Şimdi Ara

ARKADASLAR YENIYIM BİR YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle bu foruma yeni kayıt oldum yardımlarınızı bekliyorum ...

Anakartım ASUS P5LD2- VM.
    İşlemcim P4 3.0 Ghz (model 630)
    Ram DDR 2 512
    Ekran kartı 256 MB ASUS 6200 TCTD

Ben bu parcaları yeni aldım amahala emin deilim iyimi kotı mu yaptım_?

Performans olarak nasıl bu kartlar yardımcı olursanız sevinirim ...

Şimdiden teşekkürler ...

• arkadaşım merak etme amd bir sistem alsan iyi olurdu demiycem almışsın güzel anakart iyidr oyun ağırlıklı düşünüyorsan ekran kartı 6600gt veya x800gto düşüne bilirdin ama oyunlardada yeniysen bu ekran kartı bile seni şarşırtır olsun güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 24 Kasım 2005, 12:25:37 >
  • bence ii seçmişsin.

bize sormuş olsaydın amd derdik ama bu sistemde güzel hdd kaç peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda -- 24 Kasım 2005, 12:26:33 >
  • arkadaslar cevaplarınız için teşekkür ederim...

Ben aslında oyunlarda eskı sayılırım, bilgisayarı alırken asıl amacım tüm ounları rahat oynayabilecegim bişi olsun dedim kendime ...

Ama ekran kartım sanırım ii deil ..

Ben bilgisayaralırken ekran kartında ucuza gittim 70 dolar a aldım ...

Ben bu ekran kartını satsam, hangi ekran kartını onerirsiniz.... harddiskm 40 GB...
  • DOSTUM BENCE GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN
  • 40 ile 80 arasında çok fark yokki nie 40 aldın
  • benim eski bilgşsayar vardı ordan kalan harddiski taktım... performansı cok etkıler mı?

bide kasam da cok iyi sayılmaz kasa performansa cok etkı edermı_?

tesekkurler ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle sistemin hayırlı olsun....Güle Güle Kullan....

Yalnız almadan önce bize danışsaydın bugün bu ekran kartı problemini yaşamazdın...

Ekran kartını oyunları daha rahat oynmak istiyorsan en az 128 bit değerine sahip olmalı...

HDD konusunda ise sabit diskin ne kadar büyük olursa oyunları o kadar zorlanmadan oynarsın...Örnek vermek gerekirse bir sata disk ile sata2 diskin hız farkını oyunlarda daha rahat hissedersin...Ayrıca kapasite olarak da büyük olması oyunların cd-dvd medyadan okutulması yerine hdd den okutulması daha iyi olur...

Umarım doğru bilgilendirebilmişimdir....
  • acelye geldi işte:(

ama benim ekran kartımda 128 bit... ama ne bilim battifield 2 oynarken 1024*768 de kasıyor makına ...

cozum onerileriniz nelerdir_?

ekran kartı deişmelimi_? yoksa problem baska mı_?
  • arkadaslar bişi sordum yardım eden yok mu yaa

lütfen yonlendirin beni ...
  • YÖNLENDİRİLİYORSUNUZ,LÜTFEN BEKLEYİN.
  • 6600gt al o zaman kasmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: yasinsa

acelye geldi işte:(

ama benim ekran kartımda 128 bit... ama ne bilim battifield 2 oynarken 1024*768 de kasıyor makına ...

cozum onerileriniz nelerdir_?

ekran kartı deişmelimi_? yoksa problem baska mı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arena -- 24 Kasım 2005, 16:54:09 >
  • FİYATI NE KADAR 6600 GT NIN

BİDE BENM ALDIGIM 70 DOLARLIK ASUS EKRAN KARTINI KACA SATARIM... TESEKKURLER
  • oyunda performans istiyorsan 6600 gt al yada x800gto almalısın yeni aldım diyorsun eger değiştirme imkanın varsa vga nı degiştir ...diskini eger imkanın varsa degiştir hersey ne kadar hızlı olursa olsun bilgisayar uzerindeki en yavaş parcaya gore calişacaktır ve senin disk 5400 se emin ol cok farrrrk eeder..
  • ANLADIM AMA 1AY OLDU BEN EKRAN KARTINI ALALI ... PEKI BEN BUNU(ASUS 6200 TC TD TURBO CASH) KACA SATABILIRIM_? 70 DOLAR+ KDV YE ALDIM... 6600 GT FİYATI NEDİR_?
  • 6600gtler 170dolar+kdv civarlarında mevcut kartını ise maks. 75 ytl ye satarsın gibi geliyo bana. Ama yinede 2.el kısmına bi ilan verip fiyat danışabilirsin. 6600gt senin sorununu çözecektir merak etme. hdd meselesine gelince şimdi ekran kartına falan tekrar para vereceksin durumun nasıl bilmiyorum ama bi süre daha eski hdd ile idare edebilirisin ama yeni sata bir hdd daha iyi performans verecektir özellikle şimdi kullandığın dik 5400 rpm likse.
  • 70 kdv siz satabilirsin 2, el forumlarında
    VGA 256 MB ASUS N6600-TD PCIEX. SILENCER DVI TV 150+kdv bulursun
    ikinci alternativ
    VGA 256 MB HIS ATI X800 GTO ICQ-2 TURBO DVI GD... 250+ kdv
  • eywallah hepinize saygılar sunuyorum ...

yalnız son bir sorum olacak... harddiskin 5400 mu 7200 mu oldunu nasıl anlayabılırım_?
  • hdd üzerindeki etikette yazar
  • ama benim harddiskm eskı yanı etıketı yokk

2 yıl once aldım

bunu nasıl anlarım 5400 mu 7200 mu_?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.