|
Online verimli olmuyor diyende var olur diyen de anlamis degilim tecrubesi olan yazabilir mi. Yabanci dil olucak gozukuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Online verimli olmuyor diyende var olur diyen de anlamis degilim tecrubesi olan yazabilir mi. Yabanci dil olucak gozukuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 18 Kasım 2021; 12:49:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam ben yeni dil olarak ispanyolcayı uzun bi süre kendi başıma çalıştım ama darlandım ve sürekliliğimi kaybettim. Ayrıca ödev yapmam gerekiyor ödev bulmak lazım çalıştıgın konu sonunda. acayip bir şekilde tek başına sıkılmaktayım. İstiyorum ki yeni insanlar tanıyayım hem sosyalleşip hemde kendimi şartlandırayım. Belirli bir düzeni yakalayamadım bide full ders çalıştım dediğim gibi ödev yoktu pekiştiremedim sanırım. kendi kendime de bi yere kadar. Bu ispanyolcada fiil çekimi konusu var acayip ezber yada tekrar istiyor oda canımı sıktı pratige ulaşamadım. Kıssadan hisse ben bu kurs olayına giricem ama sadece bilmek istedigim online kursun bana faydası olur mu onu anlamaya çalışıyorum. Gideceğim kurs CERVANTES ENSTITÜSÜ. Gidipte memnun olmayan yok pahalı ama arkadaşım dahil 2. kurdan sonra konuşmaya başlamışlar. Yakın arkadaşımda söylemese inanmazdım tabi. Birçok kurs dolandırıcı konumunda şuan. Boş vakitlerimi değerlendirmek istiyorum. yorumum şimdilik bu kadar uzun uzun yazmışsın kardeşim çok teşekkür ederim cansın... |
|