Şimdi Ara

ARKADAŞLAR UKRAYNA GEZİ HAKKINDA VARSA BILGINIZ YARDIM TAVSİYE LUTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaslar bu önumuzdekı 3 ay ıcerısınde UKRAYNAYA 12 veya 15 gunlugune tatıle gıtmeyı planlıyorum 1 arkadasım ve ben yenı yıla orda gırmek ıstıyoruz.

    ukrayna parasını ve bırcok şeyını daha araştırdık soruşturduk para yönunden dusuk degerı bızımkınden ve buda bayagı avantaj bızım ıcın

    hıc utanmaca gucenmece davranısları sevmem dırek söylemek tercıhımdır her zaman

    oraya gıttıgımızde tabı sadece kuru kuru gezıp görmek ıstemıyoruz kulüplere gıtmek eylenmek ukraynalı kızlar ıle zaman gecırmek '' bırlıkte olmak '' dıyelım

    ıstedıgımız şeylerden bazıları..

    ha en kötü olursa geneleve ugrarız veya dışarıdan kız buluruz dıye dusunuyoruz tabı burda size bir sorum olacak , olurda geneleve gıdersek ücretı kendı paraları olarakmı
    alıyorlar yoksa dolar euro felanmı bır kac kısıye sorduk kendı paraları seklınde alıyorlarmıs öyleyse guzel. ama dolar veya euro ıse kasar zorlar.

    her neyse bu konuda tavsıyenıze ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım
    ve tabıkı baska konulardada varsa bılgınız buyrun söyleyın. VE ACIKCA SÖYLEDIM DALGAYA ALICAK OLAN CIDDI CEVAP VERMICEK OLAN ZATEN YAZMASIN.







  • Senin sorun hakkında bilgim yok ama benim bi sorum var.tatil için ne kadar bütçe ayarladınız?bende düşünüyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Gün ukraynada geçirme fırsatı buldum. Türk olarak çok kötü bir damga yemişiz. Önereceğim Clubların başında "Rafidan People" geliyor. Özel bir eğlence vardı şansımıza , tüm çalışanlar bikiniyle servis yapıyordu , yanımdan geçerken bir tanesi "Benimle yatmak için ne kadar verirsin?" tarzında teklifte bulundu. -Amerikalı bir arkadaş edindim dili vardı sağolsun yardımcı oldu :D - Yani şöyle Evet Türkler olarak "Kadın Turizmi" olarak görüyoruz ama hakkını vermek lazım kadınların %80' i taş gibi olur mu ya ? Cennet resmen cennet. Şehir olarak Lviv tavsiye ederim harikaydı , sabahlara kadar sokaklar eğlence doluydu bizde dışardaydık. Hayat bize göre çok ucuz , parliament , malbora 2.5 TL paketi. Gelirken 8 Karton sigara getirdim (hava alanında rüşvet geçiyor :D )

    Kıssadan hisse yanınızda harbiden eğlenmek için 5-6 bin götürürseniz kralsınız . 1 hafta doya doya çatır çutur harcar yer içer eğlenirsiniz. Değer mi ? DEĞER.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.