Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.769
Cevap
36
Favori
358.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yazık oldu
  • Bu takıma kaleci şart.
  • İngiltere Premier Ligi 5.hafta mücadelesinde haftanın en önemli maçında Manchester City ile Arsenal cumartesi günü City of Manchester Stadı'nda karşı karşıya geldi. M.City'nin 4-2 kazandığı karşılaşmaya Adebayor damgasını vurdu.
    Bu maçın haftanın en önemli karşılaşması olarak gösterilmesindeki en büyük neden geçtiğimiz ay transfer döneminde Arsenal forması giyen Togolu golcü Emmanuel Adebayor ve Fildişili defans oyuncusu Kolou Toure'nin Manchester City'e transfer olmalarıydı.

    Bu maçta iki oyuncunun nasıl bir performans sergileyecekleri Ada'da merakla bekleniyordu.


    karşılaşmanın 72. dakikasında, Arsenal'den Manchester City'e transfer olan Adebayor, eski takım arkadaşı Robin van Persie ile girdiği bir hava topu mücaledesinden sonra yerde kalan Hollandalı'nın yüzüne kramponuyla bastı. Acı içerisinde yerde kalan Persie, maçın sonuna kadar yüzüne aldığı yara verici darbeye rağmen sahada mücadelesini sürdürdü.

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta


    Arsenal taraftarı bu pozisyonun ardından eski golcülerine büyük tepki göstermeye başladı. Togolu golcü protestolar üzerine maçtaki etkisini arttırmaya başladı ve bir defansta bir hücumda takımına katkı sağlamaya çalışırken; 80. dakikada Shaun Wright-Phillips'in sağ kanattan yaptığı ortaya kafayla dokunarak topu ağlara yolladı. Topun ağlara gitmesinin ardıdnan karşı kale arkası tribünlerinde bulunan ve aleyhinde tezahürat yapan Arsenal taraftarlarına koşan Adebayor, yaptığı gol sevinciylede eski taraftarlarını çileden çıkardı.

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta


    Hollandalı oyuncu Van Persie ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Eski takım arkadaşımın maç sırasında bana karşı yapmış olduğu bu akılsız ve sert müdahele için üzgün ve hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Biz burada profesyonel olarak bir iş yapıyoruz. Bu işi yaparken zaman zaman hepimiz kendimizi kaybedebiliyoruz. Fakat bugün onun yaptığı kendini kaybetme değil, daha çok beni oyun dışında bırakabilmekti. Ayrıca golden sonra taraftarlarımıza koşarak yaptığı hareket ise çok saygısızcaydı. Bugün Adebayor gerçek yüzünü ve kalitesini gösterdi. Bugün buradan daha büyük ve ciddi bir sakatlık yaşamadan çıkmak benim için büyük bir şanstı" diyerek Adebayor'a tepki gösterdi.


    adebayor benim için bitmiştir


    Maçtan sonra İngiliz basınında, yaşanan olaylardan sonra Adebayor'a televizyon görüntüleriyle Federasyon tarafından bir ceza verileceği iddia ediliyor. Adebayor'a ceza geldiği taktirde, hafta sonunda oynanacak olan M.City, Manchester United derbisinde sahada yerini alamayacak.
  • Arsenalda adam gibi forvet yok.Adebayor'u kaybettiler.En az onun ayarında adam almalılardı alamadılar.
  • Özgür Can resimler ve haber için teşekkürler ancak Adebayor'u Adebayor yapan klübün Arsenal olduğu unutulmasın , onu oradan kimse de kovmadı , cebi para görünce karakteri değişiyorsa , gittiğine mutluyum.
  • bildiğim kadarıyla da daha önce "ben bu oyunu para için oynuyorum oynadığım takım farketmez para için oynamasam gider togo'da futbol oynarım" gibisinden birşeyler demişti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür Can

    bildiğim kadarıyla da daha önce "ben bu oyunu para için oynuyorum oynadığım takım farketmez para için oynamasam gider togo'da futbol oynarım" gibisinden birşeyler demişti


    Onu ben de okumuştum , geçenlerde de Arsene Wenger Ade'nin gidişini paraya bağlamıyorum demişti.Neye bağladığını ben de çözemedim fakat.
  • Eduardo'nun 2 maçlık cezası iptal
    Arsenalli Eduardo, Celtic maçındaki hakeme aldatmaya yönelik hareketi sebebiyle iki maç ceza almıştı. UEFA bugün kararı iptal etti.

    UEFA Disipli Komitesi, Arsenalli Eduardo'ya Celtic maçındaki hareketi nedeniyle video kayıtlarına dayanarak verdiği iki maçlık cezayı iptal etti.

    Böylece Eduardo, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde yapacağı Standart Liege ve Olympiakos maçlarında oynayabilecek.

    UEFA'dan yapılan açıklamada, "Hakemin verdiği penaltı kararında aldatılıp aldatılmadığına kesin olarak karar verilemedi" denildi.

    Hırvat oyuncu, 3-1 kazandıkları Celtic maçında kaleci Boruc ile karşı karşıyayken kendisini yere bırakmış ve takımına bir penaltı kazandırmıştı.

    _____

    Doğrusu buydu.

    ____________________________


    Wenger: “Sattım, pişman değilim"
    Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, eski oyuncuları Kolo Toure ve Emmanuel Adebayor’un transferinden pişmanlık duymadığını ifade etti.

