Şimdi Ara

simdi arkadaslar yenıden toparlıyayyımm ok mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi ben Black Tiger Talon gorevini aldim 60 kese toplayın dıyorr tamam mıı bırde bunun yanında White Tiger Skin gorevınıde aldımm 100 tane kese toplayın dıyorr sımdı ben ıkısındınden de 15- 20 tane topladım ve toplarkende öldüm tetrar dogdugum da ıse toplamıs oldugum keselerde gıtmıstı yanı 0 kese gorunuyordu ne yapmalıyım sımdı onu ogreneyımm.
    bır de akadaslarr bu oldugun zaman nasıl oldugun yerden terar diriliyorsunn bunuda anlatırsanızz sevınırımm sımdılıkk bu kadarr tşklerr...

• Görev itemlerinin düşmemesi lazim bi yanlişlıgın olabilir başkasinin seni diriltmesine gelince öldügün zaman karşına çıkan secenekten sagdaki nisecersen oldugun yerde birisinin sen resurrection skilini kullanarak diriltmesini beklersin öldügün zaman ress pls dersen birileri muhakkak diriltir seni
  • Element leri satarken belki görewleride satmısındır

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • karasüvari ben whiti tiger da yattım dün abartısız 43 dakika bekledim kimse kaldırmadı sinirlendim cektim fisi
  • akıl var mantık var. az lvlde sp farm yapılıyo. ben black tiger keserken mastery lvlim 7ydi. ama resurrection lvl 17 force de açılıyo. hele tenha biyerde öldüysen umutsuz.yok kervan yollarında fln öldüysen belki şansın var ama bi düşün 3 yıldızlı bi kervandaki trader-hunter sana mı baksın arkasından ok atan thiefe mi? ben kervanlarda çalışırken millet pm atar dururdu bana "ress plsss" diye de kafayı kaşıyamıyoruz ki.
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.