Şimdi Ara

Arkadşlar Far CRY 3 tarzı oyun arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
28.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun haricinde çevreyle hayvanlarla etkileşm içinde olabilieceğimiz craft yapabileceğimiz grafikleri güzel bir oyun arıyorum. Önerilerinizi lütfen belirtiniz.

• çok pis uplarım
  • son kez up
  • mayncrafttt diyenler olur
    bende arıyorum ama yok :D
  • bende vaas gibi piskopat arıyorum (altyazılı real life videolarını izle izleyemediysen)
  • fps olmasa bile çevreyle ciddi anlamda etkileşimde olacağımız oyunlar hoşuma gidiyor.

Tomb raider da oynadım mesaj atanlar var.
  • Kardeş bu yorumu yazmak için üye oldum sen craft yapmak ve hayvan öldürmek mi isstiyorsun o zaman konsolun varsa Red dead Redemtion(üstüne tanımam) konsolun yoksa Ac 3 oynamadıysan oyna süper oyun grafikleride seneryosuda mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMartson

Kardeş bu yorumu yazmak için üye oldum sen craft yapmak ve hayvan öldürmek mi isstiyorsun o zaman konsolun varsa Red dead Redemtion(üstüne tanımam) konsolun yoksa Ac 3 oynamadıysan oyna süper oyun grafikleride seneryosuda mükemmel

teşekkürler dostum. Malesef konsolum yok. AC3 ü kutulu almak istiyorum steam kullanmıyorum lakin türkçe yamayı orjinal oyuna uygulasak sorun olur mu onu araştırcam biraz.

Far CRY 3 mükkemmel bişeydi ya. çevreyle çok etkileşim içindeydik.
  • far cry dan daha iyisini bulamazsın
    minecraft oyna
  • Arkadaşlar bende yukarı taşıyayım bari oyunu. Hayatımda sanırım oynadığım en güzel ve en kısa oyundu. Malesef aptallık edip sadece görevleri tamamladım hiç bitmeyecekmiş gibi, sadece 1 radyo istasyonu açarak oyunu bitirdiğimi görünce yıkıldım resmen. Şimdi yana yana Far CRY4'ü bekliyorum. Onun çıkana kadar yerini doldurabilecek bir oyun var mı? Veya Far CRY2 oynanır mı?
  • Gta 5 veya 4. Çevreyle etkilescek çok şey var. Batman in yenisi de acik dünyadi sanırım o da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer oynamamışsan tomb raider in son oyununu tavsiye ederim.adada geçiyor ve adada çeşitli etkileşimler olsun exp kazandıkça açabileceğimiz skilller olsun falan güzel oyun. şahsen farcry oynarken aklıma ilk gelen oyun tomb olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 24 Eylül 2013; 3:05:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

eğer oynamamışsan tomb raider in son oyununu tavsiye ederim.adada geçiyor ve adada çeşitli etkileşimler olsun exp kazandıkça açabileceğimiz skilller olsun falan güzel oyun. şahsen farcry oynarken aklıma ilk gelen oyun tomb olmuştu.

Cevap icin teşekkürler.tomb raider 2013 oynuyorum. Onun da tek eksisi open world degil. Open world gibi duruyor ama degil. Harita sadece ggörev lokasyonlu. Tek bir hat üzerinde ilerliyoruz yani. Fc3 ile yarisamaz.

• Crysis 1 ve Warhead

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Arkadaşlar bende yukarı taşıyayım bari oyunu. Hayatımda sanırım oynadığım en güzel ve en kısa oyundu. Malesef aptallık edip sadece görevleri tamamladım hiç bitmeyecekmiş gibi, sadece 1 radyo istasyonu açarak oyunu bitirdiğimi görünce yıkıldım resmen. Şimdi yana yana Far CRY4'ü bekliyorum. Onun çıkana kadar yerini doldurabilecek bir oyun var mı? Veya Far CRY2 oynanır mı?

hiç sorma ya.aklımı kacırcam yok abi far cry 3 tadında oyun yok.
    tomb rider oynadım biraz iade eder gibi oldu ama işte far cry 3 üstüne tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

eğer oynamamışsan tomb raider in son oyununu tavsiye ederim.adada geçiyor ve adada çeşitli etkileşimler olsun exp kazandıkça açabileceğimiz skilller olsun falan güzel oyun. şahsen farcry oynarken aklıma ilk gelen oyun tomb olmuştu.

Cevap icin teşekkürler.tomb raider 2013 oynuyorum. Onun da tek eksisi open world degil. Open world gibi duruyor ama degil. Harita sadece ggörev lokasyonlu. Tek bir hat üzerinde ilerliyoruz yani. Fc3 ile yarisamaz.

napcaz arkadaslar far cry 3 tadında bi oyun lütfen önerin :)
  • acil benzeri oyun aranıyor

call of duty haric lütfen irenc otesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Gta 5 veya 4. Çevreyle etkilescek çok şey var. Batman in yenisi de acik dünyadi sanırım o da olur

Ne zamandan beri gta serisinde craft yapma var kardeş

Bu arada ne önersem, ac revealitions sana iyi gidebilir.
  • *Meteora* kullanıcısına yanıt
    Craft var demedm ki açık dunya oynanisi var diye söyledim

• Don't Starve
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.