    Kolo Toure ve Adebayor gibi eski oyuncularının iyi performans sergilemesinin kendisi için asla sorun teşkil etmeyeceğini belirten Fransız teknik adam, Manchester City karşılaşmasının öncesinde “Toure ve Adebayor’un gidişinden hiçbir pişmanlık duymuyorum. Onlar için kötü şeyler temenni etmem mümkün değil” dedi.

    Kadrosuna her zaman olduğu gibi çok güvendiğini belirten Wenger, “Adebayor’u kaybetmiş olabiliriz. Ama kadromuzda Eduardo, Vela, Bendtner, Van Persie, Walcott gibi çok önemli isimler var. Kadromdaki her oyuncuya çok güveniyorum” diye konuştu.

    ____

    Daha iyilerini aldıktan sonra neden pişman olsun.
  • Arsenal sattığına göre Adebayor gidecek tabiiki.Tekrar söylüyorum bu 2 inci sınıf forvetlerle işleri çok zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fallout 3

    Arsenal sattığına göre Adebayor gidecek tabiiki.Tekrar söylüyorum bu 2 inci sınıf forvetlerle işleri çok zor.


    Van Persie ya da Eduardo bence 2.sınıf değiller.
  • iyi futbolcular ama arsenal ismi altında ezilirler.Arsenal kalitesinde futbolcu değiller.Nerede Henry nerede bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fallout 3

    iyi futbolcular ama arsenal ismi altında ezilirler.Arsenal kalitesinde futbolcu değiller.Nerede Henry nerede bunlar

    Etme eyleme. Arsenal'in bir önceki jenerasyonunda Henry-Bergkamp ikilisi vardı. Biri Ronaldo tarzında, tarihin en iyi forvetlerinden biri, diğeri de Zidane'ın forvet versiyonu gibi bir şey. Böyle bir çift forvet bir daha çok zor yakalanır. Gerçi yakalandığı anda da şampiyonluklar gelir.

    Not: Yanlış anlaşılmasın; Ronaldo>Henry ve Zidane>Bergkamp
  • Zidane ronaldodan daha iyi topçudur.

    Henry'ide daha çok beğenirim ronaldo'dan.

    Arsenal'e Agüero gibi topcu lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fallout 3

    Zidane ronaldodan daha iyi topçudur.

    Henry'ide daha çok beğenirim ronaldo'dan.

    Arsenal'e Agüero gibi topcu lazım.

    Ben sadece benzerlikleri öyle yazdığımdan o eki yazdım. Bana göre Zidane sadece Ronaldo'dan değil herkesten iyiydi. Ronaldo'yu pek sevmem ama Henry'den bile iyiydi bence.

    Arsenal'e bence Drogba tarzı biri lazım. Fiziğiyle ezecek, ayağında top tutacak, hava topunda da etkili bir adam.
  • Ronaldo formunu çok erken kaybetti henry hala süper oynuyor,Zidane desen son maçına kadar müthişti.

    Arsenal orta sahasının fizik gücü çok yüksek değil teknik ve seri oyuncular bu tarz bir forvet lazım en uygun Agüero yu görüyorum.

    Henry hem fizik gücü hem teknik hemde hızı olarak müthiş onu aratmayacak futbolcu bulmak neredeyse imkansız.Ama bu yılın şampiyonu Chelsea olacak gibi Manu'nunda pek iyi oldugu söylenemez.
  • Eduardo-Vela-Walcott, Agüero tarzı oyuncular. Hiçbiri Agüero kadar potansiyelli/yetenekli görünmüyor benim de gözüme. (Ayrıca ellerinde Arshavin var?) Ama set halindeki bir defansa hücum ederken hız avantajları ortadan kayboluyor. Teknik avantajlarınınsa etkisi azılıyor. Droga-Eto'o gibi fiziği güçlü ve ufak bir boşluktan hemen pozisyon yaratacak, yaratamasa da topu ileride tutmaya devam edebilecek birini bulmalılar bence.

    Ronaldo konusuna son 1 şey söylemek isterim yine de; formunun bu kadar erken düşmesi normal. Adamın geçirdiği sakatlıkların haddi hesabı yoktu. Ve sakatlıktan her döndüğünde eskisi gibi olamaz dendi. Milan döneminde bu sonunda haklı bir yargı gibi görünse de 2002 WC öncesinde de aynısı deniyordu. 2002 WC öncesindeki son 3 sezonda sadece 24 maça çıkmıştı ve Dünya Kupası Finalleri'nde kupanın kazanılmasında başlıca rol onundu.
  • Arsenal'in son yıllardaki ortasahasında 3 teknik adam bi koşan adam vardı.Viera , Gilberto , Pires , Ljunberg -Fabre , Arshavin , Nasri , Song ya da Denilson.Oynadıkları çoğu taktik ise savunma arkasına atılan toplar ve yan toplar , savunma arkasına atılan topların bir numaralı ismi şüphesiz Cesc ve ona koşu yapan isim Henry idi , onun yerine gelebilecek tek ismi ben Aguero olarak düşünüyorum , ancak alınamayacağını varsayarsak , Walcott , Eduardo , Van Persie'nin bu konuda çok çalışması gerekecek.
  • Arsenal 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı. Hafta sonundaki mağlubiyetten sonra iyi oldu bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dispiacere

    Arsenal 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı. Hafta sonundaki mağlubiyetten sonra iyi oldu bu.


    Gollerin teki kornerden , teki serbest vuruştan , serbest vuruştan gelen golde hem elle oynama hem de ofsayt var sanırım.
  • Arsenal - "The Highbury Years" (2006)

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta



    Arsenal - The Official Updated History (2007)

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta



    Review of the Previous Season (07/08)

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta




    ilgilenenler olursa linklerini yollayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.