Şimdi Ara

ARKADAŞLARIM NARGİLEYE ÇAĞIRIYOR YARDIM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Arkadaşlarım yarın nargile içmeye çağırdılar. Ee ne var bunda diyeceksiniz, şu var. Yasimiz 18 den küçük. Daha lise 1 iz. Benim hiç niyetim yok gitmeye. Zorla çağırıyorlar. Hiçbiri serseri tiplerden değiller. Yani öyle sigara gibi pis huyları yok ama nereden çıktıysa bu nargile olayı çıktı işte. Gitmemeyi düşünüyorum. Sizce nr yapmalıyım? Gitme diyorsanız nasıl bir bahane uydurayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kronik astımım var gelemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

Kronik astımım var gelemem

Yok 3 senedir çok yakın arkadaşlarız ve 1 ay önce beni dışarı çağırmışlardı cips kola yaparız diye sonra nargile çıktı işte. Hiç istemesem de zorla bi fırt cektirdiler. Ama zararlı olduğu ve yasimizin tutmadigi gerekçesiyle hiç gitmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: il alkol

Selam arkadaşlar. Arkadaşlarım yarın nargile içmeye çağırdılar. Ee ne var bunda diyeceksiniz, şu var. Yasimiz 18 den küçük. Daha lise 1 iz. Benim hiç niyetim yok gitmeye. Zorla çağırıyorlar. Hiçbiri serseri tiplerden değiller. Yani öyle sigara gibi pis huyları yok ama nereden çıktıysa bu nargile olayı çıktı işte. Gitmemeyi düşünüyorum. Sizce nr yapmalıyım? Gitme diyorsanız nasıl bir bahane uydurayim?

Bu kadar telaslancak bişi yok dostum.Rahat ol git içme.Bu tür seyleri kafaya takmayın.
  • nasıl bi gençlik yetişiyor. çocuğunu ilerde kendin gibi yetiştirme sakın
  • ben daha 14 yaşımdayken gittim bir arkadaşımla ve koşa koşa tuvalete gidip kustum hayatımın hatası oldu benım icin yaş şimdi 19 nerdeyse bi daha ağzımı sürmedim tavsiye etmem.
  • Bu kadar asosyal olma kesinlikle git içmiceksen gine içme git oraya gidince içmemek istersen bahane uydurursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • portakal - nane - limon için special'im dehşet güzeldir :D
  • baştan ağırlığını koyup kendini ezdirmeseydin eğer uzattıkları zaman yok sağolun demen yeterli olurdu. uzattıklarında ciddi şekilde karşı çıkarsan zorlayacaklarını sanmıyorum. kendin demişsin serseri tipli değiller diye
  • quote:

Selam arkadaşlar. Arkadaşlarım yarın nargile içmeye çağırdılar. Ee ne var bunda diyeceksiniz, şu var. Yasimiz 18 den küçük. Daha lise 1 iz. Benim hiç niyetim yok gitmeye. Zorla çağırıyorlar. Hiçbiri serseri tiplerden değiller. Yani öyle sigara gibi pis huyları yok ama nereden çıktıysa bu nargile olayı çıktı işte. Gitmemeyi düşünüyorum. Sizce nr yapmalıyım? Gitme diyorsanız nasıl bir bahane uydurayim?

korkulcak bişey yok altı üstü nargile alışınca güzel gelir. git bence. sigara daha zararlı nargileden zaten. nargilenden kusanları anlamıyorum ben anasonlu içerim hiç kusmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

nasıl bi gençlik yetişiyor. çocuğunu ilerde kendin gibi yetiştirme sakın

Bana ideal bir çocuk gibi geldi. Benim çocuğum da böyle akıllı olur inşallah. Zararlı olduğunu, yaşının küçük olduğunu biliyor ve de istemiyorum diyor. Takdir ettim doğrusu.

Yanlarında gidip içmeye bilirsin ama. O değilde şimdi nickine baktımda neyse.

@atakan153 Benimki kavun-nane.

@il alkol @tesla troll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fëanor_ -- 17 Aralık 2013; 20:38:59 >
  • bu kadar da süt,hanımevladı olma
    arkadaşların seni nargileye çağırıyor kova yapmaya değil
  • Kardeşim bakma sen millete. Adamlık sigara,nargile içmekle olmuyor. Sen yazdıklarına bakarak bilinçli bir gençsin. Bana kalsa içme derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

nasıl bi gençlik yetişiyor. çocuğunu ilerde kendin gibi yetiştirme sakın

Bana ideal bir çocuk gibi geldi. Benim çocuğum da böyle akıllı olur inşallah. Zararlı olduğunu, yaşının küçük olduğunu biliyor ve de istemiyorum diyor. Takdir ettim doğrusu.

Yanlarında gidip içmeye bilirsin ama. O değilde şimdi nickine baktımda neyse.

@atakan153 Benimki kavun-nane.

@il alkol @tesla troll

ne ideali hocam ben bile bu kadar medeni cesareti olmayan birisi degilim

• nargile içmek istemiyorum diyip gitmeyebilirsin gayet basit. neden bahane uydurasın ki
  • Neden bahane uydurma ihtiyacı hissediyorsun ki? Canım gelmek istemiyor nargile sevmiyorum siz takılın de. Yalan dolan nereye kadar.
  • quote:

Arkadaşım bu kadar asosyal olmayın gidersin bakarsın tadına beğenmezsen ya da öksürtürse içmezsin.Bulanma olur falan demişler kesinlikle olmaz takma onları nargile sigaradan daha iyidir zararı daha azdır muzlu-sütlü nün tadı çok güzeldir mesela git takıl arkadaşlarınla içmiyorum deyince zorlayacak halleri yok zaten

• Biraz fazla büyütmüyor musun sence?
  • quote:

18 den küçük olunca ne olacak ki ? 4 kişi gitseniz 1 tane nargile gelecek, içeceksiniz yavaş yavaş çayınızla yada kahvenizle. ayda yılda içsen hiçbirşey olmaz , arkadaşlarınla muhabbet edersin güzel ortam olur işte. ben lise 1 e giderken çok giderdim ama şimdi tabi lise bitti. tavsiyem git bişey olmaz bir kere içersin baktın hoşuna gitmedi içmezsin bir daha

• Niye bu kadar korktun ki anlamadım, nargilenin hiç bir zararı yok ne kafa yapar ne bişey.

En olmadı içmezsin, istemiyorum dediğinde kimse zorlamaz. Sigara gibi bağımlılık yapan bir şeyde değil tadı da güzel gittiğinde zaten seveceksin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.