Şimdi Ara

Armed Assault Türk Birliği Modu v1.0 Yayımlandı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşuma gitti bu bak türk adı yeter en başta
  • Grafikler yeterli görünmüyor ama deneyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoFence

Grafikler yeterli görünmüyor ama deneyelim.

Arkadaşım bu oyunda grafikler önemli değil zaten bu oyun savaş simülasyonu gerçekçilik ön planda hem bana göre grafikleride yeterince iyi
  • Demo bende çok kasmıştı ama full sürümde optimizasyon daha iyi diyorlar paneldeki sistemimle full sürümü kasmadan oynayabilirmiyim? eğer oynarsam bu modu yüklerim kesin
  • oynarsın ama ayarlarını hepten kısman gerekecek.
  • Hepten kısıncada iğrenç oluyor ya
  • Artık haberlerde şehitleri görünce direk bu oyuna koşup intikam alırız hah
  • Bu modda sadece pkklıları öldürmek beni kesmez ben peşmergeleri ve abd askerlerinide öldürmek isterim onun içinde çalışılsa çok iyi olur
  • Bi video filan yokmudur yav ona göre indiricem
  • Arkadaşlar ben oyunu bugün aldım girmeye çalıştığımda Pixel shader PSSpecular Alpha hatası veriyor direcx i filan güncelledim ama sorun çözülmedi, çözümü nedir bunu yaa ? :(((
  • cok güzel hocam şimdi indircem size ö.m attım ordan cevap yazarsanız ve ben ö.m atarak msn adresimi vercem yardımınız dokunur umarım... :)
  • Hocam bu oyunu bana iyice açarmısın ? yani ben hep simulasyon ve ko oynamışımdır ama simulasyon dikkatimi daha cok cekmiştir. Lakin bu oyunu gorene kadar cok hosuma gitti şimdi biz bunda gerçekte oldugu gibi 15 ay askerlik yapıp sonra bitiriyormuyuz yoksa görevlerle mi bitiriyoruz yani askerlik eğitimi ve tatbikatlar çatışmalar mesala pkk ile teröristlerlemi savaşıyoruz tukurme olayı varsa yuzlerıne tukurecem :)
  • Ankaraya gidiyim alıcam fakat biz bunu yama üzerine mi kuruyoruz.Hocam birde ö.m dan msn'imi atacağım ordan eklerseniz. Aldıgım zaman yukliyecem ve yardım ederseniz sonra single player oynuyarak belki geliştirebilirim kendimi sonra multi-player oynarım ordan alt clan veya eğitim clanı varmı teşekkürler.
  • PANZERGENERAL, oyunda abd askerleri istemediğin kadar bol ve çeşitli. Yani gönlünce öldürebilirsin. :) Editörü kullanarak bu tür görevler tasarlayıp bizlerle paylaşabilirsin. Bunları çevrimiçi ArmA Türkiye serverlarından birlikte oynayabiliriz. Limit gökyüzü...

LastStand, youtube'a Vtunnel.com'dan erişip "Armed Assault Turkish Union Mod" gibi aratırsan modumuzdaki demo görevden alınmış videoları izleyebilirsin. Hayranlarımız test videoları yüklemiş...

SurlarÖnünde, ekran kartın veya sürücüsü oyunun gereksinimlerini karşılayamıyor gibi geldi bana. Detaylı destek için ArmA Türkiye forumlarımıza kaydolup başlık açmanı öneririm. Adres: http://forum.armedassault-turkiye.net/index.php

jrcesar, ilgin için teşekkürler. ArmA, askeri simülatör Operation Flashpoint'in devamı niteliğinde, yine aynı şirketin simülasyon dozu biraz düşürülmüş oyunu. Abisi gibi bu yazılım da kimi ordular tarafından askeri personele eğitim ve sanal tatbikat sağlamak amacıyla kullanılıyor. Aynı şirket vbs adını verdiği, yalnızca askeri organizasyonlara sattığı askeri operasyon simülasyon sisteminde ArmA'ya aktardığı teknolojilerin geliştirilmiş halini sunuyor. Kurgusal anlamda ArmA, askerlik hizmeti simülasyonu değil ama askeri operasyonları askerin gözünden (istersen taktik görüş ve 3. kişi görüşü de mümkün) kara, hava ve deniz unsurlarıyla gerçekçi biçimde oynamanı sağlıyor. Uçaklarla it dalaşı, hafif zırhlılarla denizden çıkarma operasyonları yapmak veya yalnızca çokoyunculu modda savaşmak mümkün. Tekli görevlerin yanı sıra, birden fazla görevin birleşmesiyle oluşturulmuş harekat tipi oyun da var. Bizim modumuz oyuna Türk birliklerini ve Nato kapsamında teröristleri imha edeceğin bir adet demo görevi ekliyor. Oyunda aslında terörist yok. Teröristler başka bir grubun hazırladığı ek bir paket ve dağıtım hakkımız olduğu için bizim paketin içerisinde onlara da sahip oluyorsun. Simülasyon seviyorsan eminim bağımlısı olursun ve sen de görev imalatına girişmek istersin. İnsan askere gidip geldikten sonra daha bir bağımlısı oluyor :)

Bizler bu dönem gerçek işlerimiz dolayısıyla msn olsun forumlar olsun pek çevrimiçi olamıyoruz. Kendi forumlarımızı Armed Assault Türkiye forumlarına taşıdık. Aklınıza takılan her türlü soru, teknik problem, görev yapımı, mod yapımı konularındaki sorularınız için üye olarak ArmA Türkiye forumlarımızı kullanabilirsiniz. ArmA Türkiye bünyesinde Türk Clanına katılma imkanı da bulunuyor. Adres: http://forum.armedassault-turkiye.net/index.php

Çevrimiçi oyunlar için ArmA Türkiye serverına bekleriz. Server giriş bilgileri ArmA Türkiye sitesindeki panelde yazıyor: ArmedAssault-Turkiye.Net

Saygılar,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TU_Gökhan -- 31 Temmuz 2008; 17:20:53 >

• güzelmiş beğendim indirecem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TU_Gökhan

PANZERGENERAL, oyunda abd askerleri istemediğin kadar bol ve çeşitli. Yani gönlünce öldürebilirsin. :) Editörü kullanarak bu tür görevler tasarlayıp bizlerle paylaşabilirsin. Bunları çevrimiçi ArmA Türkiye serverlarından birlikte oynayabiliriz. Limit gökyüzü...

LastStand, youtube'a Vtunnel.com'dan erişip "Armed Assault Turkish Union Mod" gibi aratırsan modumuzdaki demo görevden alınmış videoları izleyebilirsin. Hayranlarımız test videoları yüklemiş...

SurlarÖnünde, ekran kartın veya sürücüsü oyunun gereksinimlerini karşılayamıyor gibi geldi bana. Detaylı destek için ArmA Türkiye forumlarımıza kaydolup başlık açmanı öneririm. Adres: http://forum.armedassault-turkiye.net/index.php

jrcesar, ilgin için teşekkürler. ArmA, askeri simülatör Operation Flashpoint'in devamı niteliğinde, yine aynı şirketin simülasyon dozu biraz düşürülmüş oyunu. Abisi gibi bu yazılım da kimi ordular tarafından askeri personele eğitim ve sanal tatbikat sağlamak amacıyla kullanılıyor. Aynı şirket vbs adını verdiği, yalnızca askeri organizasyonlara sattığı askeri operasyon simülasyon sisteminde ArmA'ya aktardığı teknolojilerin geliştirilmiş halini sunuyor. Kurgusal anlamda ArmA, askerlik hizmeti simülasyonu değil ama askeri operasyonları askerin gözünden (istersen taktik görüş ve 3. kişi görüşü de mümkün) kara, hava ve deniz unsurlarıyla gerçekçi biçimde oynamanı sağlıyor. Uçaklarla it dalaşı, hafif zırhlılarla denizden çıkarma operasyonları yapmak veya yalnızca çokoyunculu modda savaşmak mümkün. Tekli görevlerin yanı sıra, birden fazla görevin birleşmesiyle oluşturulmuş harekat tipi oyun da var. Bizim modumuz oyuna Türk birliklerini ve Nato kapsamında teröristleri imha edeceğin bir adet demo görevi ekliyor. Oyunda aslında terörist yok. Teröristler başka bir grubun hazırladığı ek bir paket ve dağıtım hakkımız olduğu için bizim paketin içerisinde onlara da sahip oluyorsun. Simülasyon seviyorsan eminim bağımlısı olursun ve sen de görev imalatına girişmek istersin. İnsan askere gidip geldikten sonra daha bir bağımlısı oluyor :)

Bizler bu dönem gerçek işlerimiz dolayısıyla msn olsun forumlar olsun pek çevrimiçi olamıyoruz. Kendi forumlarımızı Armed Assault Türkiye forumlarına taşıdık. Aklınıza takılan her türlü soru, teknik problem, görev yapımı, mod yapımı konularındaki sorularınız için üye olarak ArmA Türkiye forumlarımızı kullanabilirsiniz. ArmA Türkiye bünyesinde Türk Clanına katılma imkanı da bulunuyor. Adres: http://forum.armedassault-turkiye.net/index.php

Çevrimiçi oyunlar için ArmA Türkiye serverına bekleriz. Server giriş bilgileri ArmA Türkiye sitesindeki panelde yazıyor: ArmedAssault-Turkiye.Net

Saygılar,

Gökhan
    Türk Birliği Modu

sizin grup BF 1942 için TÜRK modu yapıyolardı,niye vazgeçtiniz sonradan?ben BF 1942 hastasıyım ve bu modu bekliyordum

• BF 1942'nin grafik kalitesi artık gözümüze hoş görünmüyor bu yüzden. :)
  • Gerçekten üzerinde zaman ve emek harcanmış, görüntülerden ne kadar kaliteli bir mod olduğu anlaşılıyor.
  • mod çok güzel olmuş tebrik ediyorum çalışmalarınızın devamını da dilerim
  • ben yazdan beri modu indircektim sözde Şimdi yapıyım bari hazır oyun elimde varken
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.