Şimdi Ara

Armut Minder Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
4
Favori
94.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345...25...52
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Tek armut koltuk kargo dahil 40 liraysa uygun gibi.. Peki sipariş ve ödemeyi nasıl yapabiliriz? Ayrıca renk seçimini.. bir de kaç günde kargoya veriyorsunuz? Tşkler..

siparişi renk seçimi ile birlikte websitemizdeki numaralardan verebilirsiniz, ödeme havale yolu ile alınıyor
    Saat 12ye kadar yapılan ödemelerde aynı gün kargoya verilir, 12 den sonraki ödemelerde ertesi gün kargoya verilir, ürünler UPS kargo ile gelir

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

taksit imkanı varmı ?

Malesef taksit imkanımız bulunmuyor (toptancıyız)

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

armut koltuk tamam da,armut minder ya da puf minder hediyesi nasıl birşey acaba?bende almayı düşünüyorum ancak karışmış durum biraz.açıklayıcı bir cevap yazar mısınız kampanyanız ve ürünlerinizin fotoğrafları ile birlikte.

Armut koltuk ile armut minder aynı şeydir. Bazıları armut minder olarak bilir bazıları armut koltuk olarak
    puf minderi de buradan görebilirsiniz:http://www.brgminder.com.tr/puf-minder.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 4 Ekim 2010; 1:27:48 >

• iyide puf minder 10 lira zaten 40+10 50 lira yapıyor puf minder hediye olmuyorki bu durumda?
  • Bu armut minderin daha önceki araştırmalarımdan hatırladığım iki boyutu var piyasada 1 tanesi küşük ebatlı biride normal küçüğü benim cüsseye ufak geliyordu, sizin koltuklar tek gibi görünüyor ebatları nedir koltukların.

Orijinalden alıntı: tncyoo

Bu armut minderin daha önceki araştırmalarımdan hatırladığım iki boyutu var piyasada 1 tanesi küşük ebatlı biride normal küçüğü benim cüsseye ufak geliyordu, sizin koltuklar tek gibi görünüyor ebatları nedir koltukların.

koltuk ebatları: 80*80*30'dur. Daha iyi görebilmeniz için aşağıdaki resimde oturan kişi ile birlikte görebilirsiniz:
    http://www.brgminder.com.tr/resimler/armut-koltuk-cafe1.jpg

XL modellerimiz de vardır. Fiyat listesi ve ölçüler websitemizde bulunmaktadir.

quote:

Orijinalden alıntı: mertkansimsek

bende 15inde alacağım umarım bitmez o zamana kampanya

Kampanya 1 ay devam edecek

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

iyide puf minder 10 lira zaten 40+10 50 lira yapıyor puf minder hediye olmuyorki bu durumda?

Normalde Kampanyamızda Armut minder 50 TL'dir (websitemizden de görebilirsiniz) konuda da belirttiğim gibi konuma cevap yazan 2 arkadas hediye istediği için donanımhabere özel olarak kampanya değiştirilmiştir.

• 145X145 yer minderinde de bir kampanya var mı acaba? fiyatı sitede yazmıyor da burda söyleyebilir misiniz?

Bir de XL model imperteks armut minder (90*90*30) boyutunda XL model suni deri armut minder (90*120*30) boyutunda.
    ikiside XL ama boyutları farklı.Suni deri olan daha büyük bir ebatta mı yoksa yanlışlık mı var?

PSN: pharheke
  • Kredi kartıyla ödeme durdurulmuş...taksit yapılmıyor...On line sipariş alınmıyor...mutlaka telefonla aramak ve havale ile para göndermek gerekiyor?

Bu kadar zahmete katlanmak neden ve neden çare üretilmiyor?
    Ben siparişi form doldurarak yapmak ve kargo ücreti ödemeden kapıda ödeme yapmak istesem çok mu şey istemiş olurum?

Orijinalden alıntı: aragorn991402

145X145 yer minderinde de bir kampanya var mı acaba? fiyatı sitede yazmıyor da burda söyleyebilir misiniz?

malesef şu an için yer minderinde kampanyamız bulunmamaktadir.

quote:

Orijinalden alıntı: slayper

XL modelini de kampanya ya dahil etseniz çok iyi olur bence.Ben XL olanı almayı isterim.Fiyat farkı da ona göre hesaplanır.

Bir de XL model imperteks armut minder (90*90*30) boyutunda XL model suni deri armut minder (90*120*30) boyutunda.
    ikiside XL ama boyutları farklı.Suni deri olan daha büyük bir ebatta mı yoksa yanlışlık mı var?

XL modeli için kampanya Talebiniz dikkate alınacaktir.
    XL model ebatlarinda yanlışlık yok, bu ebatlar işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak yapilmiştır. XL imperteks kumaşları beach-clup lar, XL suni deriyi de playstation cafeleri tercih etmektedir. ikisinin de ölçü ihtiyaçları farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kry80

Kredi kartıyla ödeme durdurulmuş...taksit yapılmıyor...On line sipariş alınmıyor...mutlaka telefonla aramak ve havale ile para göndermek gerekiyor?

Bu kadar zahmete katlanmak neden ve neden çare üretilmiyor?
    Ben siparişi form doldurarak yapmak ve kargo ücreti ödemeden kapıda ödeme yapmak istesem çok mu şey istemiş olurum?

Bahsettiğiniz sipariş şekli perakende satış yapan firmalar için geçerlidir.
    toptancı oldugumuz için kredi kartı ve taksit imkanı yoktur.
    Söylemiş oldugunuz yöntemlerle aynı ürünü internet üzerinden (veya dışarıdaki) başka firmalardan çok daha pahalıya satınalabilirsiniz.
    şu anda piyasanın nerdeyse yarısı kadar fiyat verilmiştir ve o da düşürülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 4 Ekim 2010; 13:05:16 >

• XL olan armut koltuklarıda kampanyaya koyarsanız hemen alacağım bende bir tane, ama XL suni deri olanından istiyorum ebatı dolayısı ile...

Kampanyayı takip edeceğim, XL kampanyaya dahil olduğu anda bana PM atabilirsiniz ayrıca.
    SAMSUNG NOTE 22 Ultra Green / TAB S6 / AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci / MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart / 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / THERMALTAKE Versa J25 Tempered Glass RGB 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa / MSI GeForce RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı / MSI Optix AG32CQ 31.5" 144hz 1ms WQHD Curved Gaming Monitör
    Chevrolet Cruze 2.0 D
    BMW 3.20D E90
  • Hocam sağolsun minderi de koymuş ya. Şimdi dadından yinmez valla. Ben de vereceğim sipariş şimdi, çok teşekkürler. Ayrıca ben fiyatlara baktım da gerçekten piyasada bu fiyata çok zor (İmkansız demeyim, gelir biri aha buldum falan der :D ).
    Teşekkürler tekrar.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incinay -- 11 Kasım 2010; 13:13:51 >

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;
  • kredi kartına tek ödeme olsaydı keşke. sırf bnm gibi bazı üşengeçler çıkacaktır. bi dahaki kampanyada alırız diyeceklerdir.
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • XL koltuklarda kampanya istiyoruz... 1 tane kendime bir tane arkadaşa hediye alacağım...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.