Şimdi Ara

Arkadaslar Korsan oyunun Zararları Ve Eksilerini Paylaşıyoruz (içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
13.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Korsan Oyunun Ps Mize Zarrarları Orjinal oyunlara Nazaran Eksilerini Paylaşıyoruz

Konu Kilit

• Korsan oynayan multiplayer oynayamaz,oyundan atma sorunu yaşar deli gibi patch arar,oyun kutusu açma zevkini yaşayamaz,yeni çıkan oyunları geç oynar,kul hakkına girer,bir sürü oyunu olur ama hiç birini zevkle oynamaz.
  • Oyunu kolay yoldan elde ettiği için kolay harcar.Hemen sıkılır.Başka korsana geçer.Yapımcılar korsanın çok kullanıldığı yerdeki lisan çevirisi yapmazlar.Yeni çıkacak oyunların önünü kaparlar.Oyun kültürleri yoktur.Tıpkı barbar gibidirler.Oynar ve geçerler.Multiplayer oynayamazlar.Oyunun en zevkli kısımlarından mahrumdurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Oyunu kolay yoldan elde ettiği için kolay harcar.Hemen sıkılır.Başka korsana geçer.Yapımcılar korsanın çok kullanıldığı yerdeki lisan çevirisi yapmazlar.Yeni çıkacak oyunların önünü kaparlar.Oyun kültürleri yoktur.Tıpkı barbar gibidirler.Oynar ve geçerler.Multiplayer oynayamazlar.Oyunun en zevkli kısımlarından mahrumdurlar

Aynen
  • Korsan oyun çok çabuk tuketilir,oyun super bile olsa beş kuru para vermediğin için biraz oynayıp sıkılabiliyorsun dur sunuda indiriyim diyorsun ancak ps3'te veya pc'de orjinal bir oyun alıcaksan gidip paranla,o oyun hakkında bilgi alıyorsun once,resimlerine bakıyorsun,videolarını izliyorsun,incelemelerine bakıyorsun ve oyunu aldıktan sonra %90 bitiriyorsun,ayrıca rahat rahat multiplayer oynayabiliyorsun,yeni yama cıkmıs onun kuregi lazım,yok su uptadi kursam oyun acılırmı korkusu falan yasamıyorsun,en onemlisi aylarca bir oyun icin çalışan bir suru insanın emeklerini çalmış olmuyorsun...ben pc'de korsan oynamadımmı elbetteki oynadım,ancak bir o kadarda orjinal pc oyunu almışımdır ancak her sene yeni çıkan oyunlar için bilgisayarı upgrade etmekten yoruldum ve ps3 aldım,mumkun oldugunca uzun sureli oynanabilirliği oyunlar almaya calısıyorum ps3'te fifa,gta,rdr,bf3 vs.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 3 Aralık 2011; 23:53:28 >
  • Mesela ben PS3'ü bir süre JB'li kullandım. Tüm oyunları rahatça elde ettim ancak bu oyunlar hep harcandı çünkü bir sürü oyununuz oluyor ve bir ona bir buna giriyorsunuz. Mesela Uncharted 2'yi bitirme fırsatı bulamamıştım diğer oyunlardan. Halbuki orijinal Uncharted'ı hemen bitirmiştim. Oyunlara para vermediğimiz için değerini bilmiyoruz. En önemlisi de Online'dan mahrum kalıyorsunuz. Bu da oyunlardan çabuk sıkılmanıza sebep oluyor. Orijinal oyun alınca verdiğiniz paranın tam karşılığını alıyorsunuz, oyunu bitirmeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Neyse ki orijinal kullanıyorum. Online Battlefield 3 ve Fifa 12 (her ne kadar sinir etse de ) oynuyorum başka bir şeye gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 3 Aralık 2011; 23:50:07 >
  • ps3 ü yeni aldım. daha balayındayız. 60 + oyunu bitirdikten sonra bu dünyadan online a dönmeyi düşünüyorum. bırakacağım bu işleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir zararı yok sadece online özelliklerinden yararlanamazsın o kadar ikisi de aynı şey
  • Eksisi multiplayer olmaması, oynanabilirlik süresinin azalması, garanti dışına çıkıyor zannedersem, hepsinin üstüne günah
    (referans: Zekeriya Beyaz)

Bence korsanın hiçbir artısı yok, ucuz oyun oynamak derseniz, 20-30 TL'ye oyun arayan bulur, yenilere paranız yetmezse benim yaptığım gibi bekleyin geç oynayın biraz, fiyatlar düşüyor bir süre sonra, artı kardeşlikler de ucuz oyun için ayrı fırsat, her ne kadar paylaşımda kullanıcı sayısı 2'ye inmiş olsada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkhannn -- 4 Aralık 2011; 14:32:04 >
  • korsan bence xbox için iyi ps3 için kotu mp oynıyamazsınız ve oyunlar çabuk harcanır.
  • Ben zaten ps3 e korsan alma olayına biraz ters bakıyorum.Oyunları sadece hikayesi için oynayacaksan,ingilizcenin ileri seviyede olması gerekir.
  • En büyük eksiği multiplayer zaten . Multiplayersız bir ps3 düşünemiyorum ..
  • eğer korsan oyun oynuyorsan...

