Şimdi Ara

Yazılım Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet öncelikle hepinize merhaba, biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben 2020 yılında üniversiteye girdim ve %100 burslu olarak yönetim bilişim Sistemleri bölümünde okudum. Aslında benim en büyük sıkıntım hem üniversite tercih döneminde hem de sonrasında yani şu anki yaşıma kadar 23 yaşındayım şu an ne istediğimi bilmemek hayatta ne yapmak istiyorum nasıl ilerlemek istiyorum bunu bilmiyorum bildiğin bir şey varsa o da başarılı olmak hem topluma hem ülkeye hem kendime fayda sağlayıp kendini gerçekleştirmiş bir insan olmak istiyorum ancak bunu hangi yolla yapmak istediğimi bilmiyorum zaten bunu bilmediğim için yani kendimi bir hedef belirlemediğim için üniversite sınavında çok da üstün bir başarı gösteremedim ve spesifik olarak hiçbir zaman şu bölümde okumak istiyorum demedim ama her zaman kendi işimi yapmak ve kendi ticaretini yapmak istedim son dört yıldır psikolojik olarak çok zor durumdan geçiyorum zaten takdir edersiniz ki yirmili yaşların başı normal şartlarda bile çok sancılı ve kaygılıdır bir de üstüne ülkenin içinde bulunduğu durumlar dünyanın geçirdiği değişim Pandemi deprem benim bireysel problemlerim ailesel problemlerim derken dört senenin nasıl geçtiğini anlamadım ve üniversitede kendimi geliştirmek için çok fazla şey yapamadım çünkü bir sürü şeyle mücadele ettim ve işin kötüsü bunları paylaşacak çok fazla kişi yoktu etrafımda ya da anlayabilecek bu arada benim babam iş adamı yani aşırı zengin bir işadamı olmasa bile maddi durumumuz ortalamanın bir tık üstü diyebiliriz yani kendi işimi kurabilmek için sahip olduğum ufak da olsa bir sermayem var ama kendi işimi kurabilmek için önce hangi işi yapmak istediğimi ve kendimin nerede geliştirmek istediğimi karar vermek istiyorum çünkü takdir edersiniz ki hayat kolay değil ve bu kısıtlı olan sermaye mi öyle ya da böyle çarçur edemem şimdi şuraya geleceğim en büyük pişmanlıklarından bir tanesi iyi bir üniversitede yani Türkiye'deki ilk beş üniversitenin birinde okumamak bu yazılım sektörü için çok önemli mi bilmiyorum artık kendini internetten de geliştirebiliyorsun şimdi size sorum şu ben teknoloji sektörüne girmeyi düşünüyorum ve bu alanda ilerlemek ve büyümek istiyorum kendi şirketimi kurmak aklıma gelen girişimleri hayata geçirmek istiyorum ama bunun öncesinde yazılım konusunda bilgi sahibi olmam lazım tabii ki bu fikirlerin ve hayallerimi hemen olacak şeyler değil tüm ömrüme yayıldığını düşünün en doğru zamanda bunu hayata geçirmek istiyorum yazılım öğrenmek istiyorum ve nereden başlayacağımı bilmiyorum bir işe mi girsem orada mı kendimi geliştirsem oraya girebilmek için yani bir işe girebilmek için ne bilmem gerekiyor bunları da bilmiyorum hiçbir mentorüm yok dediğim gibi şu anda kendi şirketimizle çalışıyorum ama çok fazla vaktim var çünkü çok yoğun bir şirketiz ve inşaat yapıyoruz ve genelde şantiyede duruyorum ama bu işi yapmak istemediğime karar verdim ticari kısmına okeyim ama inşaat işini sevmedim Şubat ayı gibi Amerika'ya gitme planım var belki orada kalabilirim onu da bilmiyorum kısacası bana yapacağınız yardımları bekliyorum yani ben nereden başlamalıyım ne öğrenmeliyim sizce online kurslar satın almalı mıyım ya da bilge adam akademi gibi bir yerlere başvurmalı mıyım yardımcı olursanız sevinirim okul İstanbul Medipol Üniversitesi ama çok iyi bir eğitim aldığımı söyleyemeyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.