Şimdi Ara

Armed Assault Türk Birliği Modu v1.0 Yayımlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda ilk Armed Assault modumuz, "ArmA Türk Birliği Modu v1.0"ı yayımlıyoruz. Bu mod çalışmamız geniş Türk piyade seçeneğinden mekanize ve zırhlı birimlere, hava kuvvetlerine ve özel kuvvetlere, sunduğu birim sayısı ve detaylarıyla bugüne kadar yaptığımız en kapsamlı Türk Birliği Modu. Modumuz aşağıdaki birimlerden oluşuyor;

Birimler & Silahlar

1) Türk Piyade Birliği
    2) Türk Jandarma Birliği
    3) Türk Mekanize Piyade Birliği
    4) Türk Deniz Piyadeleri
    5) Türk Özel Kuvvetleri - SAT Komandoları
    6) Türk Özel Kuvvetleri - SAT Özel Güvenlik Birimleri
    7) Türk Komandoları - Mavi Bereliler (farklı kep kokartları ile 2 ayrı sınıf olarak)
    a) Jandarma Komando Sınıfı
    b) Komando Sınıfı (Dağ)
    8) Türk Silahları - HK Serisi: G3A3, G3A3 ZF, G3A4, G3A4 ZF, G3A3 T40, HK G3 SG1

Araçlar

9) TU Land Rover
    10) UH60 Türk Kara Kuvvetleri Sürümü
    11) M113 Türk Sürümü

Objeler

12) Türk Askeri Güvenlik Bölgesi Levhası
    13) Türkçe Dur Levhası
    14) Yangın İstasyonu

Yüzler

15) Orijinal yüzleri değiştirerek ürettiğimiz 15 adet otomatik yüklenen yüz

Demo Görev

16) "Kasırga Operasyonu" tek oyunculu ve çok oyunculu sürümleri. Bu taslak demo görev, description.ext dosyasıyla 60 kurmaca Türk ismi, 17 Türkçe telsiz konuşması ve dahasını sunuyor... Çok oyunculu oyun(lar) için ArmedAssault-Türkiye.net'in Türkçe sunucularına girebilirsiniz. Sunucu bilgileri sitelerinde listelenmiştir.

Orijinal Dağıtım

17) VeloX Terrorist Units (v1.1) Terörist Eklentisi

Silahlı Kuvvetler'in gerçek duygusunu verebilmek için paketin içine ayrıca çok özel Türk Ordusu fotoğrafları koyduk. Daha fazla bilgi için sitemizde "Bağlantılar" başlığı altındaki Türk Ordusu bağlantılarını ziyaret edebilirsiniz.

Ekran Görüntüleri

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Büyük Resim

Düşüncelerinizi ArmedAssault-Türkiye.net forumlarında bizimle paylaşırsanız seviniriz. Dilerseniz İngilizce yorumlarınızı BIS forumlarında yazabilirsiniz. Türkçe forumlarımızı yeniden kurmak yerine ArmedAssault-Türkiye.net forumlarını kullanmaya karar verdik. Dilerseniz bu forumlara üye olabilirsiniz.

Umarız beğenirsiniz! :)

Modumuzu www.turkishunion.com İnternet sitemizdeki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Gerekli ArmA Sürümü: Türk birimleri için temel kurulum yeterlidir fakat paket içeriğinde gelen terörist eklentisi daha üst sürüm gerektirebilir. Tüm mod v1.08 ile sorunsuz çalışmaktadır.

Saygılarımla,

Gökhan
    Türk Birliği Modu
    ArmedAssault-Türkiye.net Forumları

• mod çok güzel görünüyor elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmc 12

mod çok güzel görünüyor elinize sağlık
    ya ben bu oyunu yükledim online olarak oynanıyor sadece. oynuyorum fakat oynayan diğer kişiler o kadar ustalaşmışlarki daha 2 adım atmadan aşağı iniyorsun.birde normal bir çatışma çok zor oluyo genelde sniperlar seni çok çabuk indiriyo. eğer bu oyunun single modu falan olsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

ya ben bu oyunu yükledim online olarak oynanıyor sadece. oynuyorum fakat oynayan diğer kişiler o kadar ustalaşmışlarki daha 2 adım atmadan aşağı iniyorsun.birde normal bir çatışma çok zor oluyo genelde sniperlar seni çok çabuk indiriyo. eğer bu oyunun single modu falan olsa süper olur.

Alıntıları Göster
    güzel mod gibi duruyor ama resimleri tekrar yüklemeniz mümkün mü küçük gözüküyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 16 Haziran 2008; 0:20:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

güzel mod gibi duruyor ama resimleri tekrar yüklemeniz mümkün mü küçük gözüküyolar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Altında "büyük resim" adı altında büyütülmüş link mevcut

Ek:Resimler süper duruyor, bir indirelim bakalım oyun+mod neyin nesiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 16 Haziran 2008; 8:36:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaBarisC

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Altında "büyük resim" adı altında büyütülmüş link mevcut

Ek:Resimler süper duruyor, bir indirelim bakalım oyun+mod neyin nesiymiş

Alıntıları Göster
    Güzele benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

Güzele benziyor.

Alıntıları Göster
    cok basarılı bi calısma emeği gecen herkesi tebrik ediyorm..yalnız bikaç tane sorum olacak..bu modu yukledıgımız zaman eklenen yukardaki silahlar oyuna ekleniyormu yoksa oyundaki amerikan silahlarının yerine mi geçiyor??yani aynı anda hem G3 hemde M4 kullanabilecekmıyız..bide bu mod single playerde oynanıyormu? eger oynanıyorsa save li oyunumuz silinicekmi??simdiden teşekkurler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar!

quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

*Tek oyunculu oynayabilirsin. Ana menüden Play/Missions veya Campaign (Harekat) oyunları seçilebilir.
    *Dediğin gibi çevrimiçi oynayanlar genelde ustadır, acemiliği atmadan denemek moral bozabilir.
    *Normal çatışmadan kastın counter türü karşı karşıya gelmeler ise bu oyunun bir askeri operasyon simülasyonu olduğunu ve bu tür çok yakın temasların gerçek hayatta askeri görevlerde çok az yer aldığını hatırlatmak isterim. Gerçek dünyada savaş büyük alanda topla tüfekle ve "intikal" dediğimiz uzun süren ulaşım sonrasında gerçekleştiği için belirsizlik ve bölgeye hakimiyet önem kazanmaktadır. Özel harekat, kapalı alandan rehine kurtarma gibi görevlerde tabiki çok yakın temas olacaktır ama bu gibi görevlerin asıl platformu ArmA değildir. ArmA'ya alışmak için başlarda komutan olmadan geriden gelerek çatışmanın nasıl başladığını, düşmanın davranışını, takımının cevabını gözlemlemek ciddi deneyim kazandırır.

quote:

Orjinalden alıntı: theboss78

cok basarılı bi calısma emeği gecen herkesi tebrik ediyorm..yalnız bikaç tane sorum olacak..bu modu yukledıgımız zaman eklenen yukardaki silahlar oyuna ekleniyormu yoksa oyundaki amerikan silahlarının yerine mi geçiyor??yani aynı anda hem G3 hemde M4 kullanabilecekmıyız..bide bu mod single playerde oynanıyormu? eger oynanıyorsa save li oyunumuz silinicekmi??simdiden teşekkurler...

*Biz teşekkür ederiz :)
    *Modumuz oyunun dosyaları ve özellikleri üzerine yazılmıyor. Yani orijinal içeriğin tamamı aynı kalıyor, ayrıca Türk birimlerine ve göreve sahip oluyorsunuz. Dolayısıyla; görülen silahların tamamı gerek demo görevde gerekse görev editöründe seçilebilir, aynı anda hem G3 hem de M4 kullanabilirsiniz.
    *Tek oyunculu olarak tabiki oynanır. Dediğim gibi orijinal görevler veya herhangi bir içerik bu moddan etkilenmez. Oyun kayıtlarınızda hiçbir değişiklik olmaz.

