Şimdi Ara

Arkadaşlar sıralama konusunda yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trolleri tenzih ettiğimizde birçoğunuzun bilgilerine güveniyorum kendi düşüncelerim var ama çok seslilik her zaman iyidir.

Eşit ağırlık öğrencisiyim TYT netlerim 70-75 arası değişiyor.

AYT'de ise Matematik'den 17-20 Edebiyat Sosyaldense 32-36 arası yapıyorum.

OBP: 74

sizce bu sene sıralamam kaç civarı olur. ( Sıralama sitesine yazsıncılar gelmesin lütfen. )

• Puangoyu filan boşverip direk yökatlastan net sihirbazına bakmak çok daha iyi sonuç veriyor. Onun dışında bu sene özel olarak nasıl oynar hicbirimiz bilemeyiz zaten, her şey olabilir çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı niye sovuyorsun kardes? Sınava girmiş olsak neyse zorluğuna kolaylığına göre tahmin yapabiliriz ama bu durumda en mantıklisi puangoya yazman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen burda halife mi arıyon bacım bas git ya puango diyor adam işte nerden bilek muneccim y a prağı mı yedik ulan biz allah allah olmamış sınav olmamış netler hakkında bir de sıralama tahmini isityor ooo paşamız istiyorsan sana zaman makinasını da bulalım
  • 18 22 arasısalladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmde yığılma 50 sonrası azalıyor... 60 yapabilirsen senin için çok avantajlı olur. inan obp nasıl etkiler sıralamanı bilmiyorum ama 60-65 civarına 15-20k gelir diye tahmin ediyorum... bol şans hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.