oyungezer ve level dergilerini deli gibi takip etmezsin.. acaba MW3 nasıl ARKHAM CITY oynanabilirlik veya senaryo nasıl diye merak etmezsin.. çünkü Collector's Edition a 250 TL para vermezsin... çünkü 5 liraya 10 liraya hacklenmiş konsoluna kurarsın biraz oynarsın canın sıkılınca siler atarsın... forumda akşamki turnuvalar için haberleşmezsin.. headset alma ihtiyacı duymazsın.. oyun oynarken sohbet edemezsin.... ve diğer arkadaşlarında dediği gibi.. oyunları yapanların emeğini çalmış olursun...
  • merak ettigim konu hacklenmis konsolda onlnie olsa kac kisi orjinal alir bazilari orjinali emek hirsizligini savunuyor xbox da korsan kullaniyor veya baska seyleri herkes ustune alinmasin ama bu kisiler biraksin bu tripleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

merak ettigim konu hacklenmis konsolda onlnie olsa kac kisi orjinal alir bazilari orjinali emek hirsizligini savunuyor xbox da korsan kullaniyor veya baska seyleri herkes ustune alinmasin ama bu kisiler biraksin bu tripleri

Keşke öyle birşey olsa,nasıl pc oyunları su anda 5 liradan baslıyo en ucuzu,10 liraya,15 liraya,veya 20 liraya 1 senelik cok iyi pc oyunları var d&'r'larda veya teknosada satılıyor,korsanın onune gecemedikleri için oyunların fiyatlarını aşağıya cekmek zorundalar,aynı sey konsollardada olsa,atıyorum black ops su an hala 100 degil 25 lira falan olurdu veya fifa 11 hala 70 liraya satılıyor olmazdı,PC'de fifa 11 fiyatı 15 lira su anda...en azından kendi adıma konusayım,o zaman daha cok orjinal oyun alırım,keşke dedigin olsa ps3'te..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 8 Aralık 2011; 0:26:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

quote:

merak ettigim konu hacklenmis konsolda onlnie olsa kac kisi orjinal alir bazilari orjinali emek hirsizligini savunuyor xbox da korsan kullaniyor veya baska seyleri herkes ustune alinmasin ama bu kisiler biraksin bu tripleri

Keşke öyle birşey olsa,nasıl pc oyunları su anda 5 liradan baslıyo en ucuzu,10 liraya,15 liraya,veya 20 liraya 1 senelik cok iyi pc oyunları var d&'r'larda veya teknosada satılıyor,korsanın onune gecemedikleri için oyunların fiyatlarını aşağıya cekmek zorundalar,aynı sey konsollardada olsa,atıyorum black ops su an hala 100 degil 25 lira falan olurdu veya fifa 11 hala 70 liraya satılıyor olmazdı,PC'de fifa 11 fiyatı 15 lira su anda...en azından kendi adıma konusayım,o zaman daha cok orjinal oyun alırım,keşke dedigin olsa ps3'te..

pc platformu cogu yonden cok daha iyi bence mod olsun tr ceviri imkani grafikler guzel donanim ve klavye ses sistemi gibi bilesinlerin saglam olsun pc ninde tadi ayri baya kirdirma falan olaylarida yok ister korsan ister online bir keyin fiyatida 30TL yi gecmiyor bizim psn kardesligi vardi sagolsun onuda aldilar elden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

quote:

pc platformu cogu yonden cok daha iyi bence mod olsun tr ceviri imkani grafikler guzel donanim ve klavye ses sistemi gibi bilesinlerin saglam olsun pc ninde tadi ayri baya kirdirma falan olaylarida yok ister korsan ister online bir keyin fiyatida 30TL yi gecmiyor bizim psn kardesligi vardi sagolsun onuda aldilar elden

yok ben fiyatlar için dedim,yoksa pc'demi oyun oymaka eglenceli yoksa konsoldamı,bu baska bir konu,kişiden kişiye gore değişir..mesela bendede pc var,iyi kotu oynatıyor cogu oyunu ama inan yatakta/koltukta sandalyeye mahkum olmadan yaıyla yayıla elinde joyped dev ekranda oyun oynamanın keyfini hiç bir pc vermedi bana su ana kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 8 Aralık 2011; 0:31:17 >

• aslında yararları da var :)

mesela oyuna gereğinden fazla değer vermemeyi öğretir insana. sırf para verdim diye oyun fanı olmasını engeller...

korsan oyun oynansın diye bir tutkum yok ama sizin bakış açınız çok enterasanmış.

para vermediği için oyundan sıkılırmış? bu ne demek? o zaman lokantaya gidelim 5 liralık yemeğe 50 lira verelim ne güzel yemek diye kendimizi kandıralım :)

not: orjinal oyunla bitmiyor, pc deki bütün programlar da orjinal olmalı, windows tan başla korsan mp3 ile devam et
  • Korsan olmayan oyunun kime ne faydası varmış?Sony'yi zengin etmenin alemi yok.Şimdi ps3 çılgınlığı olmasaydı hepimizin bilgisayarımıza 30 TL'ye birer tane blueray writer takıp 1 TL'ye bi tane boş blueray alıp 45 GB veri depolayabilirdik.Ama sony patenti elinde tutuyo.Kullanabildiği tek platform da PS3.Ben de ps3 kullanıyorum ama sadece move oyunlarını alıyorum.Orijinale para verirsem bi tek multiplayer için veririm.Onun haricinde en kral oyun olsa alırım korsanı takarım PC'ye fullHD 106 ekran LCD'de oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 8 Aralık 2011; 10:59:04 >
  • @mako3e Hiç ps3 de ve ps3 de korsan oynamadın sanırım. Ps2 de 100 lerce oyunum vardı ve en fazla 20 tanesini bitirdim. Ps3 te ise 1-2 oyun hariç aldığım her oyunu bitirdim. Korsan da oyun çok olunca maymun iştahlı oluyor insan.

@kingman29 DVD daha geniş bir patent soruyorum DVD Writer var mı söylediğin fiyata. Bunun Sony le BR ile alakası yok. Teknoloji zaman geçtikçe ucuzlar.

Korsan oyunun tek faydası bana göre lens yorulmaz hdd den oynadığınız için. Başka da bir faydası yok. Tartışmaya da gerek yok zaten.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.