Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
390.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle şans vericem.

• Güzel dizi olacak.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Takip edelim güzele benziyor
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • güzel olcak gibi takip

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • Neeey?

Bundan haberim yoktu. Smallville'i hiç izlemedim, Superman'i de hiç sevmem, ama DC'den Green Arrow hatrına izleyeceğim. Umarım Smallville ile alakası yok ve tahmin ettiğim gibi Green Arrow üzerine, Smallville'den bağımsız bir dizi olması planlanıyordur. Çünkü beklentim bu olarak geldim.

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Kanal CW beyler yüzde 90 tutar çok nadir iptal ediyor

Ellerinde yayınlayacak fazla dizi olmadığı için az iptal kararı oluyor.The Secret Circle'ı iptal ettiler bunuda edebilirler belli olmaz.

Johnnie Walker Black Label

Person of Interest|Supernatural|Sherlock|The Big Bang Theory|Homeland|Perception|The Walking Dead|Game of Thrones|Alcatraz|Anger Management|
  • Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacak?

hatta bu herif justice league üyesi değil miydi ? onu da göstersinler

2006 Model ÜyeFantastik/Bilim Kurgu Edebiyat

Steam Link - PSN : KalduinTR
  • Bu dizi ile ilgilii kararsızım. Çoğu dizi hakkında bir öngörüm olur tutar ya da tutmaz diye. Ama bu dizi için nedense bir fikir oluşmuyor kafamda. Bakalım bir başlasın hayırlısıyla inşallah güzel olur.
    Galatasaray 2022-2023
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• Yaylar ve okçuluk en sevdiğim şeylerden birisidir ve uzun zamandır ah keşke bir okçuyu konu alan dizi filan olsa diyordum, süper oldu bu.Tam bir başlangıç tarihi var mı?

Orijinalden alıntı: Juvixted

Yaylar ve okçuluk en sevdiğim şeylerden birisidir ve uzun zamandır ah keşke bir okçuyu konu alan dizi filan olsa diyordum, süper oldu bu.Tam bir başlangıç tarihi var mı?

10 Ekimde başlıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.