oyunun grafikleri pek açmadı beni fakat oyun sağlam oyun eğer ilki gibi olursa tabi...
Oyunun grafiklerini nedense kimse beğenmedi ama bide şöyle düşünün oyunun 2 km gibi dewasa uzunlukda haritalarda geçiyor ve bu haritalarda çok çok detaylı bi grafik beklemeyelim yapımcılar yeterli derecede grafik yapıyorlar sizin istediğiniz gibi bi grafikleri olsaydı nasıl bir sistem isteyeceği artık siz düşünün.Ayrıca oyunun grafikleri hiçde fena değil.
Bi kaç ss daha koyuyorum belki fikriniz değişir.
ya oyunun grafikleri güzel ama çok iyi değil diğer açtığın konuların yanında bunun grafikleri sönük kalıyor ama oyunun kalite olacağından eminim inş. öle olur bu tarz oyunları seviyorum çünkü...
3 yeni ss yayınlandı.
Yeni SS ler için;http://www.3dgamers.com/news/more/1096484692/ adresine bakabilirsiniz.
Bilmem kaç kilometrelik alanda multiplayer oynadığını bi düşünsene
quote:
Orjinalden alıntı: Pcbuilder
Bilmem kaç kilometrelik alanda multiplayer oynadığını bi düşünsene
2 kilometre
oyun güsel olacağa benziyor op yi bitirdim goldupgrade de bitti hala resistance arıyorum eğer bu oyun bir an önce çıkarsa çok güzel olacak
sistem gereksinimleri hakkında bilgisi olan varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Can_A_War
Desturrr daha açıklanmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
quote:
Desturrr daha açıklanmadı.
halbuki çıkmasına bir aydan daha az var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
quote:
uçak simülasyonu, tank simülasyonu, taktik fps..vb bunların hepsi ayrı ayrı oyun olarak çeşitli yapımcılar tarafından piyasaya sürüldü. ancak burada yapımcı bohemia bu projede büyük bir işin altına giriyor. bu simülasyonu tanıtıldığı ilk günden beri yakından takip ediyorum ve bazı büyük askeri fuarlarda tanıtımları olmuştu. internetten de olsa inceleme fırsatı buldum.
oyun sürümü dışında ordular için simülasyon versiyonuda bulunduğundan gerçekçilik konusunda şüphem yok. eylenceli , sürükleyici olurmu ?!?! bilemem ama battelfield derisine ciddi bir rakipin geldiği ortada..