Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen DİK OTURUN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
10
Favori
10.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet belki birçoğunuz başlığı okuduktan sonra dik oturmaya başladınız.Dikkatli olun..
    (Bu tip başlık açan bi arkadaş daha vardı konuyu bulsaydım uplayacaktım)

• başlıgı görür görmez dik oturdum saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKM

başlıgı görür görmez dik oturdum saol

şu avatarını imzanı bi değiş kardeş bune ya bu kadar özensiz olmaz hiç bi üyenin imza avatarı bişeyler düşünecem bu konuyla ilgili
  • Ben Yan Yatırıp Oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKM

başlıgı görür görmez dik oturdum saol

Önemli değil kardeşim.Yeterki dik oturun ilerde çok büyük sorunlar oluşabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Ben Yan Yatırıp Oturuyorum

Aynen. Daha iyi oluyor.
  • Şaka bir yana kardeş bende kamburluk var. Hatta öyle bir derecede ki dik oturunca omurgam ağrıyor. Aklıma geldikçe dik durmaya çalışıyorum ama pek olmuyor işte. Kötü bir durum insan işte böyle ilerleyen yaşlarda anlıyor. Hatırlattığın için sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Şaka bir yana kardeş bende kamburluk var. Hatta öyle bir derecede ki dik oturunca omurgam ağrıyor. Aklıma geldikçe dik durmaya çalışıyorum ama pek olmuyor işte. Kötü bir durum insan işte böyle ilerleyen yaşlarda anlıyor. Hatırlattığın için sağol.

Aynen bendede var fazla pc başında durmaktan eğrilik oldu biraz dik durmaya çalışşam bile olmuyor artık bi çaresi yokmu bu illetin.
  • bir arkadaşım vardı benimde hep eğilerek pc başında duruyordu 1 hafta önce evde kendi kendini asarak intihar etmiş.
  • quote:

Şaka bir yana kardeş bende kamburluk var. Hatta öyle bir derecede ki dik oturunca omurgam ağrıyor. Aklıma geldikçe dik durmaya çalışıyorum ama pek olmuyor işte. Kötü bir durum insan işte böyle ilerleyen yaşlarda anlıyor. Hatırlattığın için sağol.

Önemli değil kardeşim Kamburluk işi kötü olmuş geçmiş olsun.Yaş kaçtı bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sévérus

quote:

Aynen bendede var fazla pc başında durmaktan eğrilik oldu biraz dik durmaya çalışşam bile olmuyor artık bi çaresi yokmu bu illetin.

http://www.uzmantv.com/kamburluk-nasil-tedavi-edilir bi bakın beyler

• bende kifoz var dik oturun birazdan fizik doktoruna gidecem bu yüzden
  • quote:

valla aynı sorun var bu düzelirmi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

bende kifoz var dik oturun birazdan fizik doktoruna gidecem bu yüzden

Çok geçmiş olsun
  • Bende dik duramıyorum kamburum çıktı sırtımda bi kemik falan zayıflıktan kiloda alamıyorum sol göğsümde biraz ileride ne sorunluyumla ben
  • 1.Şekildeki gibi 70 dereceden az bi pozisyonda oturuyorum. Sırt ve bel ağrılarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Ben arada farkedip dik pozisyona geçiyorum da 10 dakkaya kalmaz istemsiz olarak önceki hale dönüyo

Aynı şekilde fakat annem sağolsun her seferinde uyardığı için alışmaya başladım
  • ya bendede var bu illet kendimi kasmazsam kambur duruyorum otururken olsun yürürken olsun. e dik oturmak dik yürümekte çok zor arkadaşım. ne yapacağız bilmiyorum dambılla omuz çalışınca düzelir diyorlar ama...
  • bu bilgisayar başında oturmak her konuda ağzımıza s.çıyor valla napıcaz bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

bir arkadaşım vardı benimde hep eğilerek pc başında duruyordu 1 hafta önce evde kendi kendini asarak intihar etmiş.

alakaya maydonoz
    gel bize bazı bazı
    yaşasın 23 nisan
    akdeniz bölgesinin bitki örtüsü maki
    tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça
    madem okuma bilmiyordun niye oynadın fifa
    evlat olsan sevilmessin tohum olsan ekilmessin
    sexsexsex (sübliminal)
    pazardan aldım bir tane eve geldim bin tane
    baçelerde ceviz
    bu ne biçim morcivert
    ben annemi özledim
    minareden atlar bayramını kutlarım
    adam einstein beyler
    uff snane be :S
    comolokko
    um gare gassoliiina
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.