Şimdi Ara

Arkadaşlar tutuklanabilirim çok korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lutfen dalga gecmeyin elim ayagim titriyor suan

Bizim site buyuk genis bir yer binalar 22 ser kat 2 ser daire. İki hafta once yan binamizdaki bir daireye gunduz vakti bir kar maskeli adam yaninda bir kiz ile giriyor o an ev sahibi yok evde(kar maskeli adam ve kizin girdigini apartman sakinlerinden biri gormus fakat ev sahibinin tanidiklari sanmis) Evde evli cocuklari olmayan kari koca oturuyor normalde. Her neyse ev sahipleri eve geliyor bakiyorlar evin banyosu kullanilmis, havlular kullanilmis yerlerde, ayrica evden degerli esyalar ve birtakim para calinmis. Ben bu olayi oldugu gun annemden duydum aksam. Ustunde fazla durmadim. Dun yine o eve polsiler gelmis ev sahipleriyle konusmaya. Soylenilene gore adam ve kiz banyoda birlikte olmuslar ve sonra ustlerini giyip hirsizlik yapip gitmisler evden. Polis siteden biri oldugundan supheleniyormus. Bu banyo olayi icin sitenin giderlerinden sperm testi icin ornek alinacakmis ve sitedekilerle karsilastirilacakmis. Ben de o olayin oldugu gun dusta malum isi yaptim. Ya benim spermimle giderdeki sperm eslesirse ne yapacagim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzlerine attırıp ülkeyi terket

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Yüzlerine attırıp ülkeyi terket

• Olaylar Olaylar

• La olm aynı hikaye sıktı ya biraz özgün olun

• 2 farklı sperm nasıl eslessin mantığa bak. Yoksa anlatmadığın şeyler mi var

• Çok csb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış zamanda yanlış yere boşalmışsın kanka.
  • Eskiden böyle bir konu açılmıştı.
    Yani alıntı.
    Konu kilit üye ban

• Manyak banyodaki ile giderdekiler karsilastiriliyor. Yoksa herkesi iceri alirlar sen harbiden dalga gecilecek adammissinda haberin yok. Kapatin konuyu. Adam gibi delil olmadiktan sonra kimse supheden ceza yemez kapayin konuyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ya herro ya merro

Manyak banyodaki ile giderdekiler karsilastiriliyor. Yoksa herkesi iceri alirlar sen harbiden dalga gecilecek adammissinda haberin yok. Kapatin konuyu. Adam gibi delil olmadiktan sonra kimse supheden ceza yemez kapayin konuyu.

sakin ol hocam csb alti ustu

• Olsun milleti csbye getiriyorsunuz boyle sonra herkes katil devlet diye bagiriyor. Herseyi oyuna almayin. Sonra hergun twitterda dunya kadar acayip utopik goruslere sahip insanlarla ugrasiyoruz. Dikkatli olun biraz.

• ulan azcık orijinal olun. gidin bir liselinin hikayesini ni falan yazın. ağır csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURKAN-19.01.2016

ulan azcık orijinal olun. gidin bir liselinin hikayesini ni falan yazın. ağır csb

sen nick bulamadigi icin nickine tarih yazan eleman degil misin

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Orijinalden alıntı: FURKAN-19.01.2016

ulan azcık orijinal olun. gidin bir liselinin hikayesini ni falan yazın. ağır csb

sen nick bulamadigi icin nickine tarih yazan eleman degil misin

ta kendisi
  • Vay canına hayatımda böyle hikaye kesinlikle duymadım daha önce hani bazen sözlükten falan çalıyorlar bu öyle değil mesela tamamen özgün.
  • apartmanda kar maskeli adam görecekler ve tanıdık zannedecekler??? yohh hamınaa
  • buna benzer bişey okumuştum sanki

• 22ser kattan sonrasini okumadim.

New york mu la ora?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.