Saygılar,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TU_Gökhan -- 17 Haziran 2008; 13:45:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TU_Gökhan

Teşekkürler arkadaşlar!

quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

*Tek oyunculu oynayabilirsin. Ana menüden Play/Missions veya Campaign (Harekat) oyunları seçilebilir.
    *Dediğin gibi çevrimiçi oynayanlar genelde ustadır, acemiliği atmadan denemek moral bozabilir.
    *Normal çatışmadan kastın counter türü karşı karşıya gelmeler ise bu oyunun bir askeri operasyon simülasyonu olduğunu ve bu tür çok yakın temasların gerçek hayatta askeri görevlerde çok az yer aldığını hatırlatmak isterim. Gerçek dünyada savaş büyük alanda topla tüfekle ve "intikal" dediğimiz uzun süren ulaşım sonrasında gerçekleştiği için belirsizlik ve bölgeye hakimiyet önem kazanmaktadır. Özel harekat, kapalı alandan rehine kurtarma gibi görevlerde tabiki çok yakın temas olacaktır ama bu gibi görevlerin asıl platformu ArmA değildir. ArmA'ya alışmak için başlarda komutan olmadan geriden gelerek çatışmanın nasıl başladığını, düşmanın davranışını, takımının cevabını gözlemlemek ciddi deneyim kazandırır.

quote:

Orjinalden alıntı: theboss78

*Biz teşekkür ederiz :)
    *Modumuz oyunun dosyaları ve özellikleri üzerine yazılmıyor. Yani orijinal içeriğin tamamı aynı kalıyor, ayrıca Türk birimlerine ve göreve sahip oluyorsunuz. Dolayısıyla; görülen silahların tamamı gerek demo görevde gerekse görev editöründe seçilebilir, aynı anda hem G3 hem de M4 kullanabilirsiniz.
    *Tek oyunculu olarak tabiki oynanır. Dediğim gibi orijinal görevler veya herhangi bir içerik bu moddan etkilenmez. Oyun kayıtlarınızda hiçbir değişiklik olmaz.

Saygılar,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

Alıntıları Göster
    Bu modu oynatabilmek içim armed assault a sahip olmak gerekiyor mu,yoksa tek başına sadece bu modu kurup oynayabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

Bu modu oynatabilmek içim armed assault a sahip olmak gerekiyor mu,yoksa tek başına sadece bu modu kurup oynayabilir miyiz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Armed Assault gerekiyor.

Saygılar,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Armed Assault gerekiyor.

Saygılar,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

Alıntıları Göster
    oyun çok zor daha ilk bölümü geçemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: 00100

oyun çok zor daha ilk bölümü geçemedim

Alıntıları Göster
    Daha yeni gördüm hemen başladım indirmeye deneyelim bakalım nasılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TirBi$oN

Daha yeni gördüm hemen başladım indirmeye deneyelim bakalım nasılmış.

Alıntıları Göster
    Valla süper görünüyor.Daha fazla resim varmı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTnçr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Daha fazlasını da sen çekip bizimle paylaşırsan seviniriz!

Saygılarımla,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Daha fazlasını da sen çekip bizimle paylaşırsan seviniriz!

Saygılarımla,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

Alıntıları Göster
    Bende ArmA demo var ama campaign yeri yok sadece multi var yani sadece bunu indirirsek full ArmA'da mı oynayabiliyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

Bende ArmA demo var ama campaign yeri yok sadece multi var yani sadece bunu indirirsek full ArmA'da mı oynayabiliyoruz ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Demo sürüm çok kısıtlı içerikle geldiğinden dolayı büyük ihtimalle bizim modumuzu çalıştırman mümkün olmayacaktır. Tam sürüm edinip denemeni öneririm.

Saygılarımla,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The_İllusionist

Demo sürüm çok kısıtlı içerikle geldiğinden dolayı büyük ihtimalle bizim modumuzu çalıştırman mümkün olmayacaktır. Tam sürüm edinip denemeni öneririm.

Saygılarımla,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

Alıntıları Göster
    Çok Güzele Benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultraslan_10

Çok Güzele Benziyor

Alıntıları Göster
    Şuan İndiriyorum
  • quote:

Şuan İndiriyorum

Alıntıları Göster
    İndirdim Ama Yüklüyemedim Nasıl Yükleniyor Bilen Var Mı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ultraslan_10

Merhaba,

Paketi açabildin mi? winrar 3.71 veya ücretsiz 7zip yazılımıyla açabilirsin. Ardından paket içindeki benioku dosyasında tarif ettiğimiz üzere kurabilirsin. Kurulum noktasında sıkıntı yaşarsan buraya yazabilirsin. Dilersen armedassault-turkiye.net adresindeki forumlarımıza üye ol, teknik destek ve bilgi paylaşımı sunuluyor.

Saygılar,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.