - Blackburn Rovers maçında Arsenal'li taraftarların sürpriz bir konuğu vardı. Takımın eski yıldızı Thierr Henry kızı ve sevgilisi ile birlikte tribündeydi.

    Maçın öncesinde kısa bir süre saha kenarında görülen Henry'e Arsenal taraftarlarının yaptığı sevgi gösterisi görülmeye değerdi. Barcelona'da futbol hayatını sürdüren büyük Fransız yıldız önceki hafta yaptığı açıklamada bir gün mutlaka Arsenal'e geri döneceğini ifade etmişti.

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta




  • futbolcu olarak dönmese bile dönecek arsenal'e,takmış kafaya.
  • Adamın katılıp da kazanamadığı pek organizasyon yok bu adamın. Ne varsa toparladı;

    Ligue 1
    Fransa Süper Kupası
    Premier Lig (x2)
    FA Cup (x3)
    Community Shield (x2)
    La Liga
    Copa Del Rey
    İspanya Süper Kupası
    UEFA Süper Kupa
    Şampiyonlar Ligi
    Dünya Kupası
    EURO2000 (Avrupa Kupası demek doğru gelmedi de)
    Konfederasyon Kupası

    İtalya'dan kupası yok. UEFA ve Lig Kupası eksik bir de. Onun dışında; Maşallah.
  • Arda ve Arsenal

    (SPORX ÖZEL HABER) Ada basınına konuşan ve Arsenal'in Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan'ı önümüzdeki yaz için düşündüğünü belirttiği iddia edilen yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'a telefonla ulaştık.

    Editörümüz Hilmi Sever'e konuyu değerlendiren Bulut, Arsenal menajeri Arsene Wenger ile geçtiğimiz sezon Arda Turan için bilgi alış-verişinde bulunduklarını ifade ederken ancak burdan Arda'nın Arsenal'e transfer olacağı anlamının çıkmaması gerektiğini söyledi.

    Bulut sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir çok genç oyuncu gibi Arda da Arsenal'de forma giymekten doğal olarak mutluluk duyacaktır. Ancak unutulmaması gereken nokta Arda ile ilgili olarak fiyat belirleme ve satış yetkisi Galatasaray Kulubü'ndedir. Arda ile Avrupa'nın devlerinin ilgilenmesi de son derece normal bir durum, ilgilenmemeleri anormal olur."

    Ahmet Bulut, Arda'nın Galatasaray'da çok mutlu olduğunu, takım kaptanlığına getirildiğini ve şu an tek düşüncesinin Galatasaray'ın başarısı olduğunu sözlerine ekledi. Bulut ayrıca Arda Turan'ın kulüp olarak ilk tercihinin Arsenal olduğu ile ilgili verdiği söylenen demecin ise doğru olmadığını belirtti.

    Ada basınında çıkan haberlerde Arsene Wenger'in geçtiğimiz yaz ciddi bir şekilde Arda Turan'ı transfer etmek istediği, Galatasaray Kulübü'nün bu girişime olumsuz bir cevap verdiği belirtilirken, önümüzdeki yaz Wenger'in genç futbolcuyu Galatasaray'dan koparabileceği ifade edilmişti.

    Öte yandan sezon başında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 22 yaşındaki yıldız futbolcu ile ilgilediklerini net bir biçimde ortaya koymuş ancak bu teklif Galatasaray başkanı Adnan Polat tarafından geri çevrilmişti.

    Haber: Hilmi SEVER


    Kaynak




  • @aböRjin kaça ve nerden aldınız acaba onu ?
  • optiumum / nike

    2tane kalmıştı sadece bedenleri large dı ikisininde.97 lira.
  • bana xl lazım omuzlar geniş olunca L sıkıyor. acaba bunun farklı renkleri varmıdır?
  • reyis benim gittiğim yerde yoktu barça,manu ve arsenal modelleri vardı bende tabiki diğerlerine bakmadım bile.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.