Şimdi Ara

Arkadaşlar nikon D50 Türkçe kullanma klavuzu bulmam için yardım edermisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nikon D50 Türkçe kullanma klavuzu bulmam için yardım edermisiniz ? Nette araştırdım ama bulamadım fotokritikte birisi böyle bir konu açmış ama kesin emin değilim bulduğuna dair .. Mesaj da attım kendisine cevap bekliyorum... Sizlerde yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senturk041 -- 6 Ocak 2007; 18:25:49 >

• alvuz ?...

Klavuz mu yoksa ?

Netten bi bakiyim ben de bulursam ekliyim hemen
  • Çok hızlısın be yaw daha konuyu açmadan yetiştin hee dur bi bakayım yalnışlarımı düzelteyim hele vay beee helal sana .. Bu kadarda dh hızlı bir cevap beklemiyordum..
  • Kardeş kullanım klavuzları telif hakları olduğundan internette yaplaşıma yasakmış, Karfo Karacasulu 30ytl'ye satıyomuş Sirkeci'de....

http://www.ozgurcetin.name.tr/pdf/18_Eyl%FCl_2005_Nikon%20D50.pdf

Şöyle bişey buldum anca ama bu da Türkçe inceleme sadece ....

Yine de gözüme ilişirse sana iletirim
  • Teşekkür ederim.. Bende 30 ytl ye sattığını öğrendimde.. pdf felan olsa diye arıyorum şimdi 30 ytl vermek bilemiyorum ama çok geliyor bana ...pdf dosyası bulabilirsem tam süper olacak..
  • Valla dediğim gibi denk gelirse hemen iletirim sana.

Merak ettiğin belli bi konu varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, bende de D80 varya artık, aşağı yukarı aynıdır Nikon'un olayları heralde
  • Saol dostum pek fazla sorun yaşamıyorum güzel makina uğraşıyorum değişik ayarlarıyla sadece belki püf noktaları olan birşeyler varsa diye bi göz atarım dedim ama seninde tecrübelerinden veya püf noktası diye yakaladığın değerli bilgilerin varsa seve seve öğrenmeye hazırım.. Mesela güneşli havada şu modda daha iyi çekim yapıyorum. felan filan ... veya önceden böyle yapıyordum ama yanılıyormuşum böyle daha iyi sonuçlar elde ediyorum gibi bilgilerin var ise paylaşırsan sevinirim.. tutma noktasından kullanımına kadar birçok konuda bilgi verebilirsin mesela sağ gözünlemi çekim yapıyorsun sol gözünlemi ben ikisinlede yapıyorum gibi geliyor ama genelde sağ gözümü koyuyorum bazen sol gözüme ihtiyaç duyduğumu hissediyorum.. tekrar teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ışık, güneş falan biyere kadar; çekceğim kompozisyona göre ayarlıyorum tüm ayarları. göz konusuna gelince de sağ gözümü kullanıp solu da açık tutuyorum ki karemi oluştururken modelim kaçmasın Tabii bu da değişkenlik gösterebiliyo duruma göre. Enstantane ve diyaframı da çekceğin duruma göre ayarlamalısın; enstantaneyi düşürürken veya yükseltirken diyaframı da durumdaki ışığa göre ayarlican tabii Spesifik bişey söyliyemicem yani anlicağın, durumdan duruma farklılıklar olcak illa ki, nerde nasıl kullanman gerektiğini öğrendiğinde "herşey çok güzel olacak"

• Teşekkürler zaten ışığın olduğu yerde sorun yok sb 26 filaşımda var harika gece resimleri çekiyorum yayesinde 10 -15 metre öteden zifiri karanlıktaki yerleri bile süper çekiyorum.. estantanede 125 olduğu halde mükemmel çıkıyor .. harici filaş farkı 24-85 mm zoomu destekliyor hangi yakınlaştırmada çekeceksem ona ayarlıyorum sonuç mükemmel.. eğer 24 mm de zoom olduğun da filaşta 50 mm ye ayarlıysa fotoğrafın yukarısı aydınlık aşağısı karanlık oluyor anlıyacağın diyafram ve estantane iso filaş ayarları beyaz dengesi ayarı felan sorun değil eski makinam canon s2 idi çok şey öğretti rahmetli bana şimdiki makinayada pek yabancılık çekmedim.. ama dediğim gibi püf noktalar mutlaka vardır senin bilipte benim bilmediğim.. tekrar teşekkürler... Heee bu arada bende nikon d100 de var .. ama d50 yi daha çok seviyorum...

• bana da d70s lazım ama
  • Ürünün tr garantili ise içiden cıkması lazım?
  • Değil demek ki, benim D80'den çıktı mesela...
    quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

Ürünün tr garantili ise içiden cıkması lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Değil demek ki, benim D80'den çıktı mesela...
    quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

Ürünün tr garantili ise içiden cıkması lazım?

tr garantili de hayyamda kaldı malum klawuz ...pdf olarak bulabilsem çok makbule geçecek şimdi klavuz için de gitmek istemiyorum bişey alacağım zaman giderim..malum izmitteyim
  • Bende d70 in TUrkce klavuzu var pdf olarak sanirim d50de ayni olmasi lazim.
  • Gönderebilirmisiniz D70 in kullanım klavuzunu pdf olarak. Bende İzmitliyim bu arada.....
  • Kardeş PM yoluyla isteyenlere at bana sorarsan, telif hakkı yasasınca yasak paylaşım normalde... 30ytl'ye satılıyo karfo karacasulu'da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.