Şimdi Ara

Arkadaşlarım çok iyi maaş alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bense şu anda ücretsiz izindeyim. Ücretsiz izinde olmasan ne olacak arkadaşlarım en az 5 katım kazanıyor. Çalıştığı yerler zaten onlara sahip çıktı evden çalışıyorlar maaşlarında en ufak kesinti yok. Hepsinin 2. Evleri var şirket araçları altlarında bense sürünüyorum. Bu insanlar benden daha çok çalışmadı bunu tüm iyi niyetimle söylüyorum. Onların işleri rayında ilerlerken benin işlerim hep ters gitti. Onlar doğru insanlarla tanıştı işlerinde yükseldiler.Onlarda Sigara, içki var kimseye 5 kuruşluk hayırları olmaz, açıp 1 sayfa okumazlar bense birinin başına bir şey geldiğinde ilk aranan kişiyim. Nerede hata yaptım arkadaşlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İki arkadaşımdam bahsedeyim. Biri sürekli güncel iş ilanı sitelerini, gruplarını takip eder diğeri ise sürekli Instagram'da. O sürekli takip eden arkadaş Intel part time öğrenci iş ilanını gördü, başvurdu ve kabul aldı. Diğeri ise mezun olduktan sonra çalışmayı planlıyor. Bu kadar ufak kırılmadan ötürü hayatları bambaşka olabilir. Peki en başa dönüp kök neden bakarsak aslında sebebin çok küçük, önemsiz bir davranış olduğunu görürüz. Bu durumda kim suçludur?
  • İlla ki senden farklı attıkları adımlar vardır . Belki de torpilleri bilemezsin. Zaten torpili olmayan insanlar aradaki farkı kapatmak için kat ve kat fazlasıyla uğraşmak zorundalar maalesef.
  • Nerde hata yapmışmış. Sanki biz dünyacak senin hayatını izliyoruz ve biliyoruz.

Sorunun en başta kendini bu kadar özel ve değerli zannetmen zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 26 Nisan 2020; 9:17:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En güzel maaşlı iş
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.