Şimdi Ara

Arkadaşlar Uyku yok servisinde kotayı aşsanızda hızınız AR-TI-YOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ahanda şuan aldım paketi 10 dakika sonra hızım 25 mb oldu kotayı aştığım halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sersai

Ahanda şuan aldım paketi 10 dakika sonra hızım 25 mb oldu kotayı aştığım halde.

hocam bu konu hakkında hala bazı arkadaşların aklında soru işareti vardı bende kullanıyorum gördüğüm yerde de yazıyorum uyku yok hizmeti olduğunda akn geçsenizde hızınız yükselir çok güzel bi hizmet gece 12 den sabah 9 a kadar sürekli downlaod yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

Orijinalden alıntı: sersai

Ahanda şuan aldım paketi 10 dakika sonra hızım 25 mb oldu kotayı aştığım halde.

hocam bu konu hakkında hala bazı arkadaşların aklında soru işareti vardı bende kullanıyorum gördüğüm yerde de yazıyorum uyku yok hizmeti olduğunda akn geçsenizde hızınız yükselir çok güzel bi hizmet gece 12 den sabah 9 a kadar sürekli downlaod yapıyorum.

bazıları işkembeden sallıyor yok şöyle yazıyor yok böyle yazıyor kullanmadan. Biz test ettik onayladık şimdilik problem yok.
  • Evet bendede problem yok gece hızlıyım super

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne bu
  • gayet guzel suan hız
  • Bu olayı Türksat resmi sitesinde belirtse iyi olacak. Superonline hızın gece artmayacağını belirtmiş, uydunette hiç bir açıklama yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sitesinde açıklamışlar. Mevcut hızınızdan diyor, kotadan saymıyoruz saatler arasında diyor.http://www.turksatkablo.com.tr/int-servisler-uykuyok.aspx
  • Güncellemişler

• Uyku yok hizmeti abonenin sahip olduğu hız üzerinden sunulur.

Artık hız düşmüyor arkadaşlar
  • Superonline dan da böyle bir hamle bekliyorum
  • arda753 A kullanıcısına yanıt
    uploada bile akk uygulayan sağlayıcıyla zor
  • ek paket, gece kota uygulaması satışı, upload , plus vb ek hız alanları ile erişimi yükseltmesi hiç yoktan imkan veriyor telekom sağlayıcıları bu uygulamalardan çıkarmalı. Bütün ay düşük hızda yeni ayın gelmesini beklemek çok abes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

uploada bile akk uygulayan sağlayıcıyla zor

Nitro upload, Uyku yok ve uyku yok plus servislerinde Upload sınırı yok, tarafımdan müşteri hizmetlerine onaylatıp test edilmiştir. Upload paketi gün içi kullanım lazım olanlar için. Eğer herhangi bir saatte Upload yapabiliyorsanız uyku yok plus, illa gün içi lazımsa Upload paketi yerine nitro Upload alın,kesinlikle sınırsız. Tarafımdan denendi. 80 küsür gb Upload yaptım 1 günlük nitro Upload paketi ile.

Edit:Siz zaten superonline için demişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 14 Ağustos 2015; 8:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darısı SoL gecekuşunun başına :)
  • Arkadaşlar bende şimdi aldım Uyku Yok'u. Online işlemlerden yaptım. Talebiniz iletildi dedi. Aktif olduğunu nasıl anlayacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Arkadaşlar bende şimdi aldım Uyku Yok'u. Online işlemlerden yaptım. Talebiniz iletildi dedi. Aktif olduğunu nasıl anlayacağız?

Hizmet İşlemleri > Uydunet Paketleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerss -- 1 Eylül 2015; 13:50:19 >
  • bu bilgi kesin mi ona göre 150 gb kota mı alayım yoksa 75 gb artı her ay 10 tl ile uyku yok pakati mi alayım ona karar verecegim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.