Şimdi Ara

Army of Two(5 Adet Yeni Ekran Görüntüsü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harikulade oyun firmamız Electronics Arts 2 gün önce Army of Two isimli oyunundan 5 tane yeni resim yayınlamış. Buyrun resimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 13 Mayıs 2007; 17:53:25 >

• Ssleri koydum ufak bir sorun çıkmıştı

EA'dan öyle süper bir oyun beklemiyorum ama kendini oynatan bir şey olur..Ps3 versiyonunu iyi yapabilirlerse tabi..
  • Çıkmasın bu grafikte bir oyun. Ya EA bıraksın şu oyun işini hakkaten oyun yapamıyorlar ya :s
  • Ben beğendim resimleri nedense.Ama bu oyun daha PS3'de 30 fps'ye çıkmaya uğraşıyor
    Xbox360'da oynarız artık.
  • nasıl grafikler bunlar ya iyice burrnumuzdan getirdiler artık yeter be
  • bu oyunun ancak backup'ını alarım orjinal almağa değmez
  • Oyun yapma hayallerine son verip manastıra kapatsınlar kendilerini.

Daha başka birşey denmez bunlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence SS'lerde bir yanlışlık olmalı.Videoları çok etkileyiciydi....
  • Demek ki biz 4 yıl önce girmişiz Next-Gen'e.

'' Manhunt, Çıkış Tarihi: Kasım 19, 2003 ''

İşin ilginç yanı EA'den gelen açıklama şu yönde;

'' Oyunda Xbox360 30FPS verebilirken PS3 ancak 30FPS verebilmek için debeleniyor. ''

Optimizasyon işini ellerine yüzlerine bulaştırdı adamlar.

Bir de GeOW neymiş diyorlardı, bayağı bir eleştiri yağmuruna tutmuşlardı GeOW'u bu oyun yüzünden, hatırlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 13 Mayıs 2007; 19:04:15 >

• Bu grafiklere nextgen diyorlarsa bence nextgen başlamadan bitmiştir arkadaşlar
    Firmalar şu an itibari ile resmen oyuncularla dalga geçiyorlar.Ea 360 ı çözmüş doğaldır çünkü 360 genel hatlarıyla pc bozması bir konsoldur asıl çözmeleri gereken konsol ps3 ama çözemeyince,Kendi uzanamayacağı ciğere misali cümleler sarfediyorlar yazık hemde çok yazık.EA ya benden

• komik ssler..
  • İlk 3 resim cok iyi dururken, sonraki 2 resim kotu gorunuyor.Galiba ısıklandırma ile alakalı bir durum.
    Ayrıca adamların ustunde 3 er adet silah var.Cok sıkıs tepis duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Bu grafiklere nextgen diyorlarsa bence nextgen başlamadan bitmiştir arkadaşlar
    Firmalar şu an itibari ile resmen oyuncularla dalga geçiyorlar.Ea 360 ı çözmüş doğaldır çünkü 360 genel hatlarıyla pc bozması bir konsoldur asıl çözmeleri gereken konsol ps3 ama çözemeyince,Kendi uzanamayacağı ciğere misali cümleler sarfediyorlar yazık hemde çok yazık.EA ya benden

nie xbox360ı suçluyosunki. Onlar adamakıllı yapmışlar konsolu işte kolayca oyunlar geliştirilebiliyor. Bunun kötü yanı ne? ps3 bi kerede kötü diyip kabullensen şaşarım zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Bu grafiklere nextgen diyorlarsa bence nextgen başlamadan bitmiştir arkadaşlar

nie xbox360ı suçluyosunki. Onlar adamakıllı yapmışlar konsolu işte kolayca oyunlar geliştirilebiliyor. Bunun kötü yanı ne? ps3 bi kerede kötü diyip kabullensen şaşarım zaten.

PS3 ü kötülediğimde oldu senti.Bir keresinde koray ile görüşmüştük bunu ve yazmıştım konuda anti alliasing ti.Burada yazdığım şey çok daha farklı.Tecmo nun oyunlardan sorumlusu geçen şunu demişti''gerçek oyun yapımcıları hiçbir sistemde zorlanmamalı ve önlerine hangi malzeme veriliyorsa onunla çalışmalı.PS3 ün malzemesi bu evet karmaşık bir yapı ms in çıkardığı xbox 1 ve 360 konsollarıda resmen pc bozması ve pc mantığına yakın oldukları için daha rahat oyun çıkıyor buda doğruAma diğer malzemede cell işlemci onada çıkartmalılar, yapamıyorlarsada demeliler bence''arkadaş biz bu işi beceremedik cell i çözemedik oyun yapmıyoruz''Demek istediğimi anlamışsındır şimdi.Yoksa bana ne 360 dan imzamda kullandığım söz bile 360 ın kalitesini göstermeye yeterlidir,hemde senin orjinal yazın ve söyleminle
    Haydi hayırlı traşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 13 Mayıs 2007; 20:57:43 >

• ilk resimde yesil uniformali adamlar pek hos durmuyor. Adamlarin ustu silah dolu resistance de 7-8 ten silah tasiyorduk ama adamlarda tik yok burada ise adamlar tikis tikis
  • Gamerr cell çok yeni bir işlemci ve alışık olmadıkları bir yapı.Lap diye çözemezler.Çözemeyince koca oyun firması çıkıp biz beceremedik diyecek değil ya.360 için pc bozması demişsin.İşlemci cell olmayınca pc bozması mı oluyor? işlemci de gpu da gayet güçlü 360da.Yapılamayacak oyun yok şu anda.Bunlar yanlış yorumlar daha kalifiye cevaplar beklerdim senden.
  • bir kaç SS den benden

• quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Gamerr cell çok yeni bir işlemci ve alışık olmadıkları bir yapı.Lap diye çözemezler.Çözemeyince koca oyun firması çıkıp biz beceremedik diyecek değil ya.360 için pc bozması demişsin.İşlemci cell olmayınca pc bozması mı oluyor? işlemci de gpu da gayet güçlü 360da.Yapılamayacak oyun yok şu anda.Bunlar yanlış yorumlar daha kalifiye cevaplar beklerdim senden.

+1.

PC bozması saçma bir tabir bana göre de.PC ile benzerliği bulunuyor demek daha doğru.Bu da bence olumlu bir şey.Şuan da belli ediyor kendisini.Beklemek yerine oyun oynuyoruz.PS3 de çözülürse(çözülünce) PS3 de almaya çalışırız.

GPU'su avantaj 360'ın,bir de 1 yıl önce çıktı,sorunlar oldu,ama müthiş oyunlar geldi.Bu da olumlu....

• üstadlar bu oyunun traillerini izlerken sanki bir film edasıymış gibi ekrana kilitlenmiştim,yalnız bu ss leri görünce büyük bir şoke durumu söz konusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Gamerr cell çok yeni bir işlemci ve alışık olmadıkları bir yapı.Lap diye çözemezler.Çözemeyince koca oyun firması çıkıp biz beceremedik diyecek değil ya.360 için pc bozması demişsin.İşlemci cell olmayınca pc bozması mı oluyor? işlemci de gpu da gayet güçlü 360da.Yapılamayacak oyun yok şu anda.Bunlar yanlış yorumlar daha kalifiye cevaplar beklerdim senden.

FRanco dostum pc bozması derken ''360 güçsüz''demedim aksine şu anda tek rakibi ps3 bunu herkez biliyor pc bozması'ndan kastım şu andaki güncel pcler in konsol versiyonu yapı olarak bunuda hepimiz biliyoruz ki benimde daha önce kullandığım xbox 1 de böyleydi ama xbox 1 bana göre şu andaki wii ile başabaş gider güç olarakSony ise konsol lara hep daha farklı baktı 3 versiyondada değişik ve hiç kullanılmayan işlemcilerle çıktı piyasaya(örnek :ps2 e.emotion ve ps3 cell)bu işlemcileri çözmek tabiki kolay olmayacaktır ,ea gerçek gücünü cell işlemciyi çözerek kanıtlayacağı yerde çok daha farklı işlerle uğraşmaktadır,büyük ihtimalle şöyle yapacak bundan sonra en kolay yolu seçerek oyunları önce 360 a çıkartacak ordanda ps3 e port edecek ve bu şekilde gücünü ıspatlayıp kaymağı yiyecekBenim gördüğüm nextgen kavramı şu oldu artık hepimizde oldgen versiyonların üzerine biraz daha poligon ve detay,biraz daha oyun akış hızı ve görsel efect işte size nextgen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 13 Mayıs 2007; 22:31:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.