Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacımız var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Babel serverında oynamaktayım.. Bu severda Syrez adında bir karakter var, Tamamiyle ticari amaçlı oyun oynuyor. Ama Türklerden nefret ediyor. Tamam Türklerden Nefret edebilir hoşlanmayabilir ama, adam bununla ilgili bir site yapmış..... Sitenin içeriğini buraya koymam bann sebebi olur sanırım...

Sitenin adresiwww.turks.us.** (** işaretleri yerine ms harflerini yazınız.. )

Arkadaşlar bunları görünce adama bayağı bir sinirlendim ve sizden yardım istemeye karar verdim. Eğer web sitesi çökertme olayından anlayan ciddi arkadaşlarımız bu web sitesini çökertirmeyi başarırsa gerçekten çok faydalı bir iş yapmış olur.... ( dalga geçmeyelim hacked by Okan gibi mesela )

İlgilenirseniz gerçekten sevinirim..... bildiğiniz forum vb. sitelere bu web sitesinin adresini verebilirsiniz.. çökertilmesi için gerçekten mühim bi konu...

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.....

Not: O web sitesindeki fotoğrafların üzerinde yazan karakterler Babel serverının en sağlam ve değerli Türk karakterleridir...

• şerefsiz adi köpek bölelerinin Allah belasını versin bide en alta pkk yazmış şerefsiz onun bunu cocugu ya kendimi zor tutuyorum küfür etmemek için
  • Hacker Okan Rocks!!!

Okan Rullz!!

dalga geçme demişsin ama söylemezsem içimde kalırdı patlardım
  • haywannn ogluuu haywannn ittt köpekkkk ......
  • Kardeş kendini tutmanın imkanı yok bu kadarda olmaz yaptıkları terbiyesizlikler haddini aştı ama zamanında kuyruk acıları var şimdi böyle şeyler yaparak kendilerini tatmin ediyolar ne diyim ALLAH belalarını versin.

ve site çökertme işinide destekliyorum herkese iyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

Hacker Okan Rocks!!!

Okan Rullz!!

dalga geçme demişsin ama söylemezsem içimde kalırdı patlardım

Tamam Güzeldi

•  Arkadaşlar Yardımınıza ihtiyacımız var..
  • abi bune sinirden gözlerim doldu allah hepsinin belasını versin
    lanet olsun türklerden nefret edene lanet bize eden elbet bulucak bir gün
  • Adamın hayatla ilgisi yok, syrezi biliyorum çok kişiliksiz biri.Boş ver bunları istediği kadar site açsın kim bakıyor baksa ne oluyor?
  • Aege de hiç pk yok mu ya bunun ebesini bellicek bunun kervanına falan saldıralım.Eğer bi kaç yerde bu konuyla ilgili gösterim yapabilirsek kesinlikle bi pc ustası bize yardım edebilir.Bu kesinlikle Türkleri aşağılamaktır.Bu hakaretler kesinlikle cezasız kalmayacaktır.Bug report ediyorum ve gören herkes bu fotoğrafları bug report edebilir mi?1-2 kişiyle olmaz. 100-150 kişi toplanırsak birşey yaratabiliriz.Yarın saat 12:00 da bu konuyla ilgili 3 adet global atacağım.Bu şerefsizin yaptığı YANINA KALMAYACAK.Bu konuyla ilgili dayımdan yardım alıyorum...
  • Hacking diyosunuz yani...Herkes yapamaz bunu türk hacking siteleri var...Bunlardan birinde bu konuyu açarsanız daha çok destek bulursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: P@TL!C@N

Hacking diyosunuz yani...Herkes yapamaz bunu türk hacking siteleri var...Bunlardan birinde bu konuyu açarsanız daha çok destek bulursunuz

Ben bir kaç siteye başvurdum ama adamlar ' Bize site şikayet edemessiniz' diyorlar.. Forumlardan 1-2 sağlam hackera ulaşmaya çalıştım özelden pm atmayı denedim belli bi mesaj göndermen gerekiyor foruma...

Bu gibi forumlarda üyeliği olan arkadaşlar o forumlardaki sağlam adamlara pm den bildirirlerse ayrıca seviniriz.... Fazlada dikkate almayalım bu şerefsizi yoksa önemsemiş oluruz... Sadece sitesini çökertmeliyiz..

• sanırım wardom.org da konuyu açabilirsin gereğini yaparlar
    quote:

Orjinalden alıntı: DeaD_DeaLeR

quote:

Orjinalden alıntı: P@TL!C@N

Hacking diyosunuz yani...Herkes yapamaz bunu türk hacking siteleri var...Bunlardan birinde bu konuyu açarsanız daha çok destek bulursunuz

Ben bir kaç siteye başvurdum ama adamlar ' Bize site şikayet edemessiniz' diyorlar.. Forumlardan 1-2 sağlam hackera ulaşmaya çalıştım özelden pm atmayı denedim belli bi mesaj göndermen gerekiyor foruma...

Bu gibi forumlarda üyeliği olan arkadaşlar o forumlardaki sağlam adamlara pm den bildirirlerse ayrıca seviniriz.... Fazlada dikkate almayalım bu şerefsizi yoksa önemsemiş oluruz... Sadece sitesini çökertmeliyiz..

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.