Şimdi Ara

arkadaşlar uyuz oldum noolur yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunum netten indirdiğim bir dosya.bu dosya heralde virüslüydü ve ben bunu belgelerime kopyaladım.sorunum şu..
    1.İlk başlarda o videonun bulunduğu dosya açılıyordu fakat sonraları açılırken veri yürütme engellemesi"Windows gezgini" nin açılmasını engelledi diye mesaj çıkıp masaüstü ekranına dönmeye basladı.Şu anda ise belgelerimin üzerine fareyi bile getirsem explorer exe hatası veriyor ve kapanıp masaüstüne dönüyor.
    2.Norton,Spyware Doctor,avast,bitdefender,Tune Up ...vs. bütün bu programlar taramalarımda o dosyaya gelince hata verip kapanıyor.
    3.explorer exe nedir bilmiyorum ve şu anda ona acayip gıcığım

Arkadaşlar ben bu dosyaya savaş ilan ettim ve amacım format atmadan bu dosyayı uçurmak.eğer bana bu mücadelemde destek olursanız çok sevinirim.hayatımda bu kadar uyuz olmadım bi şeye anlatamam arkadaşlar lütfen yardım edin bana.
    çok teşekkür ederim

• arkadasım eğer denemediysen birde bilgisayarı güvenli kipt acıp taramanı tavsiye ederim yada sistem geri yüklemeyi tavsiye ederim sana bilgisayarı güvenli kipte acmak için bilgisayar baslarken F8 e bas sistem geri yükleme içinde baslat menüsünden yardım ve destek içinden bulabilirsin sistem geri yüklemeyi kolay gelsin inşallah savasını kazanırsın
  • dosyaya ulaşmayı güvenli modda dene kulandığın programlar çok etkili programlar güvenli modda tekrar bu programları kullan
  • explorer.exe windows masaüstünde çalışan objelerin kaynagı olan programdır( taskbar , çöpkutusu , araştır vs)
    video dosyasıyla gelen muhtemel virüs explorer.exe nin crc yapısını bozmuş olabilir.
    başka bir yerden explorer.exe dosyasını windows sürücüsü içerisinde bir yerlere kopyala
    güvenli kipte ctrl+alt+del (sistem yöneticisi) kullanarak "yeni görev" yeni kopyaladıgın explorer.exe dosyasını çalıştırmayı dene
    sorun devam ederse hiç ugraşma önemli datalarını yedekleyip windowsu yeniden kur.
    kolay gele...
    Adaletin kuvvetli, kuvvetlilerin de adaletli olmaları gerekir. (Pascal)
  • Adaware,spyware doctor u yükle tarattır bulunan dosyaları sil.Windows u onar bu kadar.
    Aşık oldum yardım edin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

Adaware,spyware doctor u yükle tarattır bulunan dosyaları sil.Windows u onar bu kadar.

Arkadaş onları kullandıgını yazmış sen hala onları kullan demişsin nyse arkadasım en iyi ihtimal sistemi geri yükleme gibi görünüyor
  • arkadaşlar ilk önce güvenli kipte açıp silmeyi denedim ama bilgisayar güvenli kipte açılmıyor nedense.f8 e basıyorum,güvenli kiple diyorum bilmemne .exe yükleniyor diyo,sol üstte alt çizgi yanıp sönüyo 10 dk falan bekliyorum uyuz oluyorum gene kapatıyorum.ve arkadaşlar bu antivirüs veya spyware yazılımlarının tamamen "tavşan kaç,tazı tut" modeli olduğunu düşünüyorum.bu virüsü yediğim zaman spyware ve norton vardı.ve virüs büyük ihtimalle güvenli kipte bile açmama engel oluyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.