Arkadaşlar geçenlerde samsung ml 1610 yazıcımın kendi kendine bozulan tonerini ve yazıcıyı bimeks 'e götürdüm. Oradaki bilgisiz ve ilgisiz çalışanlar onların servise gönderemediklerini kendi başıma göndereceğimi söyledi. Ben de Antalya 'da servis varsa telefonunu sordum onu bile bulmaya tenezzül etmedi samsung merkez bilmemnesinin telefonunu verdi. Ben de kendim araştırdım ve Antalya servisinin olmadığını ne yazık ki öğrendim. Sonra da gittim teknosa'dan toner aldım. Alırken de bozulsa siz mi ilgileniyorsunuz diye sordum kendilerinin ilgilendiklerini söyledi. Hiçbir firma çalışanı falan değilim eczacıyım teknosa da babamın oğlu değil çok da sevmem açıkcası kazıkçı da bulurum ANCAK en azından sattıkları ürünün bi nebze de olsa arkasında duracaklarını tahmin ediyorum. Allah kimseyi bimeks'in eline düşürmesin.
Neyazıkki bu sadece bimekse özgü birşey değil.Çoğu ürünün teknik servisini baya bir süredir ithal eden firma yada ürünün kendi üreticisi veriyor. Satan firmalar da haliyle müşteriye bunu söyliyor.E bizde bilmediğimiz için firmaya söveriz. Elbette ilgilenmelilier ve defalarca başıma da geldi ama bu üretici firmaların kendi isteğidir.
Bimeks'ten çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.
Şikayet edin madem.
yau orası öyle de en azından servise onlar ulaştırsın yani herkesin işi var gücü var en yakın servis İzmir'de kargoya vercen gider mi nası gider piyango. Ama onlar yolladı mı birşey olursa sorumluluk sahibiler. Yani çok ilgisizler çok ne halin varsa gör gibi davranıyorlar satana kadar yapışırlar sülük gibi. Yazık.
Alışveriş kısmında hiç sorun yok canım o veriyor malı biz veriyoz parayı oh. İki adet lcd monitor aldım Allahtan bozulmadılar yani bozulsa ne olacak kimbilir. İlk 30 gün servise yollayabiliyorlarmış paşalar. Ben elektronik iğne çöp çıksın 10 kuruşa onu dahi almayacağım onlardan. 10 20 fazla verip netten oradan buradan alıcam. Size de tavsiye ederim.
Ben bimeksten modem almıştım 3 ay sonra modem bozuldu aldığım mağaaya gittim onlar servise gönderdi 15-20 gün sonra tamir edilmişti gittim aldım.
telefon aldım yeni bozulursa ilgilenirler inşallah ...
bazı firmalar kullanıcıyı muhattap almazlar. genelde pc parçaları olur .ekran karı ram vs. bunları alanlar iyi düşünmeli ozaman. gerçi dh ye takılıpda bimeksten o tarz bir parça alan yoktu herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme