Şimdi Ara

Armut Minder Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
4
Favori
94.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tncyoo

XL minderi aynı fiyattan veriyoruz mesajını bekliyorum akşamdan beri ancak bir ses çıkmadı henüz, zaten XL minderler piyasaya göre uygun yazmışsınız, bu indirim yapmıyoruz olarak anlıyorum ben doğru mu yoksa acele etmeyin yakında aynı fiyattan veriyoruz yazacağız mı diyorsunuz.

XL suni deri ürün fiyatı 80 TL'dir.
    Sadece Donanımhaber'e özel 70 TL'ye verebiliriz (Kargo bizden)
  • versinler 30 liraya alalım 3 tane 50 lira pahalı be..
  • gelin şu xl minderi hediyesiyle beraber 60 tl yapında kimsenin gönlü kalmasın
    orta yolu bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganozlu

gelin şu xl minderi hediyesiyle beraber 60 tl yapında kimsenin gönlü kalmasın
    orta yolu bulmak lazım

Arkadaşıma katılıyorum..Beklediğim rakam budur!! Firmanız için bu rakam uygun olursa 2adt. alım yapmak istiyorum.

selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaycvs

quote:

Orijinalden alıntı: doganozlu

gelin şu xl minderi hediyesiyle beraber 60 tl yapında kimsenin gönlü kalmasın
    orta yolu bulmak lazım

Arkadaşıma katılıyorum..Beklediğim rakam budur!! Firmanız için bu rakam uygun olursa 2adt. alım yapmak istiyorum.

selamlar.

+3 de benden...
  • Ben xl armut koltuk almayacağım ama bu isteyen arkadaşlar alsın diye fiyat indirme ricasına destek veriyorum, 60TL olsun :)
  • +1
    quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

xl kapmpanyası olursa bende alırım...
  • Toby Store alıştırdı bu insanları böyle
  • XL 60 lira minder hediyesiz olsun.. :) Ben almıcam XL, standart aldım, ama sürümden kazanabiliyorsanız düşünün bence..
  • Bence bu kadar insanı kırmamalısınız. xl+hediye =60 tl. ye destek için yazdım.biz türkler hediyeye bayılırız.o yüzden hediyeyi çıkarmayın.
  • xl ve suni deri olursa ben de varim
  • Yer minderinin fiyatı ne kadar? 145*145 ya da 145*185 olanlar. Bir de ben de arkadaşların 60 tl isteklerini destekliyorum. Eğer böyle olursa ben de bir kaç tane sipariş edeceğim. Bu arada minder fiyatlarını da bekliyorum.
  • hediyesiz xlarge 50. hediyeli 60.

kesin 1 belki 2 tane alırım.
  • konuyu takip ediyorum.fiyatlarda bi gelişme olursa duruma göre bende alabilirim.
  • Evimde bir ader suni deri Capri marka XL armut koltuğum var ve gayet memnunum kalitesinden.Kimse ürününü kötülemez ama Capri markasına göre ürün kalitesi nasıl acaba bilen var mı?
  • arkadaşlarımın dediği kampanyayı yaparsanız 4- 5 adet de ben alıcam xl
  • Firma olarak yapacağımız indirimi yaptık. O ürünün kargo ücreti çok yüksek, donanimhaber içın yarın kargo firmasına talepte bulunuruz eğer özel bir fıyat alabilirsek donanımhabere özel bir fıyat ayarlaması yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 5 Ekim 2010; 20:35:03 >
  • peki XL imperteks kumaşın fiyatı kaç olur?

Bakın isteyen birsürü kişi var bende dahil, donanımhaber kullanıcılarından biraz az kazanın varsın olsun, bunlar size reklam, övgü, sağda solda anlatım ve nihayetinde satış olarak geri döner bunu bizim kadar biliyosunuzdur? Çoğunluğun talebini yerine getirirseniz kampanyanız bu ay sonuna kadarmış ben rahat 500 adet alım olacağını düşünüyorum eğer olmazsa arkadaşların ve kendi adıma size +10 TL tek birey olarak fazlasını veremem
  • Öncelikle teşekkürler. (Umarım yanlış hatırlamıyorum, işyerinde not almıştım) Bugün geldi kargo. Sapasağlam kargolanmış, aynı gün hem de. Tertemiz geldi, bir iki ufak tefek toz var ama o da kargoda taşınırken falan olmuştur. Sağolsun güzel bir şekilde kavuştuk koltuğumuza. :)
    Lakin bir hocam demişti Türkün dötü büyük olur diye de acele etmiştik. :=) Haklı çıktı o, ben biraz yayılınca hafif dışa kaydım. Bunu ufak kardeşime hediye ettim, xl kampanyasına desteğe başladım. Gerçi insanları yanıltmayayım ben 85 kgyı hafif geçer, 90 a yol alırım. Hani sığmamam doğal sayılabilir. :D
    xl imperteks 50, xl deri 60 kampanyasının sesi geliyor sanki :P

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incinay -- 6 Ekim 2010; 16:27:29 >
  • evet xl deride fiyat indirimi olursa bende almayı düşünüyorum mesajm bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.