Şimdi Ara

Armut Minder Kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
4
Favori
94.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanhttp://www.mobilyapi.com sitesinde aşağıda resimlerini görmüş oldugunuz Eko Armut Koltuk fiyatı 40 TL'dir.
    Ürün sayfası :http://www.mobilyapi.com/Brg-Minder-Eko-Modern-Armut-Koltuk_261.html

bu siteden sadece havale yolu ile ödeme alınmaktadır.
    kredi kartı ile ürünü almak isteyenler çok kısa bir süre sonra ereyon.com.tr sitesinden bu ürünü alabilirler.
    ereyon sitesinde satılan diğer ürünlerimiz:
    http://www.ereyon.com.tr/search.aspx?srchtxt=armut%20koltuk

Kampanyalar oldukça buradan duyurulmaya devam edilecektir. Güncelleme Tarihi: 24/08/2011

Armut Minder Kampanyası

Armut Minder Kampanyası

Armut Minder Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 24 Ağustos 2011; 11:49:52 >

• 20 armut alamıyoruz, bir armut alsak da yanına hediye yer minderi verseniz. :) Çok mu yüzsüzlük olur?
  • yer minderi hediyesi olursa 2-3 adettte ben alıcam...
  • Türkiye'nin en iyi fiyatlari bunlar
    aynı boyutta ayni kumaştan daha ucuzu yok

+ Puf Minder hediye ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 3 Ekim 2010; 23:58:59 >
  • İstikbal kaça veriyo (mesaj bulunsun,tekrar bakayım diye yazdım ciddiye alma!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zernkut

imperteks kumas Armut Minder + Puf Minder
    Kargo Ucreti Dahil Sadece 50 TL (adresinize teslim)
    20 Adet Armut Minder Alana 5 Adet Bedava
    40 Adet Armut Minder Alana 10 Adet Bedava
    Renk Secenekleri:
    Saks Mavi, Beyaz, Siyah, Bordo ,Benetton Yesili, Fistik Yesili ,Pembe ,Sari ,Mor ,Kirmizi ,Oranj

websitemiz:http://www.brgminder.com.tr
    ürün sayfasi:http://www.brgminder.com.tr/armut-minder.html

Not:Puf Minder hediyesi alttaki 2 arkadastan talep geldiği için yapılmıştır

hocamminderin içindeki madde nedir acaba? geçen forum ankarda oturdum baya rahattı içinde silikon vardı sanırım sizin sattıklarınızın içinde ne var acaba ?

• pm
  • Armut koltukların içinde Strafor bulunuyor. Maliyetten kısmak için sünger, silikon koyanlar da vardır.
    Gerçek armut koltuklarda Strafor bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: zernkut

Armut koltukların içinde Strafor bulunuyor. Maliyetten kısmak için sünger, silikon koyanlar da vardır.
    Gerçek armut koltuklarda Strafor bulunur

çok teşekkür ederim aydınlattığınız için ben kahverengi varsa sipariş vericem galiba 2 tane..beğenirsem gelen ürünleri eşe dosta tavsiye etcem..

Suni Deri Armut koltuk Kargo Dahil 60 TL

kampanyalı ürün bu mu desek şansımızı çokmu zorlamış oluruz?:)))

bu ürün 50 tl olsun birde yanında minder hediye olsun satış rekoru kırın forumda olmazmı?

olursa sıcak fırsatlar olarak çok memnun oluruz...

Malesef Şu anki kampanya stoklarımız imperteks ürün için hazırlanmıştır

• Sipariş veren arkadaslar ürünler hakkındaki yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim
  • mesajım bulunmalı
  • kapıda ödemede ek ücret alıyomusunuz
  • mesajm bulunsn.. eve gdnce siparş vercm hmen
  •  Armut Minder Kampanyası

şu anda bile sipariş verilebiliyor şaşırdım kaldım telefonlar açık....sitede canlı destek açık..

tebrik ederim 24 saat açık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Armut Minder Kampanyası

şu anda bile sipariş verilebiliyor şaşırdım kaldım telefonlar açık....sitede canlı destek açık..

tebrik ederim 24 saat açık...

Teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

kapıda ödemede ek ücret alıyomusunuz

min. 200 TL lik alımlarda kapıda ödeme vardır, normalde ek ücret ekleniyor ama donanımhaberden aradıgınızı söylerseniz ek ücret talep edilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 4 Ekim 2010; 0:50:27 >

• ne zamana kadar geçerli kampanyanız
    ayın 15 inde maaşı alınca almak istiyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

ne zamana kadar geçerli kampanyanız
    ayın 15 inde maaşı alınca almak istiyorumda

kampanya 1 ay sürecek
  • 2 adet armut koltuk ve hediye 2 minderde ben aldım..minderlerim gelince ayrıntılı resimleri ve incelemeyi buraya yazarım...

teşekkürler brgminder..
  • armut koltuk tamam da,armut minder ya da puf minder hediyesi nasıl birşey acaba?bende almayı düşünüyorum ancak karışmış durum biraz.açıklayıcı bir cevap yazar mısınız kampanyanız ve ürünlerinizin fotoğrafları ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 4 Ekim 2010; 0:59:24 >
  • Tek armut koltuk kargo dahil 40 liraysa uygun gibi.. Peki sipariş ve ödemeyi nasıl yapabiliriz? Ayrıca renk seçimini.. bir de kaç günde kargoya veriyorsunuz? Tşkler..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.