Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
390.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Sara ve Laurel ölse de kurtulsak. Acayip kıl kapıyorum. Sonra ileriki bölümlerde Slade, Arrow'u ve bütün takımını öldürse (Felicity hariç ) sonra dizinin adı Deatshroke Rule'zzz olsa. Çok mu şey istiyorum

"Give all your shit away and start living."
  • Arrow iyi dizi ama GoT ile kıyaslayarak kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.Senede 22 bölüm çeken bir dizi ile 10 bölüm çeken bir dizinin kalitesinin aynı olması beklenemez zaten GoT'un senaryosu da buna izin vermez. Arrow'un içinde bir dünya boş tekrar bölümü var ama GoT böyle değil. Arrow'da konuya odaklanınca iyi dizi ama.
  • Ya na bileyim kendini izletiyor bu dizi ama sanki her bölüm sıradan sonu belli şeylerle geçiyor. Salt aksiyon mu desem klasik amerikan kahramanlığı mı desem hepsi var. Ama yine de izletiyor kesinlikle kötü değil. GoT ile karşılaştırma gafletine düşmeyin ama.

Orijinalden alıntı: Fujitora

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bende Game of Thrones konusunda çokça yazmışımdır bölümde. İstersen sende ana konusuna bakabilirsin. Ama şunu diyeyim kısaca; İsmi "Game of Thrones" konusu "7 Krallık Arasındaki Savaşlar" olunca, insan diyalog ve diplomasiden fazlasını bekliyor. Ordu savaşını geçtim; Diziye heyecan ve aksiyon getirecek ikili kapışmaları bile, 3 sezon zar zor izlemişizdir.

Arka Sokaklar'ın Westeros versiyonu anlayacağın; "Bırak o kılıcı evlat"

Bu arada belirteyim; Rome'u da izlemişimdir. O da; full diyalog ve diplomasi dizisiydi. Savaşlar üstünkörü geçilirdi, aksiyon yok denecek kadar azdı, ama zevkle izledim. İşleme ile alakalı olsa gerek. Bunu da "Aksiyon seviyorsan git şunu şunu izle" deme diye örnek verdim. GOT için, sert konuşup, kalp kırmak istemem. Ben fanboy değilim. Belli ki sende değilsin. Boşver gitsin.

Hocam Arrow daha sürükleyici,heyecanlı falan deme.Game Of Thrones düşmanı olduğun belli fakat GOT'un yanında Arrow'un ismi bile okunmaz.

Arrow'un ilk sezon izledim.Bu sezonunda ilk bölümünü izledim.Bana görede Arrow çok abartılan bir yapım.Arrow'un merakla beklenecek,her hafta zevkle izlenecek bir dizi olarak görmüyorum.Herşeyiyle ortalama bir yapım.Oyunculuklar çok iyi değil,ilgi çekici karakterleri yok.Bir Slade birazcık iyi o kadar.Oliver çıkıp ''hebele hübele bu şehri hayal kırıklığına uğrattın''Diggle - Felicia aralarında saçma sapan muhabbetler.Ben bunları izlerken ne zevk alıyorum,ne de hoşuma gidiyor.DC-Marvel'e ilgim olduğu için başladım.Konusuda az biraz güzel fakat dizi acayip sıkıcı.Ayrıca sanki anime gibi bazı bölümler konuyla alakasız bölümler olunca dahada bayıyor insanı.Konuyla alakasız olunca aksiyon olsunda biraz zaman geçsin diye bekliyorum seride.Her bölüm farklı bir konu işleyip 1-2 dakika konuyla alakalı göstermeleri çok gereksiz.Bu Fringe,Supernatural gibi dizilerde de var fakat onların konusu ve karakterleri iyi olduğu için bu tarz bölümler pek sıkmıyor insanı.

2.sezonu izleyince belki düşüncelerim değişebilir ama pek sanmıyorum.Konuyada dizi nasıl ilerliyor,beğeniyorlar mı diyer girdim.Yazını görünce birşeyler yazasım geldi.

Hocam niye GOT düşmanı olayım ki? Hani dizinin oyuncu seçmelerine katılıp, role beni seçmeseler, düşman falan olayım Diziyi zaten güncel takip eden birisiyim. 4. sezon çıkacak onu da izleyeceğim.

Sadece adına ve konusuna yakışmayacak yoğunlukta diyalog ve diplomasi var diye benim hoşnutsuzluğum. 2'li mücadeleleri bile zor görüyoruz. Elinde kılıçla, karşılarına haydut çıksa, yine diyalogla "Yere bırak o kılıcı evlat" diye çözmeye çalışır bunlar. Aksiyon sahnelerinden bu kadar da kaçılmaz. 7 krallık var, neredeyse hepsi birbirine düşman, ama tek yaptıkları diyalog, arkadan iş çevirme. Aşk'ı Memnu mübarek

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • benim kardeşim yüzüne komple maske taksa yine tanırım.bu nasıl saçma iş böyle.gözüne bant çekti diye kardeşini tanımazmı insan.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    hocam her mesajında diziyi kötülüyorsun.O yüzden düşman dedim. Bence baya baya düşmanısın.

ilk sezon göstermedikler savaş sahnesi var ama yinede hatrı sayılır derecede dövüşler oldu.hatta savas sahnesi bile yapildi 2 sezon.Sen her bolum arrow gibi 15 dakika aksiyon istiyorsan ayri.Bu dizi için bu kadari yeterli bence.hocam dizinin tarzi bu zaten.herkes piclik,cinlik pesinde.Bu kafada olmayanlarin pek yasamadigini görmussundur zaten.sen herhalde bunlari sevmediginden hosuna gitmiyor galiba.spoiler yazmak isterdim de konusu burasi değil.Neyse bence daha fazla dağitmayalim konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lovekrand

Beyler dizi GOT'a oranla nasıl izlenir mi ?

Hocam dizi güzel. GOT'a oranla iyi mi kötü mü tartışmasına girmeyelim. GOT gibi aklında kalmaz ama vakit geçirmelik bir dizi diyebiliriz. Çerezlik yani, izle zevk alarak izlersin.

TR:Siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madlife God

quote:

Hocam dizi güzel. GOT'a oranla iyi mi kötü mü tartışmasına girmeyelim. GOT gibi aklında kalmaz ama vakit geçirmelik bir dizi diyebiliriz. Çerezlik yani, izle zevk alarak izlersin.

Hangisi daha güzel yorumu yapmıyorum da, Akılda kalmama konusunda gotla hiçbir dizi yarışamaz bence :) o kadar karışık dizi o kadar uzun ara. Her sene komple unutuyorum önceki sezon neler yaşandığını :)
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

Hangisi daha güzel yorumu yapmıyorum da, Akılda kalmama konusunda gotla hiçbir dizi yarışamaz bence :) o kadar karışık dizi o kadar uzun ara. Her sene komple unutuyorum önceki sezon neler yaşandığını :)

Ben de başlamayı düşünüyorumda çok uzun be hocam 40 dk o kadar sezon aksiyon yok. İzlemem daha iyi gibi geliyor.

TR:Siyah
  • Yeni bolum canli olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arrow (2012 -2020 ) Bitti

Orijinalden alıntı: [A]narchy

muhteşem yüzyılın 40 dklısıdır game of thrones kitaptan alınma olmasa 2. sezonu bile çekilmezdi

Muhtemelen GOT'u hiç izlemedin. Bölümleri 1 saat zaten

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

Ben de başlamayı düşünüyorumda çok uzun be hocam 40 dk o kadar sezon aksiyon yok. İzlemem daha iyi gibi geliyor.

Niye hocam bir bölümünde 1 saat boyunca savaş vardi . Tabi genel olarak fazla action yok ama oldumu da tam yapiyolar. Genelde entrika, akil oyunlarına kurulu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S01E01 SPOİLER

Arrow (2012 -2020 ) Bitti

Adamlar ilk bölümden sinyali çakmışlarmışda haberimiz yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadTR -- 29 Mart 2014; 12:19:07 >
    Maske her bölüm vardı ama adamı yeni farkettim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.