Şimdi Ara

arkadaşlarımdan memnun değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kişilik olarak falan iyiler, anlaşıyoruz, seviyorum ama; hiç benim kafadan değiller ya. Hepsi pitbull, lady gaga falan saçma sapan şeyler dinliyo, kimisi sagopa kajmer falan dinliyo, linkin park dinliyo... Hiç metalci arkadaşım yok, napcam ben böyle. Zaten topu topu 123 arkadaşım var, asosyalim.

Az önce durum paylaştım, ONLY BLACK IS TRUE, ONLY DEATH IS REAL! diye, 1 saat oldu kimsenin bir şey yaptığı yok, Apocalyptica'nın One ve Nothing Else Matters coverlarını paylaşıyorum yok, In This River paylaştım, tık yok, Dio'nun şarkılarını paylaşıyorum yok arkadaş. Ne kadar kütük arkadaşlarım var ya

• 123 arkadaşın var ve asosyalsin
  • bende eskiden lady gaga felan dinlerdim sonra arkadaş bana guns,avenged sevenfold,ozzy osbourne felan dinletti bende metale sardım tabi sende dinlet belki işe yarar
  • senı gel muse fanı yapak dunyadan 800 arkadaşım var 1 paylaş 30 begenen 10 yorum atan 3 paylaşan 2 silen 1 engellyen arkadaşın olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Hepsi lady gaga falan saçma sapan şeyler dinliyo,

Seni gebertirim.

Neye göre saçma, kime göre saçma?

Sen beğeniyorsun, güzeldir. Beğenmiyorsun, saçmadır. Bence arkadaşların senden kurtulmalı. Onlarla takılarak bu kötülüğü onlara yapma.

• Beyler DH'de sosyalleşme çalışması yapsak? Herkes facebook ta falan eklesin birbirini. Aynı şehirde olanlar da arada buluşma falan düzenler. Gerçi ben Kırıkkaledeyim. Kimse yoktur galiba burdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

quote:

Seni gebertirim.

Sen beğeniyorsun, güzeldir. Beğenmiyorsun, saçmadır. Bence arkadaşların senden kurtulmalı. Onlarla takılarak bu kötülüğü onlara yapma.

Sakin ol şampiyon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

quote:

Seni gebertirim.

Şu bi gerçek ki metalcilerin hepsi lady gagayı saçma bulur.
  • Benim de ne Lady Gaga ne Pitbull dinleyen arkadaşım yok, Metalci arkadaşım da yok Rapçi var ama ilgilenmiyorum, genelde Arabesk ve Türkçe Pop falan dinliyorlar. Ben ne yapayım
  • Lady gaga ne læ hiç dinlemedim dinlememde...
  •  arkadaşlarımdan memnun değilim

müzik piyasası piramidinin en üst basamağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Benim de ne Lady Gaga ne Pitbull dinleyen arkadaşım yok, Metalci arkadaşım da yok Rapçi var ama ilgilenmiyorum, genelde Arabesk ve Türkçe Pop falan dinliyorlar. Ben ne yapayım

umutsuz vaka
  • Facebook arkadaşlarından memnun değilsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aikanu

müzik piyasası piramidinin en üst basamağı

Ne yalan söyleyeyim her ne kadar metalci olsam da Eminem'in ve 2Pac'ın sevdiğim şarkıları var. Küçüklükten kalma bi Eminem sevgim hep vardır zaten, onun şarkılarıyla büyüdüm. Metal müzikle 12 yaşında falan tanışmıştım, o zamana kadar Eminem ve 2Pac dinlerdim.

@CoupDeGrace, hayır hocam bunlar zaten arkadaşlarım ama facebooktan örnek birkaç şey verdim.

• Oğlum hip-hop vs Metal kavgası 90'lı yıllarda Blue Jean dergisinin en arka sayfalarında yapıldı ve bir yere varılamadığına kanaat getirilerek rafa kaldırıldı. Hortlatmayın şimdi durduk yere

Ayrıca ben 6 yaşımdan beri metal dinliyorum
  • quote:

Kişilik olarak falan iyiler, anlaşıyoruz, seviyorum ama; hiç benim kafadan değiller ya. Hepsi pitbull, lady gaga falan saçma sapan şeyler dinliyo, kimisi sagopa kajmer falan dinliyo, linkin park dinliyo... Hiç metalci arkadaşım yok, napcam ben böyle. Zaten topu topu 123 arkadaşım var, asosyalim.

Az önce durum paylaştım, ONLY BLACK IS TRUE, ONLY DEATH IS REAL! diye, 1 saat oldu kimsenin bir şey yaptığı yok, Apocalyptica'nın One ve Nothing Else Matters coverlarını paylaşıyorum yok, In This River paylaştım, tık yok, Dio'nun şarkılarını paylaşıyorum yok arkadaş. Ne kadar kütük arkadaşlarım var ya

• Arkadaş kelimesinin anlamını öğren bence sen.Arkadaşlarından memnun olup olmadığını dinledikleri müzik vs ile anlayamazsın.Çık dışarı arkadaşlarınla gez dolaş.Ortam yap.Nasıl davranıyorlar,o anki konuşmaları,kişilikleri ona göre karar ver.Zaten asosyalmişsin.
  • Arkadaşlarım çok iyi çocuklar, tek sorun dinledikleri müzik, oynadıkları oyun, izlediği veya yapmayı sevdiği şeyler falan. Onun dışında zaten çok severim hepsini, onlar da en an benim kadar sever beni. Başlık biraz saçma evet, yanlış anlamayın lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.