Şimdi Ara

Arnold'un şuanki hali body'den soğudum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Arnold'un şuanki hali body'den soğudum arkadaşlar

edit : 65 yaşındaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 29 Temmuz 2013; 1:25:09 >

• Bide Silvester Stalone'a bak
  • küfür ettim
  • iyide kötü değil ki spor yapmayan 60 yaşında bi adamın vücuduna bak bundan daha kötüdür
  • Eto bitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacak olan o
  • iyi de adam 65 yaşında. Bizim 65 yaşındaki Türkler yerinden kalkamıyor. Sağlık için düzenli beslenme ve spor şart...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pastötize olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

Arnold'un şuanki hali body'den soğudum arkadaşlar

aslında boşa yaşıyoruz herşey boş üniversitede spor salonuda iş hayatıda yaşamın sürdürülebilmesi için para elbette lazım ama şu adamı görünce sporun hikaye olduğunu anladım 60 yaşındaymış vücut elbette belirli bir süre sonra eriyor çalışmadığın zaman beslenmeye dikkat etmediğin zamanlar yoksa yağ kaybı olduğu gibi kas kayıplarıda yaşanıyor bir insanı uzun süre aç bırakırsan kas yıkımı olması kesin sporu bırakacak gibi oldum

Zamanında yaşıtlarından ne kadar iyi ise şimdide o kadar iyi

• ilaclardan takviye almasaydi olmazdi bu kadar

• Bi Sylvester değil.
  • İşte bunlar hep siyaset.
  • babam 64 yaşında bazen şöyle bir yokluyorumda hala iş var, zorluyor hatta alacak ayağının altına

düzenli besin ve spor olmadıkça yaşın önemi yok vücudun zaten çöker
  • İşte bunlar hep ilaç
  • stallone bruce willis dolp lungdrene bak bide statham
  • Kaslar sarkmaz sadece calısmadkca küçülür. Ve spor yapmadıkca vücut yaglanır. Yaglar sarkmaya baslayınca sende onu kaslar sarkmaya basladı sanarsın halbuki öyle bir şey yoktur. Kasların hafızası vardr bu adam forma girmesi mümkün ama yaşlandı artık. Alkışlarla anıyoruz büyük ustayı.

• Adam zaten gerek duydugu zamanlarda tadini cikardi o vucudun simdi 65 yasinda vucudu kotuyse bisey kaybetmez ,ayrica bu adamin yasitlari devlet hastahanesinde yasiyor resmen.

•  Arnold'un şuanki hali body'den soğudum arkadaşlar
  • Biri de dememiş ki

"Hangi Body'den soğudun söyle de yapmayalım bizde o Body'i"

Diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 29 Temmuz 2013; 1:11:48 >
  • Çoğumuz o soldaki resim gibi hayvani şekilde yapamayacağımız için onun yaşında kendine o yaşa kadar iyi bakarsan , onun gibi olmazsın.Ki boşa yapıyoruz lafı çok saçma fit olmak için yapmak yerine balon gibi şişip aminoaside filan abanırsan o kasları kaybettiğinde deformasyon olur ama fit adam , kalıcı kas yapan adamın kasları , o balon memeli vgciler gibi sarkmaz , böyle kötü gözükmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.