Şimdi Ara

Arkadaşlar Kötüyüm Bi Dinleseniz :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce açtığım sitenin chat bölümünde bir kızla tanıştım ve gitgide birbirimize bağlandık .. ama anladımki olmayacak cunku netten nereye kadar gidicek .. ve ben duygularımı çok yoğun yaşayan bi insanım daha fazla bağlanmadan bitirelim dedim kıza kız cok üzüldü ağlıyor ne yapsam ne etsem anlamıyor off lütfen bi akıl verin

• Buluşun edin..
    Birazda böyledeneyin..
    Baktın olmuyo bırak..
    Baktın mutlusun ilerlet..
  • kötülere bişi olmaz.
  • bende girmiştim net işlerine. bir daha ASLA yapmam. çok saçma oluyor bırak gitsin. ben de netten olmuyor diye ayrılmıştım. 3-4 ay sonra tekrar gelmiştim bu başkasıyla çıkmış etmiş. önce direk seni seviorum falan dedi sonra da başkasını seviyorum dedi sonra birdaha seni seviorum falan saçmaladı yani. güven olmuyor karşındakini tanımadan... bırak gitsin gerçek hayatta dene geçen pazar bana netten 3 senelik arkım teklif etti daha yüzümüzü bile görmedik. reddettim bende
  • Ağladığını nereden biliyorsun?
  • Aynı şehirse buluşun
  • internetten aşk maşk olmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • netten tanıştığı biriyle yüzyüze görüşmeden bağlanan ve onun için ağlayan bi kızdan ne beklersin ki?
  • Arkadaşım internetten tanışmış olabilirsin bu hiç birşeyi değiştirmez kız ile aynı şehirdeyseniz kızın adresini filan öğren biraz takip et kızı nasıl bir kız olduğunu filan öğren sonra buluşmaya karar verin buluşucağınız yere git ama kız orda bekliyorsa hemen yanına yaklaşma etrafını kontrol et ne olur ne olmaz
  • admin sinya yağcılı yapmıştır sana
  • reeli zor oluyo sanalı nasıl olsun kardeş engelle bitsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

internetten aşk maşk olmaz..

Çoğu konuda olduğu gibi bu konudada katılıyorum sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.