Şimdi Ara

arpacık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • gözümde arpacık çıktı. Daha tam şişmiş değil aslında. Iyice şişmeden birşey yapmak lazım. merhem falan varmıdir bildiğiniz ya da öneri

• Pamuğu falan sıcak suya batır gözünün üstünde beklet,aynı işlemi çaylada yapabilirsin.Fazla sıcak olmamasına dikkat et.Geçende bende çıktığında sarımsak koyun fayda ediyor demişlerdi koydum aynen kısa sürede geçti.

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• yahu biliyorum mikrop kaptığini öyle iki günde de geçmiyo iyice şişmeden bi şeyler yapmam lazım bütün gün ışte insan içindeyim şişik gözle mi çıkicam

Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|

Pamuğu falan sıcak suya batır gözünün üstünde beklet,aynı işlemi çaylada yapabilirsin.Fazla sıcak olmamasına dikkat et.Geçende bende çıktığında sarımsak koyun fayda ediyor demişlerdi koydum aynen kısa sürede geçti.

çok sağol tonikle iyice temizledikten sonra yapıcam iki dediğinide sarımsak aklıma yattıda kokusuna hiç dayamam demeyelim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bssrk

quote:

Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|

Pamuğu falan sıcak suya batır gözünün üstünde beklet,aynı işlemi çaylada yapabilirsin.Fazla sıcak olmamasına dikkat et.Geçende bende çıktığında sarımsak koyun fayda ediyor demişlerdi koydum aynen kısa sürede geçti.

çok sağol tonikle iyice temizledikten sonra yapıcam iki dediğinide sarımsak aklıma yattıda kokusuna hiç dayamam demeyelim bakalım

Bak ama sarımsağı bıçakla kesme üstüne bastır yada elinle ikiye ayır gözkapağına koy 2-3dk sonra müthiş bi yanma yapıcak ama dişini sık faydası kesin oluyor.

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Topuk Dikeni
    7 ay önce açıldı
    Vitiligo Kamuflaj Kremi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.