Şimdi Ara

Sizce Vietnam a gitmeli miyim?(hayatımın kararı)(şuan işsizim ve kurtuluş yolum bu olabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
2
Favori
4.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda ailemden sonra en çok sevdiğim kişi Vietnam lı ve orada yaşıyor. İkimizde dil geliştirme için bir sitede ingilizce konuşarak tanıştık. Gittikçe ısındık birbirimize ve bu şekilde 1.5 yıl görüntülü konuştuk ingilizce olarak. Sonra bir ayrılık süreci oldu çünkü Vietnama gidip gidememe konusunda kararsızdım. Çok uzak ve o gelmek istemiyor buraya. Mecbur benim gitmem gerekiyor. Bir süre konuşmadıktsn sonra ben engellemiştm ablama mesaj atmış. Gelmeni istiyorum diyor. Ailemi de bırakmak istemiyorum. İlerde yaşlanınca bana ihtiyaçları olacak yaşları şuan 60. Evlilik olursa mesela garip olacak hem burda hem orada. Çıkmazın içindeyim. Dini olarakta uyum yok. Ben müslümanlığı tam anlamıyla yaşayamıyorum burda da ama o bir Budist. Müslümanlığı çevirebilir miyim bilmiyorum. Dini açıdan evlenmek de günah. Herşey karşı gibi ama ben gitmek istiyorum.

Sizin değerli görüşlerinize ihtiyacım var ciddi bir konu benim için lütfen dalgaya almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Döngü10 -- 20 Aralık 2018; 15:45:55 >

• İki gönül bir olunca...
    Diye bi söz vardı ben unuttum ama sen anla işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35D866EA7

İki gönül bir olunca...
    Diye bi söz vardı ben unuttum ama sen anla işte
    Haklısınız ama daha hiç iş tecrübem yok. Orda ne iş yaparım bilmiyorum. Bana iş fikri de sunuyor kendisi. Yabancısın Vietnam da ingilizce öğretmenliği yaparsın diyor
  • Aga gitme bak avrupali vs kizla olsa git oturum vatandaslik al ayrica gidip gelmesi o kadar zor ve pahali olmaz ama Vietnamda 200 dolar maas alirsin calissan bile 1500 dolar ucak parasi gidip gelmek vs cok zor olur. Kultur soku yasarsin yiyecek yemek bile bulamazsin o bolgelerde gitme derim.
  • vietnamda günde 12 saat çalışırsan 5 dolar para kazanırsın ,, emeğin değeri yok , sefil ve perişan yaşarsın ,, senin yapacağın kızı alıp buraya getirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Aga gitme bak avrupali vs kizla olsa git oturum vatandaslik al ayrica gidip gelmesi o kadar zor ve pahali olmaz ama Vietnamda 200 dolar maas alirsin calissan bile 1500 dolar ucak parasi gidip gelmek vs cok zor olur. Kultur soku yasarsin yiyecek yemek bile bulamazsin o bolgelerde gitme derim.
    Haklısın uçak bileti sadece gidiş bile 2500tl. Paralarının değeri bizimkinden düşük. 1 dolar 7 Vietnam parası ediyor.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    +1 Japonya ve Korede aşırı derecede çok Vietnamlı var hepsi de ülkeden kaçmaya bakıyor. En fazla bir fabrikaya girersin aylık 200 300 dolara çalışırsın. Ama şansın varda gider bir yolunu bulur tutunursun. Tavsiyem Vietnama gitmrn olur, beğenmezsen oradan Kore’ye geç biraz tip varsa ağzın laf yapıyorsa Kore’den güzel ve zengin bir kız bulur hayatına devam edersin. Çünkü Kore ve Japonya talan yabancıları seviyor. Ve Kore’de kaçak çalışma imkanında var JAPONYA gibi sıkı değil. Geçen hafta Koredeydim insanlar çok sıcak kanlı ve arkadaş canlısı Japonlar gibi soğuk ve utangaç değiller. Benim tavsiyem gitmen yönünde emin ol bir yolunu bulur tutunursun. Ben öyle yaptım: iyi şanslar 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuwafuwaboy -- 20 Aralık 2018; 17:52:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

vietnamda günde 12 saat çalışırsan 5 dolar para kazanırsın ,, emeğin değeri yok , sefil ve perişan yaşarsın ,, senin yapacağın kızı alıp buraya getirmek
    Benim bildiğim öyle değil. Hayat burdan ucuzmuş. Yiyecek içecek vs. Maaşlar düşük olabilir. Bence tek sıkıntı git gel yaparken dolarla alınan uçak paraları olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makudonarudo

+1 Japonya be Korede aşırı derecede çok Vietnamlı var hepsi de ülkeden kaçmaya bakıyor. En fazla bir fabrikaya girersin aylık 200 300 dolara çalışırsın. Ama şansın varda gider bir yolunu bulur tutunursun. Tavsiyem Vietnam’la git beğenmezsen oradan Kore’ye geç biraz tip varsa ağzın laf yapıyorsa Kore’den güzel ve zengin bir kız bulur hayatına devam edersin. Çünkü Kore Japonya talan yabancıları seviyor. Ve Kore’de kaçak çalışma imkanında var JAPONYA gibi doku değil. Geçen hafta Koredeydim insanlar çok sıcak kanlı ve arkadaş canlısı Japonlar gibi soğuk ve utangaç değiller. Benim tavsiyem gitmen yönünde emin ol bir yolunu bulur tutunursun. Ben öyle yaptım: iyi şanslar 👍🏻

Hocam bende koreye gitsem zengin kiz bulurmuyum agzim laf yapar lakin tipsizim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuwafuwaboy

+1 Japonya ve Korede aşırı derecede çok Vietnamlı var hepsi de ülkeden kaçmaya bakıyor. En fazla bir fabrikaya girersin aylık 200 300 dolara çalışırsın. Ama şansın varda gider bir yolunu bulur tutunursun. Tavsiyem Vietnama gitmrn olur, beğenmezsen oradan Kore’ye geç biraz tip varsa ağzın laf yapıyorsa Kore’den güzel ve zengin bir kız bulur hayatına devam edersin. Çünkü Kore ve Japonya talan yabancıları seviyor. Ve Kore’de kaçak çalışma imkanında var JAPONYA gibi sıkı değil. Geçen hafta Koredeydim insanlar çok sıcak kanlı ve arkadaş canlısı Japonlar gibi soğuk ve utangaç değiller. Benim tavsiyem gitmen yönünde emin ol bir yolunu bulur tutunursun. Ben öyle yaptım: iyi şanslar 👍🏻
    Açıkcası çok girişken bir yapım yok benim amacım onunla güzel bir hayat yaşamak ama aileme çok uzak. Türkiyeyede gelmek istemiyor.

Siz nasıl gittiniz ne amaçla gittiniz. Biraz açar mısınız. Gerçekten yardıma ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

quote:

Orijinalden alıntı: Makudonarudo

+1 Japonya be Korede aşırı derecede çok Vietnamlı var hepsi de ülkeden kaçmaya bakıyor. En fazla bir fabrikaya girersin aylık 200 300 dolara çalışırsın. Ama şansın varda gider bir yolunu bulur tutunursun. Tavsiyem Vietnam’la git beğenmezsen oradan Kore’ye geç biraz tip varsa ağzın laf yapıyorsa Kore’den güzel ve zengin bir kız bulur hayatına devam edersin. Çünkü Kore Japonya talan yabancıları seviyor. Ve Kore’de kaçak çalışma imkanında var JAPONYA gibi doku değil. Geçen hafta Koredeydim insanlar çok sıcak kanlı ve arkadaş canlısı Japonlar gibi soğuk ve utangaç değiller. Benim tavsiyem gitmen yönünde emin ol bir yolunu bulur tutunursun. Ben öyle yaptım: iyi şanslar 👍🏻

Hocam bende koreye gitsem zengin kiz bulurmuyum agzim laf yapar lakin tipsizim

Alıntıları Göster
    Koreli kızlarda seni bekliyordu 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: Döngü10

Ahaha kıskanc sana inat gidecem koreye ben yilbasinda kizlarla köpük partisi yaparken senin konu disinda takiliyor olmana simdiden üzüldüm hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vietnamlılar oradan kaçmaya çalışıyor. Neyine gelmek istemiyor muş Türkiyeye?

Evlilik işi ciddi bir iştir. O gelecek seni ve kültürünü tanıyacak, sen gideceksin orayı ve onları tanıyacaksın. ondan sonra verin böyle bir kararı.

Bu tarz işlere girerken insanlar genelde nerede daha rahat yaşayacaklarsa orayı tercih ederler. Bunu da dikkate alın.
  • Vietnamda calissan nolcak o taraflardaki ulkelerin parasi degersiz sefalet icinde yasiyorlar ucak parasi zaten yuksek.Git ukraynadan avrupadan falan kiz bul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Vietnamlılar oradan kaçmaya çalışıyor. Neyine gelmek istemiyor muş Türkiyeye?

Evlilik işi ciddi bir iştir. O gelecek seni ve kültürünü tanıyacak, sen gideceksin orayı ve onları tanıyacaksın. ondan sonra verin böyle bir kararı.

Bu tarz işlere girerken insanlar genelde nerede daha rahat yaşayacaklarsa orayı tercih ederler. Bunu da dikkate alın.
    Ailesine çok düşkün. Benim yapmam gereken sanırım gidip ailesiyle kardeşiyle tanışıp onlardan izin alıp onu buraya bir süreliğine getirmek. Öyle gezdiririm öyle güzel ilgili davranır bizimkilerde varya.

Çözüm kesinlikle bu ama oraya git sonra geri gel uçak masrafı çok ya. Birgünde gidiliyor yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Vietnamda calissan nolcak o taraflardaki ulkelerin parasi degersiz sefalet icinde yasiyorlar ucak parasi zaten yuksek.Git ukraynadan avrupadan falan kiz bul.
    Gönül bu hocam diyemiyorsun ki git Ukraynalıya tutuş diye. Çok şirin oluyor çekik gözlüler. Birde adımı söyleyişi var içim gidiyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

quote:

Ahaha kıskanc sana inat gidecem koreye ben yilbasinda kizlarla köpük partisi yaparken senin konu disinda takiliyor olmana simdiden üzüldüm hocam

Alıntıları Göster
    Fazla film izlemişsin 😄

• Hocam bu durumu çok iyi biliyorum. Benimde bir tayland planım var kısmetse gitmişken 10-15 kişiyle ayrı ayrı görüşüp öyle geleyim diyorum Kızı gerçekten seviyorsan ve değecek diyorsan vietnama git önce bir kızla görüş. Sonra kap kolundan türkiye'ye getir. Ya seve seve ya seve seve Seni seviyorsa gelir, gelmiyorsa hiç senin olmamıştır
  • quote:

Ailesine çok düşkün. Benim yapmam gereken sanırım gidip ailesiyle kardeşiyle tanışıp onlardan izin alıp onu buraya bir süreliğine getirmek. Öyle gezdiririm öyle güzel ilgili davranır bizimkilerde varya.

Çözüm kesinlikle bu ama oraya git sonra geri gel uçak masrafı çok ya. Birgünde gidiliyor yoksa.

Alıntıları Göster
    Davet et onlar gelsin o zaman. Yol parasını karşılayın konaklamanız benden dersin. İki acılı adana, iki fıstıklı baklavaya tav olurlar. Ailecek gitmek istemezler.

• Git al ve gel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.