Şimdi Ara

Arkadaşlar küçük bir yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok yakın bir arkadaşımın kız kardeşinin internet üzerinden kötü şeyler yaptığından şüpheleniyoruz. Bunun için de mail adresinin şifresini öğrenmemiz lazım fakat bir sorunumuz var.

Arkadaşım ile kız kardeşinin laptopları farklı ve kız kardeşinin laptopunda şifre var. Ayrıca yanından hiç ayırmaz yani güvenli modda açıp bir şeyler atmaya zamanımız yok, zaman bulabilsek bile şifreyi öğrenecek bir program bilmiyoruz. Kız kardeşinin bilgisayarına msnden bir dosya olarak veya usb bellek takarak şifresini öğrenmek istiyoruz. Ama bu konuda hiç bir bilgimiz yok maalesef. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• Keylogger atıp ne yapıp ne ettiğini rahatça öğrenebilirsiniz.Eğer böyle birşey düşünürseniz özelden bana ulaşın gerekli yardımı elimden geldiğince yaparım
  • benm bilgisayarda gerekli program yok açmıyo bu dosyayı, sen bi yükle de msn den bana atıver deyin ve ona usb bellek verip keylogger programını çaktırmadan attırın kendi bilgisayarına
  • Ardamax
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Ardamax

Bunu arkadaşın kardeşinin laptopa yükleyeceğiz galiba.. arkadaşa söyleyeyim denesin çok teşekkür ederim..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 19 Ekim 2010; 20:57:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.