Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (737. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.736
Cevap
111
Favori
389.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj

  • Sadece ortak bölümleri izledim ne flash ne supergirl ne başka dizileri izleyesim geliyor. Çöpe döndürdüler.

    Hele şu saçma beebo olayı artık baygınlık veriyor legends of tomorrow'u mallus'u bu şekili alıp yendiklerini gördüğümde bırakmıştım diziyi. Ortak bölümde gördüm yine kusacaktım. Her neyse ben şu an crossover bölümleri hakkında yorumda bulunursam bence havada kalan çok muhabbet var bu monitör kader kitabını nasıl buldu bu kitabı neden hiç kullanamadılar. Neden konu geçen yıldan monitör'e bağlanıldı filan çok gereksiz ve saçma bence. Marvel'ın Thanos'una karşı bizde Monitörle kapıştıralım dediler. Yok olmuyor kardeşim zaten bütçeniz düşük neden bu topa giriyorsunuz ki. Black Lightning desek zaten 2 dakika geldi iki elektrik attı onu da flash'a doğru bir de hayalete attı bitti. Masadan yer verdiler bir de kurtarıcı gibi. Kısacası bu yılın ortak bölümü tamamen bir fiyasko. Gelelim diğer senaryo düşüklüklerine diyeceğim ama yazsam bitmez. Özellikle son bölümde Arrow'un diggle'ın kızı geri geldi fakat 2040 yılında kızı yok aynı kadro geliyor biri alkolik olmuş biri iyi çocuğa dönmüş ama son dakikada biri geldi yine ortalığı karıştırdı. Neden bir anda 2040 yılına filan geçiliyor? Gleek muhabbeti desem neyse yazmayacağım ya. Final yapsın yeter.
  • 8 x 9




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2472D2B0E -- 25 Ocak 2020; 23:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final önceki bölüme göre gayet güzel olmuş. İyisiyle kötüsüyle -daha çok kötüsüyle- 8 sezonu bitirip güzel bir bölümle finali yaptılar.


    Neredeyse herkesin kurtulup Laurel'ın ölü kalması kararını sevmedim o kadın bu şehir için ölmüştü. Hadi babasını anlarım her şeyi başlatan oydu ama kendisini etkileyen her ölüm aynı kalacaksa başta Tommy'nin ölü kalması gerekirdi. Yine de babasının onu da benimsemesi güzeldi. Ölmüş veya diziden ayrılmış bir sürü karakteri son kez görmek de güzel oldu.

    Aksiyon sahneleri ilk sezonları hatırlattı belki direkt o sahnelerdir hatırlamıyorum ama iyi gözüksün diye mantığı çöpe atmışlar adamlar ok yemeden önce yakından 4-5 el ateş ediyor ama kurşun yakından bile geçmiyor. Bir yerde 10 kişi falan yumrukluyor yere devirmişler adam oku yayı çekti halatlı ok atıp kaçtı biri de aga yayı tutalım bu ne yapıyor demedi

    Felicity yine her zamanki gibi fırladı geldi bir yerden onun dışında ne güzel gidiyordu.

    Diggle'ın yüzüğü bulmasını beklemiyordum farklı evrendeki Diggle'ın John Stewart olduğunu biliyorduk şimdi bizimki de bir yükseltme aldı.

  • Dizi tadında bitti, eski yüzleri görmek güzel oldu. Keşke bu kadar uzatmasaydı da efsane diyebilseydik. Her neyse en azından DC'nin dizi tarafında her şeyi başlatanın Arrow olduğunu biliyoruz ve iyi kötü uzun yıllar yayımlandı. Artık büyük ihtimalle Titans hariç DC dizisi de izlemeyeceğim. En azından çok iyi yorumlar almadığı sürece.
  • en sonda;


    felicity ve oliver nerede buluştu yani monitor, felicity'i nereye götürdü ? orayı anlamadım. cennet değildir herhalde ?
  • Final


    Bütün karakterleri bir arada görmek güzel oldu.Felicity'i özlemiştim.(Evet herkesin aksine ben Felicity'i seviyorum.)
    Dövüş sahneleri güzeldi.
    Son sahnede sanırım diğer dünyada buluştular.


    İyisiyle kötüsüyle bitti.İlk izlediğim yabancı dizilerden biriydi ve bu diziyi efsane 5.sezonuyla hatırlayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 3 sezonun kalitesini anımsatan bir son bölüm olmuş. En azından finali güzel yaptıkları için teşekkür ediyorum. Güzel başladığı gibi güzel bitti.
  • Çok güzel bitti. Başladığım ilk yabancı diziydi. Bitişiyle üzdü. 10/10 bölüm. Zaten Imdb'de de 9.7 ile 5.sezon finaliyle birlikte en iyi puan alan bölüm. İyi zamanları oldu, kötü zamanları oldu ama harbiden bir dönem kapandı.
  • Herşey bir yana Tom welling crisis on infinite earths görünce eski güzel günler geldi aklıma. Yılların smallville heyt be. Adam yaşlanmış be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son sezonun 9. bölümünde William heykelin önünden kaçırılıyor ve JJ Deathstoke'u hatırlıyor. Orada ki mevzuyu tam anlamadım. Devam edecek gibi düşündüm ama bitti.
  • ilk 4-5 sezonu merakla izlerdim sıkı takip ederdim. sonrasında iyice sıkmaya başlmıştı.

    ara ara aklıma geldikçe devam ediyordum.

    karantina sureci ramazan falan derken sıkıldım 7 ve 8. sezonları aradan çıkarttım.

    kısacası şu paralel evren vs muhabbetlerini hiç sevmedim. diziyi gereksiz uzattıkları için saçma bir sonla bitti bence.

    ilk 4-5 sezonun emeği ve sonu bu olmamalıydı bence.
  • Stephen amell 9.sezonu istiyormuş dexter nasıl geri dönüş yapacaksa eğer bunun arrow içinde bir ihtimali var diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.sezondu sanrım bıraktığımda. Büyük keyifle izliyordum ne zaman ki Flash ile ortak bölümler bağlantılı bölümler olmaya başladı diziyi bıraktım. Kalan 3 sezonu izlemeli miyim?


    Çünkü tomorrow legends diye bu diziden ayrılıp yapılan bir dizi daha var eğer o da bu diziyle bağlantılıysa hiç bulaşmak istemiyorum

  • hepsi birbiriyle bağlantılı bıraktıysanız hiç başlamayın bence bir şey kaybetmezsiniz

  • 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.