Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: face1tr

uçak simülasyonu, tank simülasyonu, taktik fps..vb bunların hepsi ayrı ayrı oyun olarak çeşitli yapımcılar tarafından piyasaya sürüldü. ancak burada yapımcı bohemia bu projede büyük bir işin altına giriyor. bu simülasyonu tanıtıldığı ilk günden beri yakından takip ediyorum ve bazı büyük askeri fuarlarda tanıtımları olmuştu. internetten de olsa inceleme fırsatı buldum.

oyun sürümü dışında ordular için simülasyon versiyonuda bulunduğundan gerçekçilik konusunda şüphem yok. eylenceli , sürükleyici olurmu ?!?! bilemem ama battelfield derisine ciddi bir rakipin geldiği ortada..

Arkaşım Bf 2 ile bu oyunu karıştırma çünkü bu oyunla bf2 nin alakası yok

• Bencede alakası yok.
  • bu oyun operation flash point 2 nin ta kendisidir.codemaster firmasıyla anlaşamayan oyun yapımcıları codemaster lisansına ait olan operation flashpoint 2 ismini veremeyip armed assault ismini vermişlerdir. takriben 2006 eylül ve ekim aylarında çıkması planlanan ve ordununda eğitim amaçlı kulandığı simulasyon halen daha dağitıcı firma bulamamıştır.ordu fuarlarında tanıtılmıs ve çevre ile etkilesim,efekler ve atmosfer tamamen gerçek hissi verecek şekilde yapılmış.bence bu oyunu ubisoft sahiplenmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isis1982

bu oyun operation flash point 2 nin ta kendisidir.codemaster firmasıyla anlaşamayan oyun yapımcıları codemaster lisansına ait olan operation flashpoint 2 ismini veremeyip armed assault ismini vermişlerdir. takriben 2006 eylül ve ekim aylarında çıkması planlanan ve ordununda eğitim amaçlı kulandığı simulasyon halen daha dağitıcı firma bulamamıştır.ordu fuarlarında tanıtılmıs ve çevre ile etkilesim,efekler ve atmosfer tamamen gerçek hissi verecek şekilde yapılmış.bence bu oyunu ubisoft sahiplenmeli.
    Hayır yanlış biliyorsun olay şu:Operation Flashpoint'in yapımcısı Bohemia ve dağıtımcısı Codemasters
    ilk oyun ve ek paketin den sonra yollarını ayırdılar.2. oyunun yapımına başlayan Bohemia oyunun isim
    hakları codemasters da olduğundan mecburen oyuna başka bi isim bulmak zorunda kaldı ve Armed Assault koydular.Codemasters ise Operation Flashpoint'in isim hakları elinde olduğundan Operation Flashpoint 2 adlı oyunlarını şu an yapmakdalar.
    Anlayacağın şu an iki tane oyun yapılıyor biri Bohemia'nın Armed Assault'u ikincisi ise Codemasters'ın Operatinon Flashpoint 2 si

Armed Assault:http://www.armedassault.com/
    Operation Flashpoint 2:http://www.codemasters.com/flashpoint2/uk/operationflashpoint2.php

• Yeni ekran görüntüleri ve 1 adet video yayınlandı.

http://www.3dgamers.com/news/more/1096485615/
  • Bende bu oyunu 4 gözle bekliyorum grafikleri hoşuma gitti.
  • Oyunun Almanca versiyonu tamamlanmış 30 Kasım da çıkıyor.
  • oyun çek cumhuriyetinde satışa sunulmuş. ve hemen bir numaraya yükselmiş . vatana millete hayırlı olsun.
  • Çek sürümü bizi ilgilendirmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

oyun çek cumhuriyetinde satışa sunulmuş. ve hemen bir numaraya yükselmiş . vatana millete hayırlı olsun.

MERAK ETME BAŞIMIZDA İNGİLİZCE DİYE BİR DİL OLDUĞU SÜRECE İNGİLİZCESİDE,RUSCASIDA,ALMANIDA ÇIKAR PACK OLARAK

ÇIKMAZSADA BAŞIMIZDA HACKER DENİLEN ARKADAŞLAR VAR
  • pinky_demon oyundan haber yok mu ? yalan oldu galiba.
  • Oyun çıktı.İnternette çekçe sürümü var. ama ingilizce çeviren dil paketini bile yayınlamışlar.
  • gerçekten de güzel bir şeye benzio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Oyun çıktı.İnternette çekçe sürümü var. ama ingilizce çeviren dil paketini bile yayınlamışlar.

oynadın mı sen ? kaç gb oyun biliyo musun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Oyun çıktı.İnternette çekçe sürümü var. ama ingilizce çeviren dil paketini bile yayınlamışlar.

oynadın mı sen ? kaç gb oyun biliyo musun ?

indiriyorum. 4.35gb
  • oyunu bizde indirelim ama multi. oynayamayacaksak pek önemi kalmıyor..
    orjinal almak lazım..
  • @pcbuilder

indirdin mi oyunu ?
  • oyun çıktımı ?

oyunun türü tam olarak ne FPS mi RTS mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Kasım 2006; 13:49:27 >
  • FPS

bu arada oyunun Simülasyon bölümünde olması yanlış bence . FPS de olması lazım. simülasyon diyince uçak , denizaltı simülasyonları geliyo insanların aklına.
  • Türüne FPS diye ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.