Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YENİYİM ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Size sormak istediğim sorular vardı mümkünse cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
    Benim Asus marka Eee PC Seashell bir notebook'um var. Notebook'um yavaşladığı için format atmıştım. İçinde bilgisayarın modeline göre açıklama PDF dosyası vardı oradan yaptım. Fakat notebook'um internetimin fiber olmasına rağmen hala yavaşlığını korumakta :( Virüs programı olarak Avira Antivirüs Programı mevcut.. Bilgisayarımda hiçbir oyun vs. gibi şeyler yok. Tamamen tertemiz fakat hala ilk kullanmaya başladığıma göre çok yavaş.. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
    Ayrıca eğer inşallah bilgisayarımın bu sorunu çözülebilirse, Lol oynayabilir miyim? Veya başka oynayabileceğim oyunlar hangileri? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar google crome virüs bulaştı her yolu denedim bilen varsa acillllll virüsün fotoğrafı bu linkde file:///C:/Users/sabir/Desktop/IMG_20150707_051108.jpg
  • vanlı6565 V kullanıcısına yanıt
    saç kurutma makinesi ile üfle temizle kasanın içini
  • Sıcak hava üfleme pc içerisine. Büyük ihtimal formatı düzgün atamadın sistem üzerine sistem kurdun galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.