Şimdi Ara

Arladaşlar Ram'i Eksik Görüyor(Windows 7 Home Premium 64 bit sistemim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.hizliupload.com/di-4TBP.png
    Arkadaşlar bilgisayarım casper i5 750 64 bit windows 7 home premium resimde görüldügü gibi zaten yazdım markasını ve modelini 2 saniye bakarsanız anlarsınız özelliklerini.
    gelelim konuya farkettimki belleği yani rami kullanamıyorum max payne 3 oynarken farkettim(Burdan belli bakabilirsiniz=http://www.hizliupload.com/di-QKC6.png ) rami az geldi bende naptım ettim araştırdım rami 4 gb yani 4055 mb olmasına rağmen sadece 2 gb'sini ve bunun 1 gb'sinide video için kullanıyor geriyede bir şey kalmıyor.bilgisayarda 3 tane kullanıcı acaba bundan kaynaklanıyor olabilirmi ?(annemin babamın benim,ablamın kendine özel laptopu var) neyse işte neden böyle oluyor açıklarmısınz ? nasıl 4 gb olarak kullanırım nasıl düzeltirim bu durumu anlamıyan varsa detaylı olarak tekrar anlatabilirim kısaca 4 gb ram olmasına rağmen en fazla 2 gigabyte'ını görüyor neden ? yardım edin







  • 64bit oldğuna emin misiniz wn7 nin
  • kardsım o yetmeyen sey vıdeo memory . yanı ekran kartından dolayı yapıyor o sıkıntıyı ve ayarlarıda degstırmene ızın vermıyor . bende aynı sıkıntıdan cekmıstım . ekran kartı panelınden catalyst contor panelden yada nvdia control panelınden max payne 3 u yuksek performansa ayarlar daha sonra oyuna gırdıgınde tum ayarları dusurucek sende kafana gore yukseltırsın .
  • texture ve shadow qualitiy leri Normal e getir. Birde o nasıl çözünürlülüktür öyle . )) Muhtemelen Hyper Memory kullanan bir ekran kartın vardır. Ekran kartının belleği yetmediği yerde sistem belleklerin ekran kartı belleğine takviye yapmak için sistem tarafından otomatikmen kullanılır. Böyle bir durum olabilir sizde de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afkazankayaa

    kardsım o yetmeyen sey vıdeo memory . yanı ekran kartından dolayı yapıyor o sıkıntıyı ve ayarlarıda degstırmene ızın vermıyor . bende aynı sıkıntıdan cekmıstım . ekran kartı panelınden catalyst contor panelden yada nvdia control panelınden max payne 3 u yuksek performansa ayarlar daha sonra oyuna gırdıgınde tum ayarları dusurucek sende kafana gore yukseltırsın .

    Benimki ati ve o dedikleri nasıl yapıcam açıklarmısınız
    quote:

    Orijinalden alıntı: X Files

    texture ve shadow qualitiy leri Normal e getir. Birde o nasıl çözünürlülüktür öyle . )) Muhtemelen Hyper Memory kullanan bir ekran kartın vardır. Ekran kartının belleği yetmediği yerde sistem belleklerin ekran kartı belleğine takviye yapmak için sistem tarafından otomatikmen kullanılır. Böyle bir durum olabilir sizde de.

    sende açıklarmısın




  • kardesım atı ıse catalyst control panel arat googleden en son versıyonunu ındır ve kur . sende de kurulu bu sekılde vardır ama versıyondan versıyona gore degısıyor ben en guncel versiyona gore anlatıcam sende onu kur ıstersen. kardesm catalystı kur ve ac orada solda oyun sekmesı var . onu genıslettıgınde 3D uygulama ayarları yazar ona gır. yenı ugulama kısmından max payne 3 exeyı sec oyuna gırmek ıcın kulandgın exeyi . oradakı tum ayarları yuksek performansa getır yanı barları sola kaydır kaydet tamamdır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.