Şimdi Ara

arkadaslar saw testere hakkındakı yorumlarınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sa testereyı seyredenler bılır harıka bı film pekı yayorumlarınız neler izlemeynler mutlaka ızlemelımı _????? http://sinema.mynet.com/filmDetails.asp?id=2221 mynettekı 360 yorumdan 10 tanesı elstırıyo ya siz

• benim izlediğim güzel filmlerin başında gelir sonu yok çünkü katil kim belli deil izleyiciyi hep yanıltıyor vee sürüklüyor çok kaliteli bir film.

soru:sizce katil kim?
  • Benim Bu tarzda seyrettiğim en güzel film diyebilirim....Önceden Scream,Urban Legant filmlerini çok severdim ama bu film hakkatten tek kelimeyle muhteşem ötesi ......filmin son saniyesine kadar katili bi türlü bulamıyosun..........................................................................
    ama o yerde yatan adamın bir elinde teyp diğerinde de silah vardı peki o zincire nası oluyoda elektirik veriyodu bende onu bir türlü anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_meric -- 2 Nisan 2005, 23:50:03 >

• bence katil belli deil çünkü hep deişiyor ve bu döngü içerisinde cinayetler işleniyor ...
  • mükemmel mükemmel mükemmel.!!
  • Güzel filmdi ..ama bence filmin yapımcıları bile bu kadar tutacağını düşünmüyordu
  • Çok iğrenç görüntüler olduğu yönünde bir eleştiri olduğu için ilk önceleri önyargılı yaklaşmıştım filme.Ancak izleyince o kadar da rahatsız olmadım...Tırnak kırılma,deri yüzülme gibi sahneler bekliyordum...Ben beğendim filmi..Güzel bir kurgusu, insanı içine alan bir konusu var...Elbette bir "Halka" değil ama güzel film.10/6.5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha bugün izledim , gerçektende izlediğim en iyi filmler arasına girdi.
  • katil
  • insanlık karşıtı vahşi adi bi film. korkutmuyor, iğrendiriyor, sevdirmiyor, tiksindiriyor. sonuna kadar
  • kesinlikle izlenmesi gereken super bir yapımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vice Citizen

insanlık karşıtı vahşi adi bi film. korkutmuyor, iğrendiriyor, sevdirmiyor, tiksindiriyor. sonuna kadar

zaten o yüzden güzel ya

• Filmi dün akşam izledim we gercektende mükemmeldi bence...

Bence kesınlıkle izlenilmesi gereken müthiş bir yapım..izlemeden önce bu kadar seveceğim hiç aklıma gelmemişti walla...

Hele filmin sonunda dondum kaldım
  • Ewet benimde son zamanlarda izlediğim filmlerin en iyisiydi. Cuma gecesi 12:30 dan sonra izledim karanlıkta tek başına çok zevkli oluyor... bu arada dolby arkadaşımıza teşekkür ediyorum çünkü filmi ondan temin ettim ve izledim ...
  • senaryo harikası

sonu süper
  • Testere gerçekten gerilim. Filmi izleyipte gerilmiyen, tırsmayan birini görmedim. Katil kim derseniz bence hastanedeki kanser olan adam akciğer kanseriydi galiba. Bu tarz filmleri gittikçe daha iyi yapmaya başladılar sonraki için sabırsızlanıyorum açıkçası..

• 1-) Filmi yorumlarken niye olayı açıklıyosunuz.? bir başka deyişle spoil yapmayalım diyorum..

2-) Başta katili tahmin etmiştim sora o değil dedim,sora o çıkınca aptalladım,senaryonun son manevrası hoş baya..
  • arkadaslar flımı bastan sona yazanlar var lutfen
  • evet sonun da "öeeaeheahea nasıl ya" diye ekrana 10 saat baktım ben de
  • kesinlikle harika bi film.filmin sonuna kadar katilin x oldugunu düşündüm ama katilin y oldugunu görünce bütün tüylerim diken diken oldu.valla benden tavsiye mutlaka seyredin. (bu arada filmi izlemiyen arkadaşları düşünerek filmin sonunu söylemesek i olmazmıydı